Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan ALEX - YAMASHA

Cel mai BLANA REVELION se castiga la ProFM!

kv_thai_5

Cum ar fi să închini un pahar de șampanie în cinstea Noului An, într-o ținută exotică, pe o plajă care-ți zâmbește prietenos, oriunde ai întoarce privirea? Noi putem doar să ne imaginăm dar tu poți să fii chiar acolo, pentru că te trimitem intr-un super sejur pentru 2 persoane, 11 zile in Thailanda.
Petreci câteva zile și noaptea dintre ani chiar in capitală, în Bangkok apoi pleci spre insula Phuket, Perla Sudului și centru al distracției. O să ai parte de nopți pe care n-o sa le uiți prea curând ?: baruri, cluburi, petreceri care țin și 24 de ore și, dacă simți nevoia să-ți încarci bateriile, ai ocazia să te bucuri de peisajul de vis: lagune de un albastru uimitor, apusuri de poveste și o atmosfera de vis.
Asta înseamnă să fii blană…să porți costum de baie în plină iarnă ?

Ce ai de făcut?

  • Asculți Dimineața Blană, cu Ramona și Coțofană, în fiecare zi de la 7.00 la 10.00
  • Ești atent la semnalul de concurs, când îl auzi ai 5 minute să te înscrii în concurs, trimițând SMS la 1872* cu textul REVELION BLANĂ
  • Zilnic, alegem random, cu ajutorul softului specializat, cate 2 ascultatori care vor intra simultan în direct pe radio și cu care vom juca un joc blană.
  • Dacă îți sună telefonul și ești pe fir în Dimineața Blană, înseamnă că ești pregătit să intri într-un joc al cuvintelor, în care ai nevoie doar de multă atenție și o memorie mai bună decât a adversarului tău de la celălalt fir.
  • Noi începem jocul, dăm play la o secvență audio care conține un text înregistrat în care am ascuns câteva cuvinte-cheie.
  • După ce l-ai ascultat, e rândul tău să-l povestești, folosind toate cuvintele pe care le-ai reținut. Cu cât mai multe cuvinte memorate, cu atât mai mari sunt șansele să ghicești cuvintele-cheie.
  • Cel care-i invingator la joc, e finalist in concurs si intră în tragerea la sorți din 14 decembrie 2017, pentru cel mai Blană Revelion in Thailanda. Un sejur de 11 nopți, pentru 2 persoane în Țara Zâmbetelor.

Pentru mai multe detalii, consultă regulamentul de concurs.

Regulament! 

 

*conditii de tarifare conform politicii fiecarui operator de telefonie mobila