Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea, Ralu si Bogdan INNA - ROCK MY BODY

Garsoniera, petrecerea fenomen PROFM, ajunge în orașul tău! Detalii din culisele primei opriri din București

garsoniera 2

După șase luni de petrecere on air, „Garsoniera lui Fere” iese din radio și vine în Funky Lounge Herăstrău  să te întâlnească, pe 16 iunie, de la orele 21:00. Va fi o noapte plină de hiturile tale preferate care te vor purta într-o călătorie în timp, dar dincolo de muzică, petrecerea aceasta este o experiență în care publicul are rolul principal.

Shoturi gratis și concursuri săptămânale

De mai bine de o lună, o echipă de organizare pune la punct toate detaliile pentru ieșirea petrecerii din radio, iar principalul obiectiv este ca fiecare om care vine la petrecere să rămână cu amintiri de neuitat: ,,Va fi o noapte în care mizăm pe muzică, emoții autentice și oameni. Mereu în garsonieră, prietenii mei care stau vineri de vineri cu mine pe radio au avut un rol esențial, așa că ce m-a interesat cel mai tare a fost ca fiecare om care vine la petrecere să se simtă bine. Avem un playlist de șase ore care include toate piesele reprezentative unei petreceri din anii 90-2000, dintr-o garsonieră, de la „Amintirile” celor de la 3SUDEST la „Forever Young”. Avem shot-uri gratis, concursuri cu invitații săptămânale și momente surpriză în petrecere”, spune Fere

,, S-au cunoscut on air și și-au dat întâlnire la petrecere”

O poveste interesantă, pe care abia o așteptăm live, este întâlnirea a doi locatari din Garsonieră. Săptămâna trecută, Andreea și Alex au comunicat în FM și au setat să se vadă live direct la petrecere, aceasta este doar una dintre poveștile care sunt de urmărit. Echipa de organizare va redecora Funky Lounge: ,,Ma bucur să organizez o activare cu adevărat specială, transformarea unei emisiuni intr-o o experiență  in real time, retro cu un twist fresh. Organizez evenimente de zece ani, dar „Garsoniera” are ceva aparte. Sunt implicați foarte mulți oameni și ne dorim sa promovăm special live appearances inedite, iar  publicul are bineînțeles rolul principal, așa că toate detaliile contează. La capitolul de event design, PROFM  va aduce un display-perete din boxe foarte cool pentru a pune accentul pe muzica bună pe care o promovează, iar Funky Lounge are câteva detalii inedite create special pentru petrecere. ”, spune Mirela Munteanu, de la Rage New Age Management Agency.

 

Proiectul „Garsoniera lui Fere” vine cu un vibe fresh care promovează muzica bună din toate timpurile. El va fi un turneu național, o experiență inedită creată special pentru publicul PROFM. Alături de  host-ul Gabriel Feresteanu vom scrie poveștile de neuitat ale verii acesteia.

Așa că nu-ți face program pe 16 iunie, hai să ne facem amintiri în Garsonieră!

Ce ai de facut?

  • Ascultă zilnic emisiunea Seara dupa 7 cu Fere, de la 19 la 22.
  • Fii pe fază la semnalul lor de concurs, inscrie-te in concurs  prin expedierea unui mesaj vocal la numarul de Whatsapp 0771 001 872  în care să răspunzi la întrebarea/provocarea realizatorului  PROFM.
  • Mesajul cu cel mai bun vibe  va primi  o invitatie dubla la Petrecerea fenomen, marca PROFM .

Mai multe detalii găsești în regulament,  nota de informareanexa la nota de informare,