Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT JAYMES YOUNG - INFINITY

Gloria Jean's iti coloreaza gustul!

Din 27 mai, ProFM DANCE isi cheama ascultatorii la un nou concurs! Timp de 15 zile, de luni pana vineri, cei mai promti ascultatori de pe 89,5 FM in Bucuresti si www.profmdance.ro sunt premiati de DJ-itele ProFM DANCE!

Astfel, la semnalul de concurs dat de Cristina Iacob, Oana Tache sau Ana Maria Tatu cei mai rapizi ascultatori trebuie sa sune la 021.252.20.90, numar de telefon cu tarif normal, si sa raspunda la intrebarea pusa de prezentatoare. Primul ascultator care suna si raspunde corect va fi premiat cu un voucher in valoare de 100 ron la un cabinet stomatologic si o cafea din partea Gloria Jean’s.


REGULAMENTUL PROMO?IEI „Gloria Jeans iti coloreaza gustul”

Art. 1. Organizatorul si regulamentul oficial al campaniei

Organizatorul campaniei promotionale este S.C. CAMPUS RADIO S.R.L. cu sediul n Bucuresti, Bld. Pache Protopopescu, nr. 109, et. 1, camera 3, sector 2, avnd numar de inregistrare la registrul Comertului J40/13933/14.08.08, cod unic de nregistrare RO24334385.

Campania promotionala se va derula in conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derularii Campaniei, dar nu inainte de a anunta publicul intr-o revista de tiraj important.

Art. 2. Temeiul legal

Prezentul regulament este in conformitate cu Legea 650/2002 pentru aprobarea Ordonantei de Guvern 99/2000 privind comercilizarea produselor si serviciilor pe piata. Orice eroare in declararea datelor personale nu atrage raspunderea Organizatorilor. Ca atare, acestia nu au nici un fel de obligatie in cazul furnizarii unor date eronate care au dus la imposibilitatea transferului in conditii normale a premiului.

Art. 3. Durata campaniei si aria de desfasurare

Promotia se desfasoara in perioada 27 mai – 16 iunie 2009, de luni pana vineri intre orele 8:00 – 21:00. Promotia va fi organizata si desfasurata numai pe teritoriul Romaniei.

Art. 4. Marcile si produsele participante

In acest concurs sunt implicate urmatoarele marci: ProFM DANCE si Gloria Jean’s, Premium Dental.

Art. 5. Drept de participare

La aceasta promotie pot participa cetatenii romani de peste 18 ani, cu domiciliul in Romania. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiilor S.C. CAMPUS RADIO S.R.L., SC ProTV SA, S.C. MEDES ADVERTISING SRL, S.C. PREMIUM DENTAL SRL precum si rudele de gradul I ale acestora.
Participarea la campania promotionala “Gloria Jean’s iti coloreaza gustul” implica acceptarea ca numele, fotografiile si materialele filmate cu participantii castigatori sa poata fi facute publice si folosite in scop publicitar fara pretentii de ordin patrimonial. Pentru identificare, castigatorii vor avea nevoie de un document de identitate, pasaport, buletin de identitate sau carte de identitate.

Art. 6. Mecanismul campaniei

a) Inscrierea si desfasurarea concursului:

La semnalul de concurs dat de realizatorul de programe, ascultatorii ProFM DANCE trebuie sa sune la 021.252.20.90, numar de telefon cu tarif normal si sa raspunda la o intrebare.
Primul ascultator care suna si raspunde corect va fi premiat cu un voucher in valoare de 100 ron la cabinetul stomatologic Premium Dental si o cafea din partea Gloria Jean’s. Daca ascultatorul nu raspunde corect la intrebare, se va lua in direct al 2-lea ascultator.
Daca nici cel de-al 2 lea ascultator nu raspunde corect, premiul nu se va acorda.
Concursurile se vor desfasura timp de 3 saptamani de luni pana vineri astfel: 2 concursuri/program in intervalul 08 – 12, 1 concurs/program in intervalul 17 – 21. Total concursuri: 45

b) Modalitati tehnice de monitorizare:

Toate aceste operatiuni vor fi inregistrate intr-o baza de date care va fi, la cerere, pusa la dispozitia oricaror autoritati cu competente in domeniu.

c) Fraudarea:

Organizatorul campaniei “Gloria Jean’s iti coloreaza gustul” isi rezerva dreptul de a suspenda si de a sterge inregistrarea oricarui utilizator suspectat ca a incercat sa fraudeze/ca a fraudat prin orice mijloace disponibile.

Art. 7. Premiile

Premiile oferite castigatorilor constau intr-un voucher de 100 ron la cabinetul stomatologic Dental Dent si o cafea din partrea Gloria Jean’s.

Premiile acordate pe toata perioada campaniei vor fi in numar de 45.
Premiile oferite castigatorilor fac parte din gama Premium Dental, Gloria Jean’s si au o valoare totala de 5063 ron.

Validarea premiului obtinut se face in baza actului de identitate.
Castigatorul nu are posibilitatea primirii contravalorii in bani sau in alte obiecte a premiului si nici de a cere modificarea parametrilor premiului.

Art. 8. Desemnarea si anuntarea castigatorului

Castigatorii campaniei “Gloria Jean’s iti coloreaza gustul” vor fi desemnati pe loc, in momentul participarii lor la concurs (in timpul interventiei on air).

Participantii la aceasta campanie pot fi numiti castigatori o singura data in cadrul campaniei.
In cazul in care acestia sunt numiti de 2 ori castigatori, cel de-al doilea premiu castigat va fi anulat.

Organizatorul se obliga sa faca public numele castigatorilor si castigul acordat pe site-ul profmdance.ro si pe postul de radio ProFm DANCE.

Castigatorul va fi anuntat telefonic in termen de maximum 5 zile de la data anuntarii lui publice.

Art. 9. Regulamentul concursului

Regulamentul Concursului este disponibil spre consultare pe site-ul profmdance.ro cat si la adresa studioului ProFM DANCE din Bucuresti, b-dul Pache Protopopescu, nr. 109. Participarea la aceasta campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

Art. 10. Taxe si impozite aferente

Organizatorul campaniei nu este raspunzator de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind in sarcina persoanei castigatoare.

Art. 11. Litigii

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Art. 12. Intreruperea concursului

Campania publicitara va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu inainte de a anunta publicul prin intermediul a cel putin o televiziune nationala sau un cotidian national.
Prezentul Regulament a fost redactat cu respectarea prevederilor Legii 650/2002 pentru aprobarea Ordonantei de Guvern 99/2000 privind comercilizarea produselor si serviciilor pe piata si a fost semnat in [..] exemplare originale, astazi data autentificarii de catre notarul public.

S.C. CAMPUS RADIO S.R.L.
Prin reprezentant legal


CASTIGATORI

Blaj Elena
Iacob Gabi Marius
Damian Petruta
Bayraktar Alexandra Karena
Enache Teodora Viviana
Nica Diana Maria
Scaunas Eduard Mihai
Ardeleanu Mihai
Penea Liviu
Stanoi Mihai
Oprea Mihaela Roxana
Farkas Miki
Poasca Angel
Constantin Dorinel Adrian
Basescu Florin
Udrea Florin
Niculae Gheorghe
Ilari Sanislav - Pucioasa
Dragu Daniela Georgeta
Chirciu Laura
Lupu Daniel Mihai
Mircea Andrei
Andreianu Andra
Huiban Mihaela