Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE CAT BURNS - KNOW THAT YOURE NOT ALONE

Dacă ai câștiga un iPhone 7 de Ziua Îndrăgostiților, i l-ai dărui? 

article image

Antrenează-ți portbagajul este concursul la care chiar ai ocazia să câștigi un iPhone 7! Profită de ocazie, intră înjoc și ia-l acasă. Dacă îl păstrezi sau îl oferi, vei decide cu telefonul în buzunar.

Cum poți participa și tu?

Până pe 27 februarie 2017, accesează jocul la adresa http://antreneazaportbagajul.digi24.ro/ sau instalează aplicația pentru iOS sau Android disponibilă în iTunes sau în Google Play.

Înregistrează-te folosind contul tău de Facebook sau adresa personală de e-mail. Selectează unul dintre cele 3 modele de Opel Astra și condu mașina pe harta virtual către magazinele și reprezentanțele Opel pentru a umple portbagajul cu obiecte aflate pe o listă de cumpărături.

Joculva fi finalizat doar atunci când toate obiectele vor fi tăiate de pe lista, iar tu vei acumula 1.000 de puncte. Pentru a-ți crește șansele de câștig joacă de cât mai multe ori!

Tragerea la sorți va avea loc de Dragobete, pe 28 februarie, și va include toți participanții, cu toate șansele de joc acumulate încă de la startul concursului, excepție făcând doar câștigătorul telefonului iPhone 7 din prima etapă.

Înainte de a te înscrie în joc, nu uita să consulți regulamentul campaniei, disponibil aici.

Mașina anului 2016, Opel Astra te invită să te bucuri de o experiență de conducere dinamică, dar și de dotări opţionale şi accesorii pentru a se potrivi perfect nevoilor tale. Interiorul premium creează, practic, o nouă categorie în clasa compact!

Între cele mai appreciate dotări se află și noul portbagaj, cu pragurile joase, care facilitează încărcarea obiectelor personale. Datorită capacităţii mari, cu posibilitate de reglare, îți oferă mai mult spaţiu!

Află totul despre noile modele de Opel Astra vizitând paginaoficială www.opel.ro