Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan SOFIA REYES - COBARDE

Intalneste-te cu celebrul actor Ethan Hawke si vezi in premiera noul sau film! Afla ce sustine fundatia sa in Romania si cum ajungi la evenimentul de lansare!

intalneste-te-cu-celebrul-actor-ethan-hawke-si-vezi-in-premiera-noul-sau-film-afla-ce-sustine-fundatia

 Evenimentul va avea loc la Palatul Copiilor, pe 26 iunie de la ora 20:00, iar fondurile obținute vor sprijini programul Fiecare Copil în de Grădință al Asociației OvidiuRo, fondată de către mama lui Ethan, Leslie Hawke împreuna cu Maria Gheorghiu.

Numele evenimentului  – “Before It’s Too Late” (Înainte sa fie prea târziu) este inspirat de titlurile seriei Before…  (Sunrise, Sunset, Midnight), atrage atenția asupra importanței dezvoltării intelectuale timpurii înainte să fie prea târziu pentru a avea un impact asupra succesului școlar al copiilor.

Cu aceasta ocazie Ethan Hawke lanseaza ultimul sau film Before Midnight in cadrul evenimentului  Before It's Too Late - inainte sa fie prea tarziu pentru copiii sprijiniti de Asociatia OvidiuRo iar celebrul actor vine la Bucuresti pentru a sustine educatia prescolara a copiilor saraci sprijiniti de Asociatia OvidiuRo.Before Midnight este continuarea povestii de dragoste dintre Jesse (Ethan Hawke) si Celine (Julie Delpy), doi tineri ce s-au cunoscut intr-un tren spre Viena in Before Sunrise (1995) si s-au reintalnit la Paris peste 9 ani, in Before Sunset (2004)  Pe langa Ethan, la eveniment va participa si regizorul celor trei filme, Richard Linklater|

Despre Before Midnight s-a spus ca este "Cea mai importanta poveste de dragoste cinematografica din toate timpurile" (The Week) iar Vanity Fair a scris ca in Before Midnight "Julie Delpy și Ethan Hawke întrec toate așteptările.”

Fondurile stranse in urma evenimentului vor ajuta copiii din programul Fiecare Copil in Gradinita al Asociatiei OvidiuRo sa mearga la gradinita si anul viitor.

Scrie in zona de comentarii de mai jos numele, adresa de mail si raspunsul la intrebarea: Cum se numeste ultimul film al lui Ethan Hawke? 

Poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la evenimentul din 26 iunie, de la Palatul Copiilor din Bucuresti.

Desemnarea castigatorilor se va face dupa formula rand()*n, unde „n” este numarul de persoane inscrise in concurs. Adica, toti cei inscrisi in concurs sunt pusi intr-un tabel in EXCEL, fiecare cu numarul aferent in ordinea inscrierii in concurs. Intr-o celula de Excel se introduce formula random*n (adica sunt selectate numerele aferente participantilor) care genereaza un numar de la 1 pana la numarul ultimului participant inscris. Numele din dreptul celor numarului generat reprezinta un castigator. Aceasta procedura se reia pana la desemnarea celor 3 castigatori ai concursului.

Castigatorii vor fi anuntati pe site-ul www.profm.ro si contactati prin email. Un user se poate inscrie in concurs o singura data.


Succes!

Castigatorii sunt:

Ioconea Alexandru
Popescu Mihaela
Iulia Tanase


I-am contactat prin adresa de mail lasata de acestia. Ei vor avea ocazia sa participe la un eveniment in care il vor cunoaste pe celebrul actor Ethan Hawke! Felicitari!