Bucuresti | 102,8FM PAUL DAMIXIE - I GOT IT ALL (NEW PW)

ProFM te trimite la concertul Nikos Vertis! Castiga invitatii la evenimentul extraordinar al celui mai iubit cantaret al Greciei. 

NikosVertis 12noe v2-1

Nikos Vertis, unul dintre cei mai râvniți burlaci ai Greciei, va face furori cu cea mai mare petrecere bouzoukia din Romania pe care o va susține pe 12 noiembrie la Sala Palatului. Artistul răsplătit cu mai multe discuri de platina pentru compozițiile sale, va susține pe 12 noiembrie, la Sala Palatului, primul mare concert de muzica greceasca din Romania.

Poti merge si tu la concertul unic din Bucuresti daca participi la concursul de pe pagina de Facebook ProFM Romania. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti postarea de concurs si sa lasi un comentariu in perioada 2-6 noiembrie. Cinci dintre voi se vor alege la final cu cate o invitatie dubla! Vineri anuntam cine sunt norocosii care va merge la Sala Palatului pentru a-l vedea pe Nikos Vertis LIVE in concert. 

Click aici ca sa ajungi la pagina de Facebook ProFM! 

Faima lui Nikos Vertis a inceput sa depaseasca granitele Greciei si artistul a inceput sa concerteze pe marile scene din Australia, Statele Unite, Canada si Europa. Iubitorii muzicii grecesti din Romania vor avea prilejul sa-l intalneasca pe popularul cantaret grec, Nikos Vertis pe 12 noiembrie, cand artistul va concerta la Sala Palatului.

Regulament