Bucuresti | 102,8FM SMILEY - NU MAI EXISTA DUP-AIA (ID PROFM)

Cursa De Raţe ProFM

cursa-de-rate-profm

După un an de antrenamente a venit momentul să ne demonstrezi ce poate rața ta de plastic! Îți dăm din nou întâlnire la CURSA DE RAȚE ProFM, duminică, 8 iulie, de la ora 12.00!

Ți-a plăcut cursa de rațe de plastic de anul trecut? Te-ai distrat de mama focului sustinâdu-ți rața? E momentul să te pregătesti intens pentru că rațele intra din nou în competiție la CURSA DE RAȚE ProFM!

ProFM și Suzuki te provoacă să adopți una dintre cele 5000 de rațe care-și asteapta stăpânul în studioul nostru si care sunt gata să plutească in apele Dâmboviței.

Tot ce trebuie să faci este să asculți ProFM, să trimiți SMS la 1872 (număr cu tarif normal) cu numele tău complet, când auzi semnalul de concurs, și gata, ai adoptat o rața de plastic, numai bună de intrecere. In plus ai șansa să câștigi un super premiu.

Vezi aici lista celor 5000 inscrisi alaturi de numarul de concurs al ratei lor!

Fii pe faza si verifică săptămânal, pe profm.ro, listele cu numerele atribuite rațelor înscrise în concurs, ca să vezi ce rața trebuie să incurajezi.

Strângem rândurile duminică, 8 iulie, la ora 12.00, în zona de langă Piața Unirii, în dreptul Bibliotecii Naționale, alături de Alarma ProFM, adică maeștrii de ceremonii Sara si Nicolai, și împreuna cu întreaga echipa ProFM lansăm pe Dambovita rațele! Rața care trece prima linia de sosire iți poate aduce marele premiu de 500 de Euro.

Tot la Alarma ProFM cu Sara si Nicolai poți afla ultimele noutati despre competiția simpaticelor rațuște. Ascultă ca sa afli cine e ‘rațusca cea urată’, cine e ‘miss boboc’ și multe altele.

Fă galerie alaturi de Suzuki pentru rața ta si bagă mare la cea mai tare distactie a verii : Cursa de rațe ProFM!

Eveniment recomandat de Suzuki!
Legalize joy!


Regulamentul promotiei „Cursa de rate ProFM”

Art. 1. Organizatorul si regulamentul oficial al campaniei

Organizatorul campaniei promotionale este S.C. PRO TV S.A. cu sediul in Bucuresti, B-dul Pache Protopopescu nr. 109, et. 1, sector 2, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/24578/23.09.1992, avand CUI RO2835636. Campania promotionala se va derula in conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derularii Campaniei.

Art. 2. Temeiul legal

Prezentul regulament este in conformitate cu Legea 650/2002 pentru aprobarea Ordonantei de Guvern 99/2000 privind comercializarea produselor si a serviciilor pe piata. Orice eroare in declararea datelor personale nu atrage raspunderea Organizatorilor. Ca atare, acestia nu au niciun fel de obligatie in cazul furnizarii unor date eronate care au dus la imposibilitatea transferului in conditii normale a premiului.

Art. 3. Durata campaniei si aria de desfasurare

Promotia se desfasoara in perioada 8 iunie – 8 iulie 2012, de luni pana duminica, pe radio ProFM. Promotia va fi organizata si desfasurata in toata tara.

Art. 4. Marcile si produsele participante

In acest concurs este implicata marca ProFM.

Art. 5. Drept de participare

La aceasta promotie pot participa cetatenii romani, cu domiciliul in Romania, cu varsta peste 18 ani.
Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiilor SC ProTV SA precum si rudele de gradul I ale acestora.
Participarea la campania promotionala "Cursa de rate ProFM" implica acceptarea ca numele, fotografiile si materialele filmate cu participantii si castigatorii sa poata fi facute publice si folosite in scop publicitar, fara pretentii de ordin patrimonial.
Pentru identificare, castigatorii vor avea nevoie de un document de identitate, pasaport, buletin de identitate sau carte de identitate.

Art. 6. Protectia datelor personale

Prin inscrierea in cadrul concursului "Cursa de rate ProFM", orice participant isi exprima acordul ca toate datele cu caracter personal sa fie incluse in baza de date a S.C. PRO TV S.A, persoana juridica inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, sub numarul 17155. Scopul prelucrarii datelor este "reclama, marketing si publicitate".
S.C. PRO TV S.A prelucreaza datele personale ale participantilor in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii, precum si pentru a informa in legatura cu alte produse, servicii, evenimente, etc. (telefon, SMS, e-mail, posta, etc).
Conform dispozitiilor art.20 alin.(1) din Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. PROTV S.A. are obligatia de a aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.
Datele cu caracter personal prelucrate in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii sunt destinate utilizarii de catre S.C.PRO TV S.A si vor fi comunicate numai partenerilor contractuali ai operatorului cu care acesta colaboreaza in vederea organizarii concursului si publicului larg prin afisarea listei castigatorilor premiilor acordate in cadrul concursului. La incheierea operatiunilor de prelucrare a datelor in scopul organizarii acestui concurs, S.C. PRO TV S.A. nu va transfera aceste date unui alt operator. Comunicarea acestor date partenerilor contractuali se realizeaza numai in scopul informarii lor in privinta derularii concursului si desemnarii castigatorilor. S.C. PRO TV S.A nu raspunde pentru eventuala utilizare neautorizata a datelor cu caracter personal de catre partenerii sai.
Conform Legii 667/2001, participantii au urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi participantii trebuie sa inainteze S.C. PRO TV S.A. o cerere scrisa, datata si semnata, pe care sa o depuna la sediul din Bulevardul Pache Protopopescu nr. 109, sector 2, Bucuresti.
Daca unele date furnizate sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Art. 7. Mecanismul campaniei

a) Inscrierea si desfasurarea concursului:

Ascultatorii care doresc sa participe la "Cursa de rate de plastic" organizata de ProFM in data de 8 iulie 2012 in Bucuresti pe Dambovita, trebuie sa trimita un sms la nr 1872 (nr cu tarif normal) cu numele lui complet. Sms-urile se vor strange intr-o baza de date a campaniei si fiecare participant va primi cate un numar (numarul de ordine al sms-ului). In baza de sms-uri vor fi numai sms-urile unice; pentru cei care trimit mai multe sms-uri ptr acest concurs se va inregistra numai primul sms trimis.
In concurs sunt 5.000 de rate, prin urmare primii 5.000 de participanti unici vor intra in concurs. In cazul in care pana pe data de 8 iulie nu se vor primi 5.000 de sms-uri unice, pentru acest concurs, se vor face inregistrari la eveniment in data de 8 iulie.
Numarul alocat in baza de date pentru fiecare participant va fi inscriptionat pe o rata de plastic.
In data de 8 iulie cele 5.000 de rate vor fi aruncate in Dambovita. Rata care ajunge prima la finalul cursei va fi declarata castigatoare. Participantul al carui sms a primit respectivul numar de ordine (cel inscriptionat pe rata castigatoare) castiga marele premiu si anume suma de 500 euro (cursul BNR din data de 8 iulie 2012).
Numele participantilor si cel al castigatorului vor fi afisate pe siteul www.profm.ro in maximum 48 de dupa terminarea evenimentului.

b) Modalitati tehnice de monitorizare:

Operatiunile prin care ascultatorii se inscriu in campanie sunt inregistrate intr-o baza de date care va fi, la cerere, pusa la dispozitia oricaror autoritati cu competente in domeniu.

Art. 8. Premiile

In cadrul acestei campanii va fi acordat un singur premiu de 500 euro (la cursul BNR din ziua de 8 iulie 2012).

Validarea premiului obtinut se face in baza actului de identitate.
Castigatorul isi va ridica premiul intr-un interval in maxim 14 zile (lucratoare), de la data castigarii lui. Castigatorii nu au posibilitatea de a cere modificarea parametrilor premiului.

Art. 9. Desemnarea si anuntarea castigatorului

In data de 8 iulie 2012 cele 5.000 de  rate inscriptionate cu nr de ordine ale participantilor se vor arunca in Dambovita. Rata care ajunge prima la finalul cursei va fi declarata castigatoare. Participantul al carui sms a primit respectivul numar de ordine (cel inscriptionat pe rata castigatoare) castiga marele premiu si anume suma de 500 euro (cursul BNR din data de 8 iulie 2012). Este declarat castigator ascultatorul caruia, in urma inscrierii prin sms, i s-a alocat numarul inscriptionat pe rata care trece prima linia de sosire. In cazul in care nu se afla la eveniment, castigatorul va fi contactat prin intermediul unui apel telefonic.
Organizatorul se obliga sa faca public numele castigatorilor pe www.profm.ro.

Art. 10. Regulamentul concursului

Regulamentul Concursului este disponibil spre consultare, in mod gratuit, pe pagina de concurs din cadrul site-ului www.profm.ro. Participarea la aceasta campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.
Pe perioada de desfasurare a promotiei, ascultatorii pot suna la linia de telefon dedicata promotiei: 021-252.26.42 (linie telefonica cu tarif normal) pentru a afla mai multe amanunte in legatura cu promotia (regulament de participare, premii, modalitate de acordare a premiilor, precum si pentru sugestii sau eventuale plangeri). Programul de functionare al liniei telefonice este de Luni pana Vineri intre orele 10:00 - 16:00.

Art. 11. Taxe si impozite

Organizatorul campaniei este raspunzator de plata taxelor si impozitelor aferente premiului oferit de ProTV SA.

Art. 12. Litigii

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care nu va fi posibil, vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Art. 13. Intreruperea concursului

Campania publicitara va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu inainte de a anunta publicul prin intermediul a cel putin o televiziune nationala sau a unui cotidian national.

Prezentul Regulament a fost redactat cu respectarea prevederilor Legii 650/2002 pentru aprobarea Ordonantei de Guvern 99/2000 privind comercilizarea produselor si serviciilor pe piata si a fost semnat in [..] exemplare originale, astazi data autentificarii de catre notarul public.

SC ProTV SA
Prin reprezentant legal