Bucuresti | 102,8FM ZERB - MWAKI

PROFM și PILOT te premiază cu sute de euro la What The Fun! 5 TO SURVIVE continuă!

kv 5 to survive si PILOT v3

5 TO SURVIVE, concursul în care întrebările de cultură generală aduc sute de euro în portofelele ascultătorilor smart, continuă! De data asta scriem istorie cu premii de sute de euro alături de prietenii noștri de la PILOT!

Avem bani de dat, aveți sute de euro de luat de la PROFM și PILOT! Jocul rămâne la fel de simplu și premiile rămân la fel de mari.

Drăcea, Ralu și Bogdan îți pregătesc 5 întrebări de cultură generală, la care trebuie să răspunzi contra-cronometru. Fiecare răspuns corect îți aduce 50 de euro cash. În plus, dacă ai noroc, prinzi și report din zilele anterioare.

Ce trebuie să faci:

  • Prinde semnalul de concurs și lasă-ne un mesaj audio pe WhatsApp la 077 100 1872 cu sintagma „5 TO SURVIVE!";
  • Fii pregătit! Matinalii te vor suna on-air să îți pună întrebările de cultură generală care aduc sutele de euro!
  • Va trebui să răspunzi contra-cronometru la un test de cultură generală ce include 5 întrebări din diferite domenii;
  • Nu uita! Ai 10 secunde în care trebuie să răspunzi corect.

Fiecare răspuns corect la o întrebare din testul zilnic de cultură generală valorează 50 Euro! Dacă ai greșit, din numărat sute de euro ne-am oprit 😄 Dacă ai răspuns corect la toate întrebările din testul zilnic, ai luat toți banii. Dacă există și report, iei și mai mulți bani. Cât de cool e asta?

That's it! Acum doar te pui pe cheltuit! Hai, toată lumea la concurs! Ascultă What The Fun, de luni până vineri, de la 7 la 10 și fă-ți rost de sute de euro cash!

Mai multe detalii găsești în regulament, nota de informare, anexa la nota de informare, act adițional 1 la regulament, act adițional 2 la regulament si Act aditional 3 la regulamentul concursului 5 TO SURVIVE.