Bucuresti | 102,8FM DOMINO - AFARA PLOUA

ProFM si MTV te trimit CU GASKA LA MTV EMA 2012, de la Frankfurt! Intra in concurs!

profm-si-mtv-te-trimit-cu-gaska-la-mtv-ema-2012-de-la-frankfurt-intra-in-concurs

Daca vrei sa vezi cele mai tari premii muzicale ale Europei chiar de la fata locului, MTV si ProFM te duc acolo !Pune poze cu tine întolit de party si cheama-ti prietenii sa te sustina!
Tu și 3 dintre ei mergeți gratis la Frankfurt la MTV EMA 2012

Inscrie-te aici!


Te-ai inscris? Fii cu urechile pe ProFM! In fiecare zi  in direct de la 19.00 – 22.00 GreeG si Marius Onuc comenteaza cele mai cool aparitii in concurs cu telefoane in direct. Daca te suna fii pregatit sa-ti lauzi gaska si sa ne spui de ce e cea mai tare din parcare.

Lucrurile sunt simple! Castigatorul pleaca la EMA, alaturi de 3 prieteni. Voi trebuie sa urcati in pagina de concurs o poza cu voi imbracati de party. In poza trebuie sa fiti singuri (nu validam poze cu mai multe persoane). Completezi formularul de inscriere cu toate datele cerute acolo. Inscrierea se face pana pe 26 octombrie asa ca grabeste-te!


Pregateste-ti toti prietenii si spune-le sa te sustina pentru ca de ei depinde totul! De pe 26 pana pe 29 octombrie toti cei inscrisi sunt votati iar primii 3 in ordinea voturilor primite intra in finala de pe 29.  Cei 3 isi vor disputa marele premiu in direct la ProFM in emisiunea lui Greeg si Marius Onuc de luni 29 octombrie iar in functie de dezbaterea LIVE se va decide cine pleaca la Frankfurt impreuna cu 3 prieteni!

Detalii si Regulament pe PAGINA DE CONCURS!