Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM CAT BURNS - KNOW THAT YOURE NOT ALONE

PROFM si Yves Saint Laurent Beauty te trimit la concertul The Weeknd

KV yls the weekend

Trăiește alături de PROFM experiența unui concert THE WEEKND. E all inclusive și se trăiește în gașcă mare! Ai șansa să-ți asiguri bilete de avion, cazare, bani de buzunar și bilete la concert pentru tine și cineva drag.

Pe 22 iulie mergem la concertul lui THE WEEKND! Împreună cu prietenii noștri de la Black Opium by Yves Saint Laurent BEAUTY am pus fiecare detaliu la punct și dăm start celui mai tare concurs, cu cele mai cool premii.

Zilnic, pe PROFM ai ocazia să câștigi un parfum Black Opium by Yves Saint Laurent BEAUTY.

The big deal e că fiecare mesaj audio trimis  pe WhatsApp, te înscrie automat în concursul pentru MARELE PREMIU: o experiență ALL INCLUSIVE la concertul lui THE WEEKND, pe care o vei trăi alături de cineva drag ție și ai noștri Miruna și Venger.

Înscrie-te în perioada 03 - 13 iulie la concursul de la PROFM powered by Yves Saint Laurent BEAUTY și profită de șansa ta să-ți asculți artistul preferat live, în Nisa.

Ce trebuie să faci:

• Ascultă PROFM pentru că avem concursuri de dimineață, de la matinal, și până seara, când încheiem cu un concurs în emisia lui Fereșteanu;
• Acum că ești pe PROFM, prinde melodia lui THE WEEKND, ia o pauză de la cântat și înscrie-te printr-un mesaj audio pe WhatsApp cu "FOLLOW PROFM" și orașul din care ne asculți;
• Ai fost cel mai rapid din FM? Great! Intri în tragerea la sorți zilnică pentru un parfum Black Opium by Yves Saint Laurent BEAUTY și ești automat înscris și în marea finală pentru experiența ALL INCLUSIVE la concertul lui THE WEEKND.
• Pe 14 iulie fii cu ochii și cu urechile pe PROFM pentru că are loc tragerea la sorți pentru concert.

Ți-am făcut program pentru toată vara! #FollowPROFM îți aduce cea mai bună muzică, amintiri de neuitat, locuri numai bune de pus pe Instagram și multă emoție. Toata vara vrem nu vrem, dăm un #FollowPROFM.

Află mai multe detalii din regulamentnota de informare și anexa la nota de informare. 

#Follow PROFM!