Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA UNKLFNKL - 6 FEET DEEP

Taylor Swift, marea câștigătoare de la American Music Awards, a plecat acasă cu șase trofee. Lista laureaților

taylor swift
Taylor Swift a câștigat șase premii la American Music Awards 2022. / Foto: Profimedia

Taylor Swift a obţinut cea mai prestigioasă distincţie la American Music Awards, fiind desemnată artista anului. Pe lângă acest premiu, a mai plecat acasă cu alte cinci trofee.

Gala, care s-a desfăşurat la Los Angeles, şi-a desemnat câştigătorii în urma voturilor exprimate de către fani, fiind cel mai mare eveniment de acest fel.

Interpreta hitului "Anti-Hero" le-a mulţumit susţinătorilor săi după ce în ultimii trei ani a lansat patru noi albume şi a reînregistrat două mai vechi. "Nu pot să exprim cât de incredibil este pentru mine faptul că încă fac asta şi că încă vă pasă", a declarat ea pe scena galei din Los Angeles, precizează Agerpres. Aceasta a uimit și cu alegerea vestimentară mai îndrăzneață decât de obicei: o salopetă aurie cu spatele gol.

Citește și: Taylor Swift, în cea mai îndrăzneață apariție a ei, într-un body acoperit doar de o „fustă” din plasă cu bijuterii

taylor swift

Taylor Swift a câștigat șase premii la American Music Awards 2022. / Foto: Profimedia

Anterior, reînregistrarea de către Swift a albumului "Red" din 2012 a obţinut premiul pentru albumul pop favorit şi cel pentru albumul country favorit. Cântăreaţa în vârstă de 32 de ani a realizat noi versiuni ale albumelor sale din trecut după o dispută cu fosta ei casă de discuri.

La categoria artistul anului, Swift a triumfat în faţa unor nume ca Beyoncé, Harry Styles, The Weeknd, Drake, Adele şi Bad Bunny. Taylor Swift a câștigat şi la categoriile artista pop favorită şi artista country favorită,

Machine Gun Kelly, laureat la categoria cel mai bun artist rock, a îmbrăcat un costum cu țepi

machine gun kelly

Machine Gun Kelly într-un costum cu totul atipic. / Foto: Profimedia

Dove Cameron, o fostă actriţă de la Disney Channel care a ajuns în topurile Billboard din acest an cu single-ul 'Boyfriend", a fost premiată pentru debut, în timp ce Machine Gun Kelly, care a purtat un costum de culoare mov cu ţepi lungi argintii, a fost desemnat artistul rock favorit. Trupa italiană Maneskin a primit trofeul pentru piesa rock favorită a anului ("Beggin'").

Citește și: Anitta s-a făcut de râs din cauza lui Maluma! Artista a scăpat o înjurătură fără să știe semnificația ei

Harry Styles a obţinut premiul pentru artistul pop favorit și pentru cea mai bună piesă pop ("As It Was"), iar trupa sud-coreeană BTS, cel pentru trupa pop favorită. Brazilianca Anitta a fost desemnată cea mai bună artistă latino, iar Bad Bunny a primit premiile pentru cel mai bun artist latino și pentru cel mai bun album latino ("Un Verano Sin Ti").

anitta

Brazilianca Anitta a plecat acasă cu trofeul pentru cea mai bună artistă latino. / Foto: Profimedia

La categoriile dedicate hip-hop-ului, artistul favorit a fost desemnat Kendrick Lamar (câştigător şi categoria albumul hip-hop favorit cu "Mr.Morale & the Big Steppers"), iar artista favorită, Nicki Minaj.

În ceea ce o priveşte pe Beyoncé, aceasta s-a impus la categoriile artista R&B favorită, cântecul R&B favorit ("Break My Soul") şi albumul albumul R&B favorit ("Renaissance"). 

Galerie foto

Foto: Profimedia

 

Top citite
01 Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia
Celine Dion a dezvăluit motivul pentru care a purtat un palton lung pe scena de la Grammy, în februarie: M-a ajutat să mă ascund puțin
02 (FILE) Taylor Swift: The Eras Tour' Breaks Disney+ Record as No. 1 Most-Streamed Music Film. LOS ANGELES, CA, USA - MARCH 14: Singer Taylor Swift wearing a Rosa Bloom romper, Sophia Webster shoes, State Property Fine Jewellery earrings, rings by Fernando
Efectul Taylor Swift. Fanii au luat cu asalt un local londonez, al cărui nume este menţionat în noul album
03 taylor swift
Taylor Swift aruncă săgeți către foștii ei iubiți, Joe Alwyn și Matty Healy, în noul album: "Cum rămâne cu trădarea ta tăcută?"
04 Courtney Love o critică pe Taylor Swift
Taylor Swift, desființată de Courtney Love: „Nu este interesantă!” Fanii artistei, extrem de duri: „Bunico, găsește-ți o ocupație!”
05 Taylor Swift
Taylor Swift, oficial miliardară! Câți bani a câștigat senzația muzicii pop în ultimul an. Îi merge grozav și în carieră, și în iubire
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
taylor swift si travis kelce
Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari

După o perioadă aglomerată pentru amândoi, Taylor Swift și iubitul ei sportiv, Travis Kelce, au plecat într-o vacanță romantică în Bahamas. Fără alți prieteni prin jur, ci doar ei doi, tinerii bogați, frumoși și celebri au avut ochi doar unul pentru celălalt.

Taylor Swift
Fanii lui Taylor Swift, îngrijorați de starea ei de sănătate: „Are nevoie de odihnă!” Imaginile surprinse de un utilizator sunt virale

Taylor Swift și-a îngrijorat fanii după un concert susținut în Singapore, mulți întrebându-se dacă nu cumva aceasta are nevoie de odihnă.

taylor swift (5)
Tatăl lui Taylor Swift, în vizorul unei anchete în Australia, acuzat de agresiune. „A fost un şoc”

O anchetă a fost deschisă marţi în Australia după ce un fotograf s-a plâns că ar fi fost agresat de tatăl cântăreţei americane Taylor Swift, a anunţat poliţia.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat
Cum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

Cum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW Fiul lui Nicolas Cage, acuzat că și-a lovit mama. Femeia a fost fotografiată având un ochi vânăt și mai multe răni pe față
Fiul lui Nicolas Cage, acuzat că și-a lovit mama. Femeia a fost fotografiată având un ochi vânăt și mai multe răni pe față

Fiul lui Nicolas Cage, acuzat că și-a lovit mama. Femeia a fost fotografiată având un ochi vânăt și mai multe răni pe față

DIGI WORLD O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"
DIGI SPORT FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”
FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”
DIGI FM Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”
Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”