Bucuresti | 102,8FM SMILEY - SCUMPA FOC (ID PROFM)

Bebe Rexha, fabuloasă într-un corset cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii au reacționat: „Arăți atât de bine!”

bebe
Bebe Rexha. Profimedia

Recunoscută pentru aparițiile spectaculoase, Bebe Rexha a reușit să-și impresioneze prietenii virtuali, întrucât s-a fotografiat într-o ținută ce-i subliniază silueta.

Înainte de a urca pe scenă la March Madness Music Festival, cântăreața a profitat de un moment liber, și-a făcut câteva fotografii și le-a postat pe Instagram.

Citește și: Bebe Rexha, selfie "curajos", cu decolteul în prim-plan. Ținuta generos decupată a furat toate privirile

În imaginile respective, cântăreața apare în pantaloni evazați, pe care i-a asortat cu un corset ce-i subliniază bustul imposibil de ignorat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


De asemenea, buclele lejere i-au căzut pe spate, iar în ceea ce privește machiajul, ea a optat pentru unul simplu.

„Ești atât de sexy!”, „Ești grozavă!”, „O divă, o mamă, o legendă!”, „Fato, arăți atât de bine și ești atât de încrezătoare în tine!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Citește și: Bebe Rexha, în lacrimi pe internet: "Mă simt dezgustătoare în propriul corp"

Bebe Rexha, afectată de comentariile dureroase la adresa ei din cauza fluctuațiilor de greutate

Cântăreața în vârstă de 34 de ani a dezvăluit că s-a îngrășat 14 kilograme și a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor să citească numeroasele comentarii la unul dintre clipurile sale recente de pe TikTok, acestea afectând-o puternic.

„Știu că prin meseria mea sunt în ochii publicului, știam că se va întâmpla”, a declarat artista. „Eram mult mai slabă și m-am îngrășat. Nu sunt supărată, pentru că este adevărat, dar când vezi astfel de reacții, e dureros”.

Citește și: Bebe Rexha, radiantă într-o rochie din piele cu decupaje. Artista a fost în centrul atenție la MTV Video Music Awards 2023

„Nu știi prin ce trece cineva, cu ce se confruntă în viața lui, așa că e greu. Suntem în 2023 și consider că nu ar trebui să mai vorbim despre greutatea oamenilor”, a adăugat ea.

Cântăreața născută în Brooklyn a mărturisit că nu a rezistat să nu citească numeroasele comentarii când a văzut că topicul „Bebe Rexha ia în greutate” este în tendințe pe TikTok.

„Este atât de supărător. Da, m-am îngrășat. Le mulțumesc oamenilor care mă iubesc indiferent de ce se întâmplă cu corpul meu”, a scris ea pe Twitter. „Întotdeauna m-am luptat cu greutatea mea. Lucrez la asta în fiecare zi. Doar că acum toate acestea m-au descurajat puțin”, a mai declarat ea. 

Galerie foto

Top citite
01 profimedia-0866852108
Bebe Rexha a făcut furori la Coachella. Artista, îmbrăcată într-o salopetă mulată, a oferit un show electrizant
02 Loredana Groza/ Foto: Instagram
Loredana Groza, într-o rochie albă decoltată. Artista a poza întinsă provocator pe canapea: „Ne-ai cucerit”
03 Raluka
Raluka, trup de zeiță într-o ținută nonconformistă. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
04 bebe rexha (11)
Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând
05 Rihanna/ Profimedia
Rihanna, protagonista unui pictorial îndrăzneț. După două nașteri, artista arată fabulos: „Nu eram pregătiți pentru asta!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Loredana Groza
Vârsta, doar un număr pentru ea. Loredana Groza, trup de zeiță într-o rochie mulată, cu decupaje, la 53 de ani: „Cea mai frumoasă!”

Timpul pare să stea în loc pentru Loredana Groza. În vârstă de 53 de ani, cântăreața reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, iar dovadă sunt imaginile făcute publice de curând.

Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, comparată cu Selena Gomez pe rețelele de socializare. Cum au reacționat fanii la cele mai recente fotografii

Antonia a uimit din nou cu o serie de fotografii publicate pe contul său de Instagram. Artista în vârstă de 34 de ani a realizat o ședință foto provocatoare, în ciuda faptului că a recunoscut că nu este mulțumită de silueta sa. 

Bebe Rexha
Bebe Rexha, într-o rochie din piele cu decolteu abisal, la un eveniment. S-a asigurat că toate privirile sunt pe ea

Multă vreme a mărturisit că nu s-a simțit bine în pielea ei, dar acum, Bebe Rexha pare că a reglat acest aspect, că e mândră de ea și stăpână pe senzualitatea ei. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”
Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”

Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”

FILM NOW Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit
Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
DIGI SPORT VIDEO&FOTO Cum s-a comportat afaceristul Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova
VIDEO&FOTO Cum s-a comportat afaceristul Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova
DIGI FM Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”
Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”