Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN SURF MESA - ILY

Videoclipurile de prezentare ale concurenţilor de la Eurovision 2023 vor include locuri emblematice din Ucraina

Eurovision 2023/ Profimedia
Eurovision 2023/ Profimedia

''Cărţile de vizită'' ale concurenţilor participanţi la Eurovision 2023, scurte videoclipuri proiectate înainte de fiecare interpretare, vor conţine în acest an diverse locuri emblematice din Ucraina, informează DPA.

Videoclipurile scurte, care oferă prezentatorilor şansa de a scoate în evidenţă ţara şi reprezentantul acesteia, au fost înregistrate cu ajutorul unor drone şi al unor camere de filmat 360 de grade, potrivit Agerpres

Fiecare va include un loc din Ucraina alături de un echivalent din Marea Britanie şi din ţara participantă.

Legătura dintre celei trei locuri se va face printr-o tematică similară, cum ar fi parcuri, castele, artă stradală, porturi, clădiri colorate, plaje, râuri şi lacuri.

Cele 37 de vederi vor prezenta 111 locuri, de la Monumentul Independenţei din Kiev la Angel of the North şi Stonehenge din Marea Britanie.

Citește și: Premieră în istoria concursului. Eurovision 2023 va avea o scenă inspirată de concertele rock

Fundalul sonor al fiecărei cărţi de vizită va fi compus de Dmytro Shurov, un muzician şi compozitor ucrainean din Kiev, care a făcut parte din juriul versiunii ucrainene a emisiunii The X Factor.

Compania de producţie TV Windfall Films a colaborat cu compania ucraineană de film 23/32 Films, care a organizat producţia şi a obţinut autorizaţii pentru filmările aeriene din Ucraina.

''Conceptul creativ al cărţilor de vizită este aşteptat cu nerăbdare de fani în fiecare an'', a spus Rachel Ashdown, comisar BBC pentru Eurovison.

''Reprezintă modalitatea perfectă de a prezenta fiecare recital unei audienţe totale de 160 de milioane de telespectatori de pe întreg globul şi abia aştept ca publicul să vadă ce le-am pregătit anul acesta cu prilejul difuzării semifinalelor şi a finalei''.

''Întrucât Regatul Unit, Ucraina şi ţările participante vor fi 'unite prin muzică', privitorii vor fi surprinşi să descopere ce alte lucruri îi mai unesc''.

''Suntem fericiţi să participăm la acest proiect şi să arătăm că e încă posibilă în Ucraina filmarea la orice nivel de dificultate'', a spus Sarah Cherniavskyi, producătoare executivă a 23/32 Films.

Citește și: Cine sunt prezentatorii Eurovision 2023

''Ediţia de anul acesta a Eurovision, deşi nu are loc în Ucraina din cauza invaziei ruseşti, va fi centrată în jurul ţării noastre'', a mai spus ea.

Toate cele 37 de ţări participante şi-au ales reprezentanţii: Ucraina va fi reprezentată de trupa Tvorchi cu melodia ''Heart Of Steel'', iar Marea Britanie e reprezentată de Mae Muller şi de melodia ''I Wrote A Song''.

Semifinalele Eurovision, găzduite de M&S Bank Arena din Liverpool, vor avea loc pe 9 şi 11 mai.

Marea finală va avea loc pe 13 mai şi va fi difuzată în direct de BBC One.

Galerie foto

Top citite
01 dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!
02 Eurovision 2024
România nu va fi prezentă la Eurovision 2024. Motivul pentru care s-a ajuns la o asemenea decizie
03 more than 100
More Then 100 - Cele mai bune piese din 2023 la PROFM
04 COVER FACEBOOK
More than 100 (2023) & RELEVIONAIR 2024 la PROFM!
05 Theodor Andrei
Cum s-a descurcat Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision, la examenul de Bacalaureat: „A fost mișto, mi-a picat...”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Cover site TEASE (FARA text)
Toată vara ascultăm PROFM și vizităm! #FOLLOWPROFM se întoarce

PROFM te duce la cele mai tari evenimente, festivaluri și concerte din Europa.

theodor andrei si mama lui
Mama lui Theodor Andrei, dezamăgită de criticile primite de fiul ei după Eurovision: "Cum ar fi putut schimba ceva un băiat de 19 ani?"

Simona, mama și impresara lui Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, se arată mâhnită și dezamăgită de reacțiile negative ale unei părți din public la adresa fiului ei, după ce acesta nu a reușit să se califice în finala competiției internaționale de muzică.

Theodor Andrei
Theodor Andrei, primele declarații după Eurovision 2023. Ce spune despre prezența scenică, hainele purtate și zero puncte în semifinală

Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, a dat primele declarații despre prestația lui la concursul muzical. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, artistul de 18 ani a fost deschis, s-a arătat încrezător în viitorul lui în muzică și a încercat să explice câteva dintre controversele apărute zilele acestea.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...