Bucuresti | 102,8FM ANGELINA JORDAN - LOVE DONT LET ME GO

Asculta-ti muzica! Doar pe profm.ro!

asculta-ti-muzica-doar-pe-profm-ro-1

Esti pasionat de muzica? Ti-ar placea sa asculti doar melodiile tale preferate? Vrei ca toti prietenii tai sa stie ca-ti meriti rolul de DJ la petreceri? Vrei sa ai propriul tau radio online pe profm.ro, care sa aiba numele tau si unde sa se auda doar piesele tale preferate? Daca ai raspuns "da" la oricare din aceste intrebari atunci ai nimerit unde trebuie!

Din 21 Mai, si tu poti sa-ti faci propriul playlist si sa ai radioul tau, doar pe profm.ro!

Inregistreaza-te, cauta piesele tale preferate in baza noastra de muzica, ordoneaza-le si decide care dintre ele merita difuzate cel mai des, iar apoi convinge-ti prietenii sa te voteze sau sa-ti asculte radioul!

In fiecare saptamana, incepand de pe 31 Mai, primele 5 playlisturi, cele care aduna cele mai multe voturi, se vor transforma in radiouri online pe profm.ro!


Clic AICI pentru a-ti face radioul tau!

REGULAMENTUL CAMPANIEI"Asculta-timuzica"


Art. 1. Organizatorul si regulamentul oficial al campaniei

Organizatorul campaniei promotionale este SC PRO TV SA, cu sediulin Bucuresti, B-dul Pache Protopopescu nr. 109, et. 1 , sector 2,inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr.J40/24578/23.09.1992, avand CUI RO2835636. Campania promotionala seva derula in conformitate cu prezentul regulament care esteobligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezervadreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursulderularii Campaniei, dar nu inainte de a anunta publicul intr-orevista de tiraj important.

Art. 2. Temeiul legal

Prezentul regulament este in conformitate cu Legea 650/2002 pentruaprobarea Ordonantei de Guvern 99/2000 privind comercilizareaproduselor si serviciilor pe piata. Orice eroare in declarareadatelor personale nu atrage raspunderea Organizatorilor. Ca atare,acestia nu au nici un fel de obligatie in cazul furnizarii unordate eronate care au dus la imposibilitatea transferului inconditii normale a premiului.

Art. 3. Durata campaniei si aria de desfasurare

Promotia se desfasoara pe site-ul www.profm.ro, incepand din20.05.2010 (ora 15:00) -, in scopul fidelizarii utilizatorilorsite-ului profm.ro. Promotia va fi organizata si desfasurata numaipe teritoriul Romaniei.


Art. 4. Drept de participare

La aceasta promotie pot participa cetatenii romani, cu domiciliulin Romania, cu varsta peste 14 ani. Nu pot participa la aceastapromotie angajatii companiilor SC ProTV SA precum si rudele degradul I ale acestora.
Participarea la campania promotionala "Asculta-ti muzica" implicaacceptarea ca numele, fotografiile si materialele filmate cuparticipantii si castigatorii sa poata fi facute publice sifolosite in scop publicitar fara pretentii de ordin patrimonial.Pentru identificare, castigatorii vor avea nevoie de un document deidentitate: pasaport, buletin de identitate sau carte deidentitate.


Art. 5. Mecanismul campaniei

a) Inscrierea si desfasurarea concursului:

Incepand din 20.05.2010 (ora 15:00), participantii la campanietrebuie sa se inscrie pe pagina de concurs gazduita pewww.profm.ro, sa completeze datele personale, si sa isi creeze unplaylist, dupa cum urmeaza:

1. Utilizatorii se pot inscrie in concurs prin clic pe butonul"Inregistreaza-te" aflat in partea din dreapta sus a paginii. Lainscriere, utilizatorii vor trebui sa completeze campurile:
a. Nume
b. Prenume
c. Email
d. Parola
e. Confirmare Parola
f. Adresa
g. Telefon
h. Varsta
2. Odata trimise aceste date prin clic pe butonul "Trimite",utilizatorul va intra direct in contul sau unde va putea dezvoltaun playlist dupa parametrii detaliati mai jos. In paralel,utilizatorul va primi un mail cu detaliile de inregistrare si unlink de activare a contului.
3. Playlistul creat de un utilizator poate avea minim 40 depiese si maxim 1000 de piese.
4. Odata selectate cele 40 de piese, utilizatorul va avea maimulte optiuni de configurare a playlistului, dupa cumurmeaza:
a. Sa ordoneze piesele din playlist cu drag & drop (se daclic pe caseta care include numele piesei care se doreste a fimutata si se trage, tinand in continuare butonul mouse-ului apasat,pana cand caseta respectiva este in pozitia dorita, iar apoi seelibereaza butonul mouse-ului)
b. Sa selecteze in ce cicluri de rotatie vor fi incluse piesele.Detalierea ciclurilor de rotatie si a functionalitatii lor se afla"Despre" din aplicatia de concurs a acestei campanii.
5. Odata ordonate piesele si alese ciclurile de rotatie,utilizatorul va avea optiunea sa vizualizeze playlistului prin clicpe butonul "Vizualizeaza playlist". Utilizatorul va putea savizualizeze playlistul si sa il publice si fara a impune cicluri derotatie pentru anumite piese.
6. Dupa clic pe butonul "Vizualizeaza playlist" utilizatorul vaavea posibilitatea sa publice playlistul prin clic pe butonul"Publica lista" sau sa revina la cautarea, ordonarea si includereain cicluri de rotatie a pieselor prin clic pe butonul "Cauta dinnou"
7. Odata publicat playlistul, utilizatorul nu va mai putea safaca modificari in playlist pana la finalul fiecarei perioade devotare, in fiecare zi de Duminica, la ora 23:59.
8. Utilizatorul va putea sa faca modificari in lista de piesedoar incepand cu fiecare zi de Luni, la ora 13:00
9. Votarea unui playlist se face de Luni, de la ora 00.00 panaDuminica la ora 23:59.
10. Voturile se reseteaza in fiecare zi de Luni, la ora 13.00,cand incepe o noua etapa de votare a playlisturilor


b) Modalitati tehnice de monitorizare:

Toate aceste operatiuni vor fi inregistrate intr-o baza de datecare va fi, la cerere, pusa la dispozitia oricaror autoritati cucompetente in domeniu.

c) Fraudarea concursului:

Administratorii site-ului profm.ro si ai campaniei promotionale"Asculta-ti muzica"isi rezerva dreptul de a suspenda si de a stergeinregistrarea oricarui utilizator suspectat ca a incercat safraudeze concursul.

Art. 6. Premiile

Premiile vor consta in transformarea celor mai votate 5 playlisturidin fiecare saptamana in radiouri online pe profm.ro. Validareapremiului obtinut se face in baza actului de identitate.
Castigatorii nu au posibilitatea primirii contravalorii in bani sauin alte obiecte a premiului si nici de a cere modificareaparametrilor premiului.

Art. 7. Desemnarea si anuntarea castigatorului

Primii castigatori vor fi desemnati pe data de 31 Mai, la ora13:00. Acestia vor fi alesi pe baza numarului de voturi obtinutepana Duminica, 30 Mai, la ora 23:59. Vor fi alesi primii 5utilizatori ca numar de voturi adunate pentru playlisturile lorpana la acea ora.

Incepand din data de 7 Iunie, castigatorii vor fi alesi dupa cumurmeaza:

a) dintre utilizatorii care au deja radiouri online, vorretrograda cei care sunt pe pozitiile 4 si 5 ca si numar deascultatori unici adunati pana in fiecare zi de Luni, la ora 12:00.Acest numar va fi vizibil si in pagina de concurs in dreptulfiecarui concurent si va servi la ordonarea celor 5 radiouri createde utilizatori.
b) Dintre utilizatorii care nu au inca un radio online, vorpromova (si respectiv li se va crea un radio online) primii 2utilizatori ca numar de voturi obtinute pana in fiecare zi deDuminica, la ora 23:59.
c) Radiourile celor 2 utilizatori care promoveaza se vor auzionline incepand din fiecare zi de Luni, de la ora 13:00


Organizatorul se obliga sa faca public numele castigatorilor sicastigul acordat pe site-ul www.profm.ro.

Castigatorii vor fi anuntati telefonic si pe email in fiecare zi deLuni.
Art. 8. Regulamentul concursului

Regulamentul Concursului este disponibil spre consultare pe site-ulwww.profm.ro cat si la adresa studioului ProFM din Bucuresti, b-dulPache Protopopescu, nr. 109. Participarea la aceasta campanieimplica obligativitatea respectarii prevederilor prezentuluiRegulament.


Art. 9. Ligii

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii laconcurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in careaceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate deinstantele judecatoresti romane competente.

Art. 10. Intreruperea concursului

Campania publicitara va putea fi intrerupta doar in caz de fortamajora sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu inainte de aanunta publicul prin intermediul a cel putin o televiziunenationala sau un cotidian national.
Prezentul Regulament a fost redactat cu respectarea prevederilorLegii 650/2002 pentru aprobarea Ordonantei de Guvern 99/2000privind comercilizarea produselor si serviciilor pe piata si a fostsemnat in [..] exemplare originale, astazi data autentificarii decatre notarul public.


SC PRO TV SA
Prin reprezentant legal