hai-cu-profm-la-the-mission-dance-weekend-legalize-joy-1

Vrem sa te simti excelent, sa petreci si sa te bucuri! Legalize Joy! Te pregatesti pentru cel mai tare weekend din vara asta? Mergi pe 5 si 6 august la The Mission Dance Weekend?

Vrem sa te simti excelent, sa petreci si sa te bucuri! Legalize Joy! Te pregatesti pentru cel mai tare weekend din vara asta? Mergi pe 5 si 6 august la The Mission Dance Weekend?

ProFM iti face o surpriza! Intra pe pagina oficiala de facebook ProFM si ia-ti invitatia! Din 15 iulie, ora 17:00 pana pe 4 august, in fiecare zi dam o invitatie dubla!

Prinde post-ul zilnic despre concurs pe pagina oficiala ProFM si lasa un comentariu la el.. Al 200-lea comentariu castiga invitatia de doua persoane!

E sansa ta sa prinzi performand live artisti precun Moby, Above & Beyond, Ali Dubfire, Ferry Corsten, sau Gabriel & Dresden.

Si, ca sa fie si mai Legalize Joy totul, avem si un interviu EXCLUSIV cu Paul Van Dyk, pe care-l poti asculta IN PREMIERA aici!

Hai cu ProFM la The Mission Dance Weekend! Legalize Joy!REGULAMENTUL PROMOTIEI

"ProFM te trimite la The Mission"
Art. 1. Organizatorul si regulamentul oficial al campaniei

Organizatorul campaniei promotionale este S.C. PRO TV S.A. cusediul in Bucuresti, B-dul Pache Protopopescu nr. 109, et. 1 ,sector 2, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr.J40/24578/23.09.1992, avand CUI RO2835636. Campania promotionala seva derula in conformitate cu prezentul regulament care esteobligatoriu pentru toti participantii.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimbaprezentul regulament pe parcursul derularii Campaniei.

Art. 2. Temeiul legal

Prezentul regulament este in conformitate cu Legea 650/2002 pentruaprobarea Ordonantei de Guvern 99/2000 privind comercializareaproduselor si a serviciilor pe piata.
Orice eroare in declararea datelor personale nu atrage raspundereaOrganizatorilor. Ca atare, acestia nu au niciun fel de obligatie incazul furnizarii unor date eronate care au dus la imposibilitateatransferului in conditii normale a premiului.


Art. 3. Durata campaniei si aria de desfasurare

Promotia se desfasoara incepand cu data de 15 iulie 2011 pana pe 4august 2011, 24 ore din 24. Promotia va fi organizata sidesfasurata in toata tara.


Art. 4. Marcile si produsele participante

In acest concurs este implicata marca ProFM.


Art. 5. Drept de participare

La aceasta promotie pot participa cetatenii romani, cu domiciliulin Romania, cu varsta peste 18 ani.
Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiei SC ProTVSA precum si rudele de gradul I ale acestora.
Participarea la campania promotionala "ProFM te trimite la TheMission"
implica acceptarea ca numele, fotografiile si materialele filmatecu participantii si castigatorii sa poata fi facute publice sifolosite in scop publicitar, fara pretentii de ordinpatrimonial.
Pentru identificare, castigatorii vor avea nevoie de un document deidentitate, pasaport, buletin de identitate sau carte deidentitate.


Art. 6. Protectia datelor personale

Prin inscrierea in cadrul concursului "ProFM te trimite la TheMission", orice participant isi exprima acordul ca toate datele cucaracter personal sa fie incluse in baza de date a S.C. PRO TV S.A,persoana juridica inregistrata in registrul de evidenta aprelucrarilor de date cu caracter personal, sub numarul 17155.Scopul prelucrarii datelor este "reclama, marketing sipublicitate".
S.C. PRO TV S.A prelucreaza datele personale ale participantilor invederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor siatribuirii de premii, precum si pentru a informa in legatura cualte produse, servicii, evenimente, etc. (telefon, SMS, e-mail,posta, etc).
Conform dispozitiilor art.20 alin.(1) din Legea 677/2001 pentruprotectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracterpersonal si libera circulatie a acestor date, modificata sicompletata, S.C. PROTV S.A. are obligatia de a aplica masuriletehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cucaracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale,pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat,precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrareilegala.
Datele cu caracter personal prelucrate in vederea prganizariiacestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premiisunt destinate utilizarii de catre S.C.PRO TV S.A si vor ficomunicate numai partenerilor contractuali ai operatorului cu careacesta colaboreaza in vederea organizarii concursului si publiculuilarg prin afisarea listei castigatorilor premiilor acordate incadrul concursului. La incheierea operatiunilor de prelucrare adatelor in scopul organizarii acestui concurs, S.C. PRO TV S.A. nuva transfera aceste date unui alt operator. Comunicarea acestordate partenerilor contractuali se realizeaza numai in scopulinformarii lor in privinta derularii concursului si desemnariicastigatorilor. S.C. PRO TV S.A nu raspunde pentru eventualautilizare neautorizata a datelor cu caracter personal de catrepartenerii sai.
Conform Legii 667/2001, participantii au urmatoarele drepturi:dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul deopozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi participantii trebuiesa inainteze S.C. PRO TV S.A. o cerere scrisa, datata si semnata,pe care sa o depuna la sediul din Bulevardul Pache Protopopescu nr.109, sector 2, Bucuresti.
Daca unele date furnizate sunt incorecte, va rugam sa ne informaticat mai curand posibil.


Art. 7. Mecanismul campaniei

a) Inscrierea in cadrul concursului:

Incepand cu data de 15 iulie 2011 (orele 17.00), ascultatorii caredoresc sa participe la promotia "ProFM te trimite la The Mission"trebuie sa acceseze siteul ProFM sau pagina de facebook aProFM.

b) Desfasurarea concursului si desemnarea castigatorului:

Zilnic, de luni pana duminica, in perioada campaniei, pe pagina defacebook a ProFM se va posta o stire prin care se anunta concursulzilei. Internautii sunt indemnati gaseasca pagina concursului TheMission Dance Weekend pe www.profm.ro si sa puna un comentariu larespectiva stire de pe facebook. Al 200-lea comentariu estedeclarat castigatorul zilei. In cazul in care nu se aduna 200 decomentarii pana la momentul in care se anunta pe facebook urmatorulconcurs, ultimul comentariu este declarat castigator. Mecanismul serepeta in fiecare zi, iar la finalul fiecarei zile vom avea uncastigator.

In cazul in care un participant este declarat de doua oricastigator, al doilea premiu se va anula si va fi acordatparticipantului imediat urmator din concursul zileirespective.

c) Modalitati tehnice de monitorizare:

Toate operatiunile de inscriere in campanie se sunt vizibile pepagina de Facebook a ProFM.

d) Fraudarea concursului:

ProFM isi rezerva dreptul de a suspenda si de a stergeinregistrarea oricarui utilizator suspectat ca a incercat safraudeze concursul.

Art. 8. Premiile

In cadrul acestei campanii se vor acorda 21 de premii. Un premiuconstand in doua intrari la evenimentul "The Mission Dance Weekend"desfasurat pe plaja Hanul Piratilor din Navodari in zilele de 5 si6 august..
Valoarea premiului este de 160 ron (tva inclus).
Validarea premiului obtinut se face in baza actului deidentitate.
Castigatorii nu au posibilitatea de a cere modificarea parametrilorpremiului.

Art. 9. Anuntarea castigatorului

Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de facebook a ProFM si pesiteul ProFM.
Organizatorul se obliga sa faca public numele castigatorilor pewww.profm.ro in maximum 48 de ore de la data anuntarii lor pepagina de facebook a ProFM.Art. 10. Regulamentul concursului

Regulamentul Concursului este disponibil spre consultare, in modgratuit, pe pagina de concurs din cadrul site-ului www.profm.ro.Participarea la aceasta campanie implica obligativitatearespectarii prevederilor prezentului Regulament.
Pe perioada de desfasurare a promotiei, ascultatorii pot suna lalinia de telefon dedicata promotiei: 021-252.26.42 (linietelefonica cu tarif normal) pentru a afla mai multe amanunte inlegatura cu promotia (regulament de participare, premii, modalitatede acordare a premiilor, precum si pentru sugestii sau eventualeplangeri). Programul de functionare al liniei telefonice este deLuni pana Vineri intre orele 07:00 - 18:00.Art. 11. Taxe si impozite

Organizatorul are obligatia de a calcula, retine la sursa si viracatre bugetul de stat cota de 16 % aplicata asupra venitului netrealizat din acordarea premiului, in cazul in care premiuldepaseste suma de 600 ron, in conformitate cu disp. art.77 al.1 dindin Legea nr.571/2003 privind Codul Fiscal al Romaniei.

Art. 12. Litigii

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii laconcurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in careaceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate deinstantele judecatoresti din raza teritoriala a sediului social alOrganizatorului.

Art. 13. Intreruperea concursului

Campania publicitara va putea fi intrerupta doar in caz de fortamajora sau printr-o decizie a Organizatorului, dar nu inainte de aanunta publicul prin intermediul a cel putin o televiziunenationala sau a unui cotidian national.
Prezentul Regulament a fost redactat cu respectarea prevederilorLegii 650/2002 pentru aprobarea Ordonantei de Guvern 99/2000privind comercilizarea produselor si a serviciilor pe piata.
SC ProTV SA
Prin reprezentant legal


CASTIGATORI

Lucian Buta?
Darvas Balazs
Bogdan Burlacu
Raul Gherasim
Silviu L?c?tu?
Petcu Silviu Gabriel
Costin Marius - Florin
Maria Lacatus
Iulia Ilie
Larisa Panazan
Paul Paunoiu
Adrian Alexe
Popescu Constantin
Manolea Daniel
Aldea Silviu
Iulia Stamat
Costica Lacatus

Top News

Instagram

Instagram a renunțat săptămâna aceasta la una dintre principalele opțiuni ale aplicației

Instagram a eliminat săptămâna aceasta una dintre principalele opțiuni ale...

Untitled design (1)

Ed Sheeran și prințul Harry, într-un video haios, dar cu un mesaj cât se poate de serios, de Ziua Mondială a Sănătății Mintale

2017 Toronto International Film Festival - "Downsizing" Press Conference

Câți bani a pierdut Matt Damon, după ce a refuzat rolul principal în Avatar. Cel mai mare regret al actorului

Matt Damon a dezvăluit că a refuzat rolul oferit de James Cameron&comma...

Untold2019_0803_013152_0481_RK

Armin van Buuren a lansat videoclipul piesei "Something Real", imnul oficial Untold 2019

Armin van Buuren a lansat astăzi videoclipul piesei "Something Real"&comma...

68273239_10156543916588870_1128865654774956032_o

FestiVara Pro FM | Cu autorulota prin tara, la cele mai tari festivaluri! O retrospectiva a verii care a trecut

La inceput de toamna, facem o retrospectiva a verii care a trecut!

shutterstock_1141629785

Top 10 cel mai bine plătiți YouTuberi din lume

NO RESTRICTIONS

Transformare spectaculoasă. Connie Talbot îl uimește pe Simon Cowell, din nou pe scena BGT, după 12 ani de la finală: Ai dinți!

Momente emoționante la Britain's Got Talent: The Champions.

Untold2019_0804_221511_6077_AP

UNTOLD 2019, în imagini. Robbie Williams a îngenuncheat în fața publicului. Cuvintele impresionante ale dj-lor din străinătate

Untold, ediția aniversară, a strâns peste 372.000 de...

cover 5gang profm

ProFM te trimite la nivelul următor: 5GANG, LIVE la Divertiland!

Vrei distracție în cantități industriale? ProFM te invită la un...

divertiland

Vacanța începe cu ProFM la Divertiland!

Hai să faci valuri în vacanță, pe cele mai tari hituri, cu...

Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. profm.ro Vezi politica de confidenţialitate
prv_level
Studiu de Audienţă și Trafic Internet (prin CXENSE) brat.ro
cX_S, cX_P, gcks, gckp, _cX_segmentInfo, cX_T
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utmt, __utmb, __utmc, __utmz
Google IDE google.com Vezi politica de confidenţialitate
IDE
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos nu doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
CXENSE cxense.com Vezi politica de confidenţialitate
cx_profile_timeout, cx_profile_data
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Facebook facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIVITY, APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.resume, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, dkv, s_gl, wide
Twitter twitter.com Vezi politica de confidenţialitate
auth_token, twll, secure_session, guest_id, __utma, remember_checked, remember_checked_on
Disqus disqus.com Vezi politica de confidenţialitate
mp_17b27902cd9da8972af8a3c43850fa5f_mixpanel, Disqusauth, sessionid, _utmb, disqus_unique, testCookie
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google DFP google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced
Trimite
Vezi aici politica noastră de cookie-uri și de prelucrare a datelor tale