Bucuresti | 102,8FM UNKLFNKL - 6 FEET DEEP

Cu ProFM Alternative castigi invitatii la show-ul Placebo!

cu-profm-alternative-castigi-invitatii-la-show-ul-placebo-1

Cunosti toata istoria celor de la Placebo? Le fredonezi piesele? Ai afise pe perete? ProFM Alternative te trimite sa ii vezi LIVE!

Trimite la profm@profm.ro un mail si convinge-ne printr-un text si o fotografie ca esti intr-adevar fanul britanicilor. Nu uita sa iti lasi si datele de contact.

Te poti alege cu o invitatie la concertul Placebo de pe 21 iunie de la Romexpo si cu cel mai recent CD al trupei - Battle for the Sun. Mergi la super showul Placebo cu ProFM Alternative, radioul tau online de muzica alternativa, de pe profm.ro!

Cel mai recent material Placebo – “Battle For The Sun” a fost inregistrat in aproape patru luni in studioul din Toronto al producatorului Dave Bottrill, care a fost ales de catre cei trei membri ai trupei in mare masura datorita colaborarii cu Tool, mixat la Londra de Alan Moudler (a colaborat si cu My Bloody Valentine, Smashing Pumpkins si Nine Inch Nails), “Battle For The Sun”, cel de-al 6-lea album Placebo, este un material senzational, viu, universal, ce marcheaza o noua era pentru o trupa ce avea nevoie de o schimbare.

De la sound-ul rock al piesei “Kity Litter” pana la titlul epic al piesei, “Happy You’re Gone”, “Speak In Tongues” si “Bright Lights”, cea mai optimista piesa pop scrisa vreodata de Placebo, albumul “Battle For The Sun” este cel mai pozitiv album de pana acum al celor trei. Albumul este “nu hard rock si nici pop, este probabil hard pop. Cred ca am facut un album care este aproape opusul lui “Meds”. Nu am intors spatele laturii dark a muzicii noastre pentru ca este inca acolo, este esentiala pentru noi, este parte din ceea ce suntem, dar am ales sa stam mai mult in lumina soarelui”, explica Brian.


REGULAMENTUL PROMO?IEI „ ProFM Alternative te cheama sa retraiesti efectul Placebo”


Art. 1. Organizatorul si regulamentul oficial al campaniei

Organizatorul campaniei promotionale este SC PRO TV SA, cu sediul in Bucuresti, B-dul Pache Protopopescu nr. 109, et. 1, sector 2, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/24578/23.09.1992, avand CUI RO2835636. Campania promotionala se va derula in conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derularii Campaniei, dar nu inainte de a anunta publicul intr-o revista de tiraj important.

Art. 2. Temeiul legal

Prezentul regulament este in conformitate cu Legea 650/2002 pentru aprobarea Ordonantei de Guvern 99/2000 privind comercilizarea produselor si serviciilor pe piata. Orice eroare in declararea datelor personale nu atrage raspunderea Organizatorilor. Ca atare, acestia nu au nici un fel de obligatie in cazul furnizarii unor date eronate care au dus la imposibilitatea transferului in conditii normale a premiului.

Art. 3. Durata campaniei si aria de desfasurare

Promotia se desfasoara in perioada 8 – 16 iunie. Promotia va fi organizata si desfasurata numai pe teritoriul Romaniei.

Art. 4. Marcile si produsele participante

In acest concurs sunt implicate urmatoarele marci: ProFM Alternative si One Events

Art. 5. Drept de participare

La aceasta promotie pot participa cetatenii romani, de peste 18 ani, cu domiciliul in Romania. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiilor SC ProTV SA si SC One Events SRL, precum si rudele de gradul I ale acestora.
Participarea la campania promotionala „ ProFM Alternative te cheama sa retraiesti efectul Placebo” implica acceptarea ca numele, fotografiile si materialele filmate cu participantii si castigatorii sa poata fi facute publice si folosite in scop publicitar fara pretentii de ordin patrimonial. Pentru identificare, castigatorii vor avea nevoie de un document de identitate: pasaport, buletin de identitate sau carte de identitate.

Art. 6. Mecanismul campaniei

a) Inscrierea si desfasurarea concursului:

Perioada de inscriere incepe pe data de 8 iunie si se termina pe 16 iunie (ora 16:00).
Participantii la concurs trebuie sa trimita un mail cu text si fotografie la adresa profm@profm.ro in care sa demonstreze ca sunt fani Placebo.
Cei mai convingatori 20 de participaniti vor fi premiati cu cate un CD Placebo - Battle for the Sun si cu cate o invitatie la concertul Placebo din data de 21 iunie 2009 de la Romexpo.


b) Modalitati tehnice de monitorizarea:

Toate aceste operatiuni vor fi inregistrate intr-un fisier registru care va fi, la cerere, pus la dispozitia oricaror autoritati cu competente in domeniu.

Art. 7. Premiile

Premiile acordate castigatorilor reprezinta 20 CD-uri Placebo si 20 de invitatii la concertul Placebo avand ca valoare totala 2698 ron (o invitatie are valoare de 100 ron, iar un CD are valoarea de 34,9 ron - tva inclus)
Validarea premiului obtinut se face in baza actului de identitate.
Castigatorii nu au posibilitatea primirii contravalorii in bani sau in alte obiecte a premiului si nici de a cere modificarea parametrilor premiului. Castigatorul isi poate revendica si ridica premiul pana pe data de 19 iunie ora 18:00.

Art. 8. Desemnarea si anuntarea castigatorului

Castigatorii acestei campanii vor fi desemnati pe data de 16 iunie (dupa ora 16:00).
Participantii la aceasta promotie pot castiga o singura data. In cazul in care acestia sunt numiti de 2 ori castigatori, cel de-al doilea premiu castigat va fi anulat.
Organizatorul se obliga sa faca public numele castigatorilor si castigul acordat pe site-ul ProFM. Castigatorul va fi anuntat telefonic in termen de maxim 48 de ore de la data anuntarii sale publice.

Art. 9. Regulamentul concursului

Regulamentul Concursului este disponibil spre consultare pe site-ul www.profm.ro cat si la adresa studioului ProFM din Bucuresti, b-dul Pache Protopopescu, nr. 109. Participarea la aceasta campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

Art. 10. Taxe si impozite aferente

Organizatorul campaniei nu este raspunzator de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind in sarcina persoanei castigatoare.

Art. 11. Litigii

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Art. 12. Intreruperea concursului

Campania publicitara va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu inainte de a anunta publicul prin intermediul a cel putin o televiziune nationala sau un cotidian national.
Prezentul Regulament a fost redactat cu respectarea prevederilor Legii 650/2002 pentru aprobarea Ordonantei de Guvern 99/2000 privind comercilizarea produselor si serviciilor pe piata si a fost semnat in [..] exemplare originale, astazi data autentificarii de catre notarul public.

SC PRO TV SA
Prin reprezentant legalCASTIGATORI

Raluca Salcudean
Constantin Mirela
Cristiana Maria
Ionut Geambasu
Cornel Stoica
Alexandru Negoiescu
Dan Cristea
Ionela Nicolae
Radu Mardari
Gheorghe Georgiana
Mircea Valcu
Nicoleta Malaia
Suciu Septimiu
Marzacu Marian Liviu
Adriana Stuparu
Monica Feher
Dragos Ioja
Ioana Schiopu
Robert Pescaru
Comes Roxana