Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT ALINA EREMIA - NU TE MAI ASTEPT (V2)

Știri

DIGI se pregătește pentru lansarea serviciilor în Belgia

DIGI a făcut încă un pas în procesul de extindere internațională, odată cu inaugurarea oficială a sediului central din Bruxelles. Această etapă reprezintă un moment important în consolidarea prezenței DIGI pe piața europeană.

Antonia

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Orice poză pusă de Antonia pe rețelele sociale devine o ocazie ca fanii să o copleșească cu laude, iar cele mai recente imagini nu fac excepție. Solista de 35 de ani și-a arătat puterea de seducție și senzualitatea cu care a fost înzestrată, într-un carusel de instantanee, unul mai hot ca celălalt.

Celine Dion Returns To Caesars Palace Residency

Celine Dion, într-o imagine rară alături de gemenii ei, la concertul The Rolling Stones. Nelson și Eddy au 13 ani

Celine Dion a publicat pe contul ei de Instagram o imagine rară cu cu fiii săi, gemenii Nelson și Eddy, în vârstă de 13 ani, și Rene-Charles (23 de ani), de la concertul The Rolling Stones. În inedita, fotografie apare și solistul trupei britanice, Mick Jagger.

Beyonce

Beyonce, într-o rochie cu decolteu până la abdomen. Jucăușă și senzuală, cu părul blond, și-a dat gata fanii

Beyonce și-a dat pe spate fanii cu cele mai noi imagini pe care le-a postat pe Facebook și Instagram. În negru din cap până-n picioare, superstarul de 42 de ani, care a lansat recent albumul de succes "Cowboy Carter", a pozat singură, dar și alături de soț și de buna ei prietenă, Kelly Rowland.

dana marijuana

Răsturnare de situație. Dana Marijuana s-a împăcat cu iubitul ei, la o lună de când a anunțat că a anulat nunta: „Nu mai bea!”

Răsturnare de situație între Dana Marijuana, pe numele ei real Dana Coteanu și Valentin, iubitul ei. La câteva săptămâni de când au anunțat că s-au despărțit și au anulat nunta, artista a dezvăluit că s-au împăcat.

Elvis Presley/ Profimedia

Autopsia secretă a lui Elvis Presley. Care ar fi adevărata cauză a morții legendarului cântăreț

Moartea prematură a lui Elvis Presley, pe 16 august 1977, a șocat pe toată lumea și a declanșat numeroase zvonuri despre ceea ce l-a ucis pe Regele Rock 'n' Roll. Stilul său de viață nesănătos, marcat de abuzul de medicamente, a fost adesea citat ca factor principal. Însă, sigilarea rezultatelor autopsiei de către familia sa timp de 50 de ani nu a făcut decât să amplifice misterul.

Sophie Turner și Taylor Swift

Taylor Swift, eroina lui Sophie Turner, după divorțul de Joe Jonas: "Are o inimă de aur". Solista a lăsat-o să stea în casa ei

După divorțul de Joe Jonas, actrița Sophie Turner și-a găsit un mare sprijin în Taylor Swift. Cântăreața i-a sărit în ajutor și i-a oferit apartamentul ei din New York, pe o perioadă nelimitată, pentru a se liniști și a avea unde locui alături de cele două fiice ale ei și ale membrului trupei Jonas Brothers.

Ultimele știri

anoniamain

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Inna/ Foto: Instagram

Inna, în cel mai mic top din garderobă. Artista știe cum să-și pună în evidență silueta

Vizual comunicat de presă_Noaptea Muzeelor

Digi World prezintă „Ținutul Buzăului” - o trilogie documentară remarcabilă, proiectată în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor

Lidia Buble, despre viața sentimentală

Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Vizual Digi Communications (3)

Acțiunile Digi Communications N.V. vor fi incluse în indicii MSCI începând cu 31 mai 2024

Concursuri

PROFM_FOLLOW24_KV copy

PROFM și Procredit Bank te trimit la concert în Lisabona

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!