Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM MASKED WOLF - ASTRONAUT IN THE OCEAN

Vârsta, doar un număr pentru Shania Twain. Celebra cântăreață, fabuloasă pe scenă, într-o ținută minusculă, ce i-a evidențiat silueta

Shania Twain
Shania Twain / Profimedia Images

Vârsta pare doar un număr pentru Shania Twain, care a fost în centrul atenției la concertul pe care l-a susținut în Toronto, Canada, unde și-a etalat silueta perfectă într-o ținută minusculă.

În vârstă de 58 de ani, cântăreața a urcat pe scenă îmbrăcată într-o pereche de bikini pe care i-a combinat cu dresuri plasă, dar și cu un sutien și cu un top purtat descheiat și pus în valoare de o trenă lungă, decorată cu aplicații strălucitoare.

Shania Twain / Facebook

Shania Twain / Facebook

Artista a ales să-și completeze ținuta cu numeroase bijuterii, ea optând pentru mai multe coliere, dar și pentru niște cercei supradimensionați, dar și inele și brățări.

Citește și: Shania Twain, despre Celine Dion, care se confruntă cu o boală incurabilă: „Mă rog pentru ea să-și revină, să urce din nou pe scenă”

Evident, artista a ales să-și pună în picioare niște botine cu platforme, care i-au alungit picioarele, conferindu-i astfel un plus de senzualitate.

În timpul show-ului, care a fost de-a dreptul exploziv, cântăreața s-a urcat și pe o motocicletă, ceea ce i-a impresionat pe fanii celebrei cântărețe.

Shania Twain

Shania Twain / Facebook

Citește și: Shania Twain, declarații după pictorialul care a făcut furori: ”Nu trebuie să mă ascund în haine doar pentru că am 57 de ani!”

„Cel mai tare concert!”, „Absolut seducătoare!”, „Cea mai frumoasă cântăreață”, au fost câteva dintre mesajele lăsate în dreptul unor fotografii publicate pe rețelele sociale.

Shania Twain și-a justificat alegerea de a poza topless

În cadrul unui interviu pentru jurnaliștii de la People, în cadrul căruia a vorbit despre decizia de a poza topless pe coperta celui mai nou album, artista a dezvăluit că a fost o modalitate prin care și-a acceptat imperfecțiunile cu care s-a luptat ani de zile.

Shania Twain, spectaculoasă într-o rochie cu abdomenul la vedere ca acum 24 de ani. Cum l-a surprins pe Ryan Reynolds, pe scena PCA

”A fost modalitatea de a exprima adevărul. Mă simt bine în pielea mea, iar aceasta este modalitatea de a exprima această încredere.”, a declarat Twain pentru jurnaliștii de la People, adăugând că orice este la modă dacă este purtat cu încredere.

”Sunt o femeie care a trecut de 50 de ani, dar nu trebuie să mă ascund după haine. Nici nu pot să vă spun cât de bine mă simt acum, după ce am făcut acel pictorial. Mi-era rușine de corpul meu nou, ca femeie care a intrat la menopauză. Acum, însă, mă simt în regulă cu asta”, a mai spus artista, potrivit sursei citate.

Citește și: Shania Twain, despre momentul când a aflat că soțul o înșela cu prietena ei: A fost la fel de greu ca pierderea părinților mei

Galerie foto

Top citite
01 Loredana Groza
Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”
02 shania twain
Fanii nu au recunoscut-o! Shania Twain, schimbată total cu părul roz, dar e suspectată că și-a făcut ceva la față: "Nu arăți ca tine"
03 Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, seducătoare într-un body transparent. Urmăritorii au reacționat imediat: „Româncele noastre sunt cele mai frumoase”
04 Loredana Groza/ Foto: Instagram
Loredana Groza, într-o rochie albă decoltată. Artista a poza întinsă provocator pe canapea: „Ne-ai cucerit”
05 Raluka
Raluka, trup de zeiță într-o ținută nonconformistă. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
shania (1)
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri

Shania Twain este starul de pe noua copertă a revistei Haute Living, iar cu această ocazie artista în vârstă de 58 de ani a acordat un interviu în care a vorbit despre viitoarea ei rezidență muzicală din Vegas, despre faptul că e tot „mai puțin inhibată” pe măsură ce înaintează în vârstă, dar și despre „dedicata” Taylor Swift pe care o aplaudă și o laudă. 

bebe
Bebe Rexha, fabuloasă într-un corset cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii au reacționat: „Arăți atât de bine!”

Recunoscută pentru aparițiile spectaculoase, Bebe Rexha a reușit să-și impresioneze prietenii virtuali, întrucât s-a fotografiat într-o ținută ce-i subliniază silueta.

Drake/ Profimedia
Drake continuă tradiția de a oferi cadouri fanilor. Artistul s-a oferit să-i plătească divorțul unui fan în mijlocul concertului său

De-a lungul timpului, Drake și-a făcut un obicei să le ofere fanilor cadouri în timpul concertelor sale, precum bani, mașini și genți de lux. Rapperul nu a renunțat la tradiție nici în cadrul turneului „It's All a Blur”, oferindu-i unui fan cel mai neobișnuit cadou. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 
Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

FILM NOW Orlando Bloom, adevărul despre singurul rol pe care nu a vrut să-l joace: „Mi-am șters filmul din minte”
Orlando Bloom, adevărul despre singurul rol pe care nu a vrut să-l joace: „Mi-am șters filmul din minte”

Orlando Bloom, adevărul despre singurul rol pe care nu a vrut să-l joace: „Mi-am șters filmul din minte”

DIGI WORLD Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer
Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
DIGI SPORT FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League
FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League
DIGI FM Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea
Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea