Bucuresti | 102,8FM YVES LAROCK - RISE UP

Concurs: ProFM si "Proiectul X" pentru tine. Afla cine sunt castigatorii

concurs-profm-si-proiectul-x-pentru-tine-punem-la-bataie-3-dvd-uri-cu-project-x

STOP JOC: Au fost desemnati castigatorii a 3 DVD-uri "Proiectul X" oferite de ProFM si Pro Video: Anita Prejmerean, Sasaran Iulian si Lavinia. Felicitari!

RASPUNSURILE CORECTE AU FOST ALESE DIN COMENTARIILE DE PE PAGINA DE FACEBOOK PROFM.

"Proiectul X" reda intr-un mod mai mult decat realist povestea unor elevi anonimi de liceu, care pe final de an incearca cu orice pret sa-si castige popularitatea. Ideea de la care au plecat a fost initial una nevinovata: "Sa dam o petrecere pe care toata lumea o va tine minte", dar nimic nu i-ar fi putut pregati pentru aceasta petrecere! 
 
Vestea ca se pregateste un eveniment epic s-a imprastiat repede si in timp ce haosul ia amploare, numarul de participanti creste vazand cu ochii, iar celebritatea celor trei organizatori ajunge la cote maxime.  
 
Un film interzis minorilor, "Proiectul X" este un adevarat avertisment pentru parintii si agentii de politie din intreaga lume si poarta semnatura celebrului producator al filmului Marea Mahmureala 2, Tod Phillips. REGULAMENTUL CONCURSULUI

"ProFM si Proiectul X pentru tine!"
(concurs ce se desfasoara pe site-ul www.profm.ro si pe pagina de Facebook a site-ului www.profm.ro)


Art. 1 Organizator

PROTV S.A., cu sediul in Bucuresti, Bd. Pache Protopopescu, nr 109, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului nr. J40/24578/1992, avand cod unic de inregistrare 2835636, atribut fiscal R.     


Art. 2 Durata actiunii

Actiunea se deruleaza in ziua de 22 August 2012,  in scopul fidelizarii internautilor si cresterii traficului pe site-ul www.profm.ro.
 ProTV isi rezerva dreptul de a modifica datele de incepere si de terminare, fara drept de compensare, dar nu inainte de a anunta publicul pe site-ul www.profm.ro.


Art. 3 Conditiile de participare

Concursul se adreseaza tuturor vizitatorilor site-ului www.profm.ro, cu varsta peste 18 ani si cu domiciliul in Romania.
Nu vor avea drept de participare angajatii MEDIAPRO, PROTV SA si ai partenerilor implicati in organizarea acestei actiuni, precum si rudele de gradul intai ale acestora.

Participarea la campania "Pro FM si Proiectul X pentru tine!" implica acceptarea ca numele si textele prezentate de participantii sa poata fi facute publice in scop publicitar, fara niciun  fel de pretentie de ordin patrimonial.


Art. 4 Protectia datelor personale

Prin accesarea stirii de pe site-ul www.profm.ro despre concursul "Pro FM si Proiectul X pentru tine!"  si implicit a paginii oficiale de Facebook a site-ului www.profm.ro si transmiterea datelor personale, orice participant isi exprima acordul ca toate datele cu caracter personal sa fie incluse in baza de date a S.C. PRO TV S.A, persoana juridica inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, sub numarul 17155. Scopul prelucrarii datelor este „reclama, marketing si publicitate”.
S.C. PRO TV S.A prelucreaza datele personale ale participantilor in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii, precum si pentru a informa in legatura cu alte produse, servicii, evenimente, etc. (telefon, SMS, e-mail, posta, etc).

Conform dispozitiilor art.20 alin.(1) din Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. PROTV S.A. are obligatia de a aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

Datele cu caracter personal prelucrate in vederea prganizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii sunt destinate utilizarii de catre S.C.PRO TV S.A si vor fi comunicate numai partenerilor contractuali ai operatorului cu care acesta colaboreaza in vederea organizarii concursului si publicului larg prin afisarea listei castigatorilor premiilor acordate in cadrul concursului.

La incheierea operatiunilor de prelucrare a datelor in scopul organizarii acestui concurs, S.C. PRO TV S.A. nu va transfera aceste date unui alt operator.

Comunicarea acestor date partenerilor contractuali se realizeaza numai in scopul informarii lor in privinta derularii concursului si desemnarii castigatorilor. S.C. PRO TV S.A nu raspunde pentru eventuala utilizare neautorizata a datelor cu caracter personal de catre partenerii sai.

Conform Legii 667/2001, participantii au urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie.

Pentru exercitarea acestor drepturi participantii trebuie sa inainteze S.C. PRO TV S.A. o cerere scrisa, datata si semnata, pe care sa o depuna la sediul din Bulevardul Pache Protopopescu nr. 109, sector 2, Bucuresti.

Daca unele date furnizate sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.


Art. 5 Modul de desfasurare a actiunii

Concursul se adreseaza numai userilor cu domiciliul in Romania. Pentru a participa la concurs, userul trebuie sa raspunda printr-un comentariu la intrebarea: "Care este numele actorului ce interpreteaza personajul Costa din filmul Project X?"
Desemnarea castigatorilor se va face in data de 22 august, ora 18:00, cei 3 castigatori fiind alesi cu formula rand()*n, unde n este numarul total de useri care au raspuns corect la intrebarea concursului.

In cazul in care participantii desemnati castigatori au furnizat date de contact eronate si nu pot fi contactati sau nu transmit in termen de 5 zile o copie a cartii de identitate din momentul in care au fost anuntati, sunt descalificati si se aleg alti castigatori.
Administratorii site-ului www.profm.ro isi rezerva dreptul de a  elimina din concurs orice utilizator suspectat ca a incercat sa fraudeze prin orice modalitate concursul.

Art. 6 Premii

Premiile constau in 3 DVD-uri cu filmul “Project X”, in valoare de 14 RON+TVA fiecare.
Premiile nu vor putea fi schimbate cu contravaloarea lor in bani sau alte produse ori servicii.
Castigatorii vor intra in posesia premiului numai dupa ce au furnizat o copie a actului de identitate organizatorului.


Art. 7 Desemnarea si anuntarea castigatorilor

Castigatorii vor fi desemnati in data de 22 august 2012, ora 18:00,  prin formula rand()8n, unde n este numarul de useri inscrisi care au raspuns corect la intrebarea concursului.

Castigatorii vor fi anuntati pe site-ul www.profm.ro si pe pagina de Facebook a site-ului www.profm.ro si vor fi contactati de organizatorul campaniei.

Premiul va fi eliberat numai pe baza cartii de identitate de catre organizator.
Organizatorul si/sau partenerul sau nu au vreo responsabilitate pentru transportul castigatorului in vederea ridicarii premiului.
Premiul va fi eliberat numai pe baza unui document care atesta identitatea castigatorului.

Castigatorul va primi premiul numai dupa ce, in prealabil, a furnizat organizatorului o copie dupa actul de identitate.
In caz contar, organizatorul isi rezerva dreptul de a anula premiul si a valida un nou castigator, folosind mecanismul principal al concursului mentionat in regulament la Art. 5.


Art. 8 Responsabilitatea


Organizatorul promotiei nu are nicio raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de corectitudinea datelor personale trimise de catre participanti.

Organizatorul va acorda premiul numai acelor persoane ale caror date sunt trimise la actiunea promotionala, in conformitate cu prevederile prezentului regulament.

 Organizatorul nu are obligatia de a purta corespondenta privitoare la solicitarile necastigatoare.
Organizatorul are obligatia de a asigura inmanarea premiilor castigatorilor.

Responsabilitatea cu privire la calitatea produselor si serviciilor oferite drept premiu revine in totalitate partenerului acestei campanii care pune la dispozitia organizatorului, in vederea inmanarii catre castigator, premiul acestei campanii.

Responsabilitatea achitarii taxelor, impozitelor si cheltuielilor ocazionate de acordarea premiului, revine in exclusivitate partenerului acestei campanii.


Art. 9 Publicarea regulamentului

Pentru aducerea la cunostiinta publicului, Regulamentul va fi disponibil gratuit la sediul Organizatorului si pe site-ul www.profm.ro incepand cu data de 22 august 2012.

Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.


Art. 10 Litigii


In cazul unor litigii aparute intre ProTV si participantii la promotie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila.
Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente din raza teritoriala a sediului social al organizatorului.