Bucuresti | 102,8FM PUFF DADDY - ILL BE MISSING YOU (1997)

Ai curaj sa zici DA unei vacante fara sa stii unde-o sa pleci? ProFM iti da Vacanta La Prima Vedere!

ai-curaj-sa-zici-da-unei-vacante-fara-sa-stii-unde-o-sa-pleci-profm-iti-da-vacanta-la-prima-vedere-1

Ai curaj sa zici DA fara sa stii unde pleci? Atunci esti omul pe care-l cautam si te trimitem intr-o Vacanta La Prima Vedere! Nu stii unde dar stii ca o sa fie fun!

Din 4 iulie, in fiecare saptamana, punem la bataie 2 vacante de 2 persoane in 2 destinatii diferite cu bani de buzunar, cazare si transport asigurate!

Asculta ProFM, prinde momentul concursului si poti ajunge la Barcelona, Londra, Venetia, Roma, Madrid, Paris sau la Costinesti, Mamaia, in Maramures sau Sibiu, dupa cum ti-o fi norocul. Tu alegi la aeroport unde pleci, asa ca pune-ti in bagaje si slapii si claparii!

Pentru mai multe informatii consulta mai jos regulamentul campaniei!


Vacanta La Prima Vedere! Din 4 iulie la ProFM totul e Legalize Joy!

Vara asta ProFM te zboara cu intr-o Vacanta la prima vedere powered by www.besttravel.ro.


Vezi unde au plecat primii patru castigatori ai unor vacante la prima vedere!

Inca doi ascultatori ProFM au plecat in Vacanta La Prima Vedere! Legalize Joy! FOTO

Unde au plecat primii castigatori ai unei VACANTE LA PRIMA VEDERE? FOTOREGULAMENTUL PROMOTIEI

"Vacanta la prima vedere, de la ProFM"Art. 1. Organizatorul si regulamentul oficial al campaniei

Organizatorul campaniei promotionale este S.C. PRO TV S.A. cu sediul in Bucuresti, B-dul Pache Protopopescu nr. 109, et. 1 , sector 2, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/24578/23.09.1992, avand CUI RO2835636. Campania promotionala se va derula in conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derularii Campaniei.

Art. 2. Temeiul legal

Prezentul regulament este in conformitate cu Legea 650/2002 pentru aprobarea Ordonantei de Guvern 99/2000 privind comercializarea produselor si a serviciilor pe piata. Orice eroare in declararea datelor personale nu atrage raspunderea Organizatorilor. Ca atare, acestia nu au niciun fel de obligatie in cazul furnizarii unor date eronate care au dus la imposibilitatea transferului in conditii normale a premiului.

Art. 3. Durata campaniei si aria de desfasurare

Promotia se desfasoara in perioada 4 iulie - 26 august 2011, de luni pana duminica, pe radio ProFM. Promotia va fi organizata si desfasurata in toata tara.

Art. 4. Marcile si produsele participante

In acest concurs este implicata marca ProFM.

Art. 5. Drept de participare

La aceasta promotie pot participa cetatenii romani, cu domiciliul in Romania, cu varsta peste 18 ani.
Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiilor SC ProTV SA precum si rudele de gradul I ale acestora.
Participarea la campania promotionala "Vacanta la prima vedere, de la ProFM" implica acceptarea ca numele, fotografiile si materialele filmate cu participantii si castigatorii sa poata fi facute publice si folosite in scop publicitar, fara pretentii de ordin patrimonial.
Pentru identificare, castigatorii vor avea nevoie de un document de identitate, pasaport, buletin de identitate sau carte de identitate.

Art. 6. Protectia datelor personale

Prin inscrierea in cadrul concursului "Vacanta la prima vedere, de la ProFM", orice participant isi exprima acordul ca toate datele cu caracter personal sa fie incluse in baza de date a S.C. PRO TV S.A, persoana juridica inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, sub numarul 17155. Scopul prelucrarii datelor este "reclama, marketing si publicitate".
S.C. PRO TV S.A prelucreaza datele personale ale participantilor in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii, precum si pentru a informa in legatura cu alte produse, servicii, evenimente, etc. (telefon, SMS, e-mail, posta, etc).
Conform dispozitiilor art.20 alin.(1) din Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. PROTV S.A. are obligatia de a aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.
Datele cu caracter personal prelucrate in vederea prganizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii sunt destinate utilizarii de catre S.C.PRO TV S.A si vor fi comunicate numai partenerilor contractuali ai operatorului cu care acesta colaboreaza in vederea organizarii concursului si publicului larg prin afisarea listei castigatorilor premiilor acordate in cadrul concursului. La incheierea operatiunilor de prelucrare a datelor in scopul organizarii acestui concurs, S.C. PRO TV S.A. nu va transfera aceste date unui alt operator. Comunicarea acestor date partenerilor contractuali se realizeaza numai in scopul informarii lor in privinta derularii concursului si desemnarii castigatorilor. S.C. PRO TV S.A nu raspunde pentru eventuala utilizare neautorizata a datelor cu caracter personal de catre partenerii sai.
Conform Legii 667/2001, participantii au urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi participantii trebuie sa inainteze S.C. PRO TV S.A. o cerere scrisa, datata si semnata, pe care sa o depuna la sediul din Bulevardul Pache Protopopescu nr. 109, sector 2, Bucuresti.
Daca unele date furnizate sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.


Art. 7. Mecanismul campaniei

a) Inscrierea si desfasurarea concursului:

Ascultatorii care doresc sa castige una dintre cele 16 vacante puse la bataie de ProFM trebuie sa asculte radio ProFM in perioada 4 iulie - 26 august 2011, sa prinda momentul concursului si sa trimita un sms cu "ProFM" la nr de telefon 1872 (tarif normal). Al 50-elea sms primit la momentul concursului este anunta ca intra in finala pentru o excursie. La data stabilita de organizatori pentru a se acorda prima excursie, in studioul ProFM va fi un glob pamantesc pe care sunt lipite numele celor care au ajuns in finala (pe glob sunt lipite numele + prenumele finalistilor; in cazul in care sunt 2 participanti cu acelasi nume si prenume, se adauga si numarul de telefon ptr a se putea diferentia). Globul Pamantesc va avea o bara metalica exterioara, in forma de semicerc, de legatura, intre varf si picior, aceasta fiind folosita pentru a desemna castigatorul.

Realizatorul programului de dimineata de la ProFM roteste Globul Pamantesc. In momentul in care Globul se opreste, numele participantului care este in dreptul barei metalice este cel care va fi sunat in direct la ProFM ptr a spune marele "Da" si pentru a primi premiul. Se mai roteste inca o data pana se obtine un al doilea nume. Acestia sunt sunati in direct la ProFM si intrebati daca sunt gata sa plece in vacanta peste x numar de zile (maximum 3 zile). Daca participantii spun da atunci sunt declarati castigatori. Locul in care va pleca in concediu il afla numai cu cateva ore inainte de momentul plecarii.

Daca participantul sunat nu este pregatit sa plece in concediu la data comunicata de catre dj-ii ProFM (depinde de la excursie la excursie cand este plecarea; poate fi peste o zi sau peste maxim 3), se roteste din nou globul pamantesc, se alege un alt nume iar respectivul ascultator este sunat. Daca acesta spune DA, plec in vacanta la data x, spusa de realizator, atunci acesta devine castigator. Mecanismul se repeta pana in momentul in care se desemneaza 2 castigatori (2 participanti alesi cu ajutorul Globului Pamantesc spun DA plecam in concediu).

Toata operatiunea de desemnare a castigatorilor se poate vedea live pe siteul www.profm.ro, cu ajutorul webcamului amplasat in studioul ProFM.

In momentul in care au fost stabiliti cei 2 castigatori, inscrierile primite pana atunci se reseteaza si se da drumul inscrierilor ptr urmatoarele 2 excursii, mecanismul de acordare a premiilor ramanand neschimbat. Mecanismul se repeta pana in momentul in care sunt castigate toate cele 16 excursii puse in joc.

Pe tot parcursul perioadei de concurs, pe radio dj-ii dau indicii, ii suna aleator pe ascultatorii care s-au inscris in campanie si poarta cu ei discutii telefonice.

Numele castigatorilor va fi afisat pe siteul www.profm.ro in maximum 48 de ore de la data anuntarii lor pe radio.

b) Modalitati tehnice de monitorizare:

Operatiunile prin care ascultatorii se inscriu in campanie sunt inregistrate intr-o baza de date care va fi, la cerere, pusa la dispozitia oricaror autoritati cu competente in domeniu.

Art. 8. Premiile

In cadrul acestei campanii vor fi acordate 16 premii, un premiu reprezentand o excursie de 2 persoane care include cazare, transport si bani de buzunar. Castigatorii vor afla destinatiile in care pleaca in vacanta numai in momentul plecarii (cand se afla la gara/aeroport/in masina etc). Excursiile se acorda in perioada 4 iulie - 30 august 2011.

In cadrul acestei campanii, fiecare castigator va primi 3 premii oferite de partenerii campaniei: Wizz Air si Best Travel, si de organizatorul campaniei ProTV SA.
- Premiul oferit de Wizz Air reprezinta 2 bilete de avion pe destinatia stabilita impreuna cu organizatorul; valoarea celor 2 bilete nu depaseste 600 ron (tva inclus)
- Premiul oferit de Bast Travel reprezinta cazarea pentru 2 persoane, in camera dubla, la hotelul stabilit impreuna cu organizatorul; valoarea cazarii nu depaseste 600 ron (tva inclus)
- Premiul oferit de ProTV SA reprezinta este in bani si reprezinta banii de buzunar plus banii de transport pentru castigatorii care primesc o excursie in Romania; valoarea acestui premiu nu depaseste 800 ron (tva inclus)

Validarea premiului obtinut se face in baza actului de identitate.
Castigatorii nu au posibilitatea de a cere modificarea parametrilor premiului. Castigatorii pot sa-si revendice si sa ridice premiul intr-un interval in maxim 12 de ore de la data castigarii lui.

Art. 9. Desemnarea si anuntarea castigatorului

Primii doi ascultatori sunati de catre DJ-ul din emisie la momentul decernarii premiului care spun da, plec in vacanta, cf conditiilor spuse de DJ-ul ProFM si mentionate in prezentul regulament, sunt declarati castigatori. In cazul in care castigatorul nu ajunge la data de intalnire cu reprezentantul ProFM ptr a pleca in vacanta, premiul i se anuleaza. Mecanismul se repeta pentru fiecare dintre cei 16 castigatori. Vor fi 8 momente de anuntare a castigatorilor cf celor descrise la articolul 7 paragraful a.

Dupa anuntarea castigatorilor pe radio, in maximum 3 zile se pleaca in vacanta. Castigatorii intra in posesia premiului la aeroportul Baneasa (Bucuresti). Pana in acel moment ei nu stiu unde pleaca (destinatia vacantei). La aeroportul Baneasa cei 2 castigatori de la momentul respectiv vor alege unul dintre cele 2 plicuri in care se gasesc vacantele (cazare, tarnsport si bani de buzunar). Are intaietate castigatorul care s-a inscris primul in concurs. Dupa ce isi iau plicurile pleaca in vacanta. Mecanismul se repeta pentru fiecare castigator.

Organizatorul se obliga sa faca public numele castigatorilor pe www.profm.ro in maximum 2 zile de la data anuntarii lor pe radio.

Art 11. Responsabilitatile organizatorului si ale partenerilor

ProTV SA realizeaza campania "Vacanta la prima vedere, de la ProFM" in parteneriat cu Best Travel si Wizz Air.
Partenerul Best Travel
- Asigura cazarile pentru toate excursiile puse in joc
- Se asigura de buna desfasurare a campaniei si asigura discutiile cu lanturile hoteliere unde se vor caza castigatorii
Partenerul Wizz Air
- Asigura transportul aerian pentru castigatorii care vor pleca in strainatate
- Se asigura de buna desfasurare a campaniei pe parte de transport aerian
ProTV SA
- Asigura transportul in Romania, pentru castigatorii care primesc ca si premiu excursie pe teritoriul Romaniei; transportul asigurat de ProTV SA este din Bucuresti (gara, autogara etc) pana la destinatia de vacanta (dus intors); ProTV SA nu asigura transportul castigatorului din localitatea lui de domiciliu pana la Bucuresti si inapoi.
- Asigura un protocol (in bani) castigatorilor, bani de folosit in timpul excursiei. Suma se stabileste in functie de vacanta pe care o castiga respectiva persoana (suma nu este mai mica de 200 ron per castigator si nu depaseste 800 ron)

Art. 10. Regulamentul concursului

Regulamentul Concursului este disponibil spre consultare, in mod gratuit pe pagina de concurs din cadrul site-ului www.profm.ro. Participarea la aceasta campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.
Pe perioada de desfasurare a promotiei, ascultatorii pot suna la linia de telefon dedicata promotiei: 021-252.26.42 (linie telefonica cu tarif normal) pentru a afla mai multe amanunte in legatura cu promotia (regulament de participare, premii, modalitate de acordare a premiilor, precum si pentru sugestii sau eventuale plangeri). Programul de functionare al liniei telefonice este de Luni pana Vineri intre orele 07:00 - 18:00.

Art. 11. Taxe si impozite

Organizatorul campaniei este raspunzator de plata taxelor si impozitelor aferente premiului oferit de ProTV SA. Organizatorul nu este raspunzator de plata taxelor si impozitelor legate de premiile oferite de partenerilor implicati in campanie (WiZZ Air si Best Travel).

Art. 12. Litigii

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Art. 13. Intreruperea concursului

Campania publicitara va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu inainte de a anunta publicul prin intermediul a cel putin o televiziune nationala sau a unui cotidian national.

Prezentul Regulament a fost redactat cu respectarea prevederilor Legii 650/2002 pentru aprobarea Ordonantei de Guvern 99/2000 privind comercilizarea produselor si serviciilor pe piata si a fost semnat in [..] exemplare originale, astazi data autentificarii de catre notarul public.

SC ProTV SA
Prin reprezentant legalACT ADITIONAL
nr.1 din 6.07.2011
la Regulamentul campaniei "Vacanta la prima vedere, de la ProFM", desfasurata pe Radio ProFM
Organizatorul concursului, SC PRO TV SA, prin reprezentant legal, hot?r??te urmatoarele :

Art.1 - Modificarea art. 7 pct a din Regulament - Mecanismul Campaniei , inscrierea si desfasurarea concursurlui - care va avea urmatorul continut:

Ascultatorii care doresc sa castige una dintre cele 16 vacante puse la bataie de ProFM trebuie sa asculte radio ProFM in perioada 4 iulie - 26 august 2011, sa prinda momentul concursului si sa trimita un sms cu "ProFM" la nr de telefon 1872 (tarif normal). Al 50-elea sms primit la momentul concursului este anunta ca intra in finala pentru o excursie. La data stabilita de organizatori pentru a se acorda prima excursie, in studioul ProFM va fi un glob pamantesc in jurul caruia sunt montate biletele cu numele celor care au ajuns in finala (pe biletele sunt printate: numele + prenumele finalistilor; in cazul in care sunt 2 participanti cu acelasi nume si prenume, se adauga localitatea).
Realizatorul programului de dimineata de la ProFM roteste Globul Pamantesc. In momentul in care Globul se opreste, numele participantului care este in dreptul opritorului (montat in exteriorul globului) este cel care va fi sunat in direct la ProFM ptr a spune marele "Da" si pentru a primi premiul. Se mai roteste inca o data pana se obtine un al doilea nume. Acestia sunt sunati in direct la ProFM si intrebati daca sunt gata sa plece in vacanta peste x numar de zile (maximum 3 zile). Daca participantii spun da atunci sunt declarati castigatori. Locul in care va pleca in concediu il afla numai cu cateva ore inainte de momentul plecarii.

Daca participantul sunat nu este pregatit sa plece in concediu la data comunicata de catre dj-ii ProFM (depinde de la excursie la excursie cand este plecarea; poate fi peste o zi sau peste maxim 3), se roteste din nou globul pamantesc, se alege un alt nume iar respectivul ascultator este sunat. Daca acesta spune DA, plec in vacanta la data x, spusa de realizator, atunci acesta devine castigator. Mecanismul se repeta pana in momentul in care se desemneaza 2 castigatori (2 participanti alesi cu ajutorul Globului Pamantesc spun DA plecam in concediu).

Toata operatiunea de desemnare a castigatorilor se poate vedea live pe siteul www.profm.ro, cu ajutorul webcamului amplasat in studioul ProFM.

In momentul in care au fost stabiliti cei 2 castigatori, inscrierile primite pana atunci se reseteaza si se da drumul inscrierilor ptr urmatoarele 2 excursii, mecanismul de acordare a premiilor ramanand neschimbat. Mecanismul se repeta pana in momentul in care sunt castigate toate cele 16 excursii puse in joc.

Pe tot parcursul perioadei de concurs, pe radio dj-ii dau indicii, ii suna aleator pe ascultatorii care s-au inscris in campanie si poarta cu ei discutii telefonice.

Numele castigatorilor va fi afisat pe siteul www.profm.ro in maximum 48 de ore de la data anuntarii lor pe radio.


Art.2 - Toate celelalte dispozitii ale Regulamentului campaniei "Vacanta la prima vedere, de la ProFM" raman neschimbate si pe deplin valabile.
S.C PRO TV S.A
Prin reprezentant legal


CASTIGATORI

Stan Aurelia, Slatina
Boitos Dan Marius, Cluj Napoca