Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA KAWALA - TIME SLIPPING AWAY

PROFM HIT GIFT: PRINDE HITUL ŞI CÂŞTIGĂ GIFTUL!

hit

Ascultă PROFM, din Dimineața Blană și până seara, fii pe fază și prinde hitul care îți aduce giftul!

Muzica pe care o asculți, o votezi și o transformi in HIT te surprinde cu un GIFT. PROFM HIT GIFT, un concurs super fun, în care piesele pe care le asculți zilnic îți pot aduce camere video sport, boxe, casti, drone, travel kit selfie-stick, premii oferite de SMART PRODUCTS, în fiecare zi, de luni până vineri, intre 19-30 noiembrie 2018, la PROFM.

  • Ce ai de făcut?

Ascultă PROFM, din Dimineața Blană și până seara, fii pe fază și prinde hitul care îți aduce giftul.
În fiecare emisiune, de luni până vineri, de la 07.00 la 19.00, printre piesele difuzate la radio, se ascunde câte un HIT, marcat special pentru a-l descoperi cât mai ușor.

Din momentul în care auzi semnalul sonor care precede HITUL, ai 10 minute pentru a te înscrie în concurs cu un SMS la 1872*, care trebuie să conțină NUMELE HITULUI sau NUMELE ARTISTULUI care îl cântă.

După expirarea timpului alocat pentru înscrieri, DJ-ul PROFM alege, prin random.org, un ascultător pe care îl sună în direct la radio.

Dacă tu ești norocosul ascultător selectat, trebuie să răspunzi la telefonul DJ-ului PROFM, pentru a câștiga premiul programat pentru concursul respectiv, mai exact un gadget cool: camere video sport, boxe, casti, drone, travel kit selfie-stick.

Dacă te-ai înscris în concurs, ești sunat, dar nu răspunzi la telefon, premiul merge către un alt ascultător pe care DJ-ul PROFM îl selecteaza tot prin random.org

  • De știut

*În fiecare zi, de luni până vineri, în intervalul 07.00 – 19.00, PROFM ți-a pregătit 4 concursuri, câte unul în fiecare emisiune
*Fiecare concurs are pregătit un HIT, marcat distinct în playlistul PROFM
*Fiecare HIT din concurs îți aduce un super gadget, dacă ești pe fază, îl recunoști și răspunzi când te sună DJ-ul PROFM

Pentru detalii, consultă RegulamentulActul aditional la RegulamentAnexa şi Nota de informare pentru protecția datelor cu caracter personal

* condiții de tarifare conform politicii fiecărui operator de telefonie mobilă

CONCURS #PROFMHITGIFT ONLINE 

In perioada 27-29 noiembrie 2018 se vor desfasura concursuri si pe paginile de Facebook si Instagram ProFM Romania. Pe Facebook poti castiga o Drona, iar pe Instagram, o Boxa. Premiile sunt asigurate de Smart Products.

Pentru detalii, consultă Regulamentul, Anexa şi Nota de informare pentru protecția datelor cu caracter personal.