Bucuresti | 102,8FM AMI - NOSTALGIA

AlarmaPROFM te premiaza! Castiga o invitatie dubla la filmul 'A Good Day to Die Hard' si un super elicopter cu telecomanda sau chiar o tura cu un elicopter adevarat!

alarmaprofm-te-premiaza-castiga-o-invitatie-dubla-la-filmul-a-good-day-to-die-hard-si-un-super-elicopter

Bruce Willis revine pe marile ecrane, in luna februarie, cu un nou film de actiune – A Good Day to Die Hard, al cincilea din seria de succes Die Hard.

Vrei sa castigi o invitatie dubla la film, plus un super gadget, zilnic? Sau poate vrei sa pui mana chiar pe premiul cel mare – o plimbare cu elicopterul deasupra Bucurestiului?!

Fii atent la ce trebuie sa faci! In timpul emisiunii AlarmaProFM cu Gicu & Nicolai si Alarma de Weekend cu Claudiu Sara, la momentul concursului, trimite un SMS la 1872 cu numele actorului care joaca rolul principal in filmul A Good Day to Die Hard, iar daca ai noroc sa dai chiar mesajul cu numarul 20, ai pus mana pe invitatia dubla si pe elicopterul cu telecomanda!

Ramai cu urechea pe ProFM, chiar daca nu ai castigat, pentru ca la finalul saptamanii aflam cine este norocosul care se va plimba deasupra Bucurestiului cu elicopterul! Pregateste-te pentru o portie de adrenalina!

Asa ca tine minte: De luni pana duminica dam elicopter cu telecomanda, plus o invitatie dubla la film iar duminica dam si marele premiu - o tura cu un elicopter pentru senzatii ca-n filme!

Castigatori:

Elicopter cu telecomanda:

Stefanic Roxana Cornelia
Lupu Daniel Mihai
Ratiu Daniel
Badea Anamaria
Rujancu Gabriel
Cocolas Sorin Adrian
Ciurea Marius

Plimbare cu elicopterul:

Nita Constantin Cristian