Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan CALUM SCOTT - AT YOUR WORST

Shania Twain e „Blonda de la Drept”, în colanți roz și sacou, în NYC. Artista a vorbit despre traumele care i-au marcat viața

Singer Shania Twain seen wearing all pink and carrying her dog as she leaves The Today Show
Shania Twain, la NBC Studios. Profimedia

Shania Twain și-a recâștigat statutul de style icon. Artista a impresionat cu aparițiile ei recente la cele mai importante talk show-uri din America, unde își promovează în această perioadă albumul „Queen Of Me” ce urmează să fie lansat pe 3 februarie. 

Cântăreața de muzică country, în vârstă de 57 de ani, a mers la TODAY show, în New York City, unde a făcut furori cu o perucă roz, îmbrăcată într-un palton negru, o fustă midi cu crăpătură și cizme mulate pe picior. 

Galerie foto

Autoarea hitului „ You're Still The One” a salutat cu zâmbetul pe buze fotografii prezenți la intrarea în studiouri, dar și fanii care au venit să o vadă. 

Mai târziu, Shania a atras privirile pe străzile din NYC într-un costum roz, cu sacou și pantaloni trei sferturi, mulați, și sandale cu platforme negre, ținându-și într-o mână câinele Chihuahua.

Galerie foto

În timpul interviului ei emoționant de la emisiunea TODAY, găzduit de Hoda Kotb, Shania a vorbit despre abuzul sexual la care a fost supusă în copilărie de tatălui ei vitreg. Shania a dezvăluit prima dată în 2018 că fost agresată de către Jerry Twain.

Jerry și mama ei, Sharon, au murit într-un accident de mașină în 1987. Shania nu și-a cunoscut tatăl biologic. 

Întrebată ce înseamnă pentru ea titlul noului album,vedeta canadiană a explicat: „Înseamnă să-ți asumi responsabilitatea, înseamnă că îți aparții”.

Ea a adăugat că a optat pentru o fotografie nud pentru coperta albumului ei, dorind să depășească astfel efectele acestor traume. Twain a mărturisit că ani de zile i-a fost rușine cu corpul ei din cauza abuzurilor prin care a trecut.

„Pentru mine este vorba, într-adevăr, despre a spune că am fost abuzată când eram copil”, a afirmat ea. „Tatăl meu vitreg mă atingea și mă punea să merg fără cămașă, iar eu deja mă maturizam. Este vorba despre această dorință de a scăpa, de a fi în propria mea piele.”

„Este timpul să încep să mă iubesc și să îmbrățișez cu adevărat asta și să nu fiu jenată de corpul meu. Asta sunt eu. Iubind ceea ce sunt. Propria mea stăpână. Sunt responsabilă pentru deciziile pe care le iau, pentru ceea ce spun, pentru ceea ce fac. Este o declarație de încredere în sine pe care am reușit să o dobândesc de-a lungul anilor.”

„Am făcut o ședință foto pentru coperta albumului în care apar nud și a fost înfricoșător, pentru că am realizat cu nu-mi iubesc cu adevărat corpul. Nu-mi place deloc să-mi privesc corpul în oglindă cu luminile aprinse. Așa că mi-am spus: voi confrunta această frică”.

Cât despre faptul că a crescut într-o casă unde nu a existat mâncare sau electricitate, dar a existat violență, Shania a concluzionat: „Au fost elemente, trecând prin toate acele dificultăți, care m-au făcut mai puternică. Ceea ce nu te omoară te face mai puternic, dar, pe de altă parte, te duce și în punctul în care dezvolți multe nesiguranțe.”

Top citite
01 shania (10)
Shania Twain, adevărul despre legătura foarte specială cu Jon Bon Jovi: „Îmi încălzește inima”
02 Shania Twain
Regimul draconic pe care-l urmează Shania Twain ca să se mențină în formă. Artista are 58 de ani, dar arată ca o tânără de 30
03 shania twain
Fanii nu au recunoscut-o! Shania Twain, schimbată total cu părul roz, dar e suspectată că și-a făcut ceva la față: "Nu arăți ca tine"
04 shania (1)
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
05 People's Choice Awards, Arrivals, Los Angeles, California, USA - 06 Dec 2022
13 colegi de-ai cântăreței Shania Twain, transportați la spital în urma unui accident petrecut pe o autostradă din Canada
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Shania Twain
Vârsta, doar un număr pentru Shania Twain. Celebra cântăreață, fabuloasă pe scenă, într-o ținută minusculă, ce i-a evidențiat silueta

Vârsta pare doar un număr pentru Shania Twain, care a fost în centrul atenției la concertul pe care l-a susținut în Toronto, Canada, unde și-a etalat silueta perfectă într-o ținută minusculă.

Shania Twain in concert, The O2, London, UK - 16 Sep 2023
Shania Twain, în cea mai scurtă fustă, pe scenă la Londra. „Moda e un loc de joacă și mă distrez foarte tare”

Shania Twain a făcut super show weekendul trecut pe 02 Arena din Londra, în timpul turneului „Queen of Me Tour”. Artista și-a încântat fanii nu doar cu piesele ei celebre, ci și cu aparițiile extravagante. Anul acesta, ea a declarat că din punctul său de vedere creativitatea nu se oprește la muzică, moda fiind o extensie a poveștii.

Shania Twain
A împlinit 58 de ani, arată ca o puștoaică și nu se teme să îmbătrânească. Shania Twain: „Îmi iubesc corpul mai mult ca oricând!”

A trecut puțin timp de când Shania Twain a împlinit 58 de ani, iar acum artista a vorbit, în cadrul unui interviu pentru New York Post, despre schimbările care apar odată cu înaintarea în vârstă.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, imagini virale. Utilizatorii de internet au reacționat: „E grozavă, e atât de talenta
Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, imagini virale. Utilizatorii de internet au reacționat: „E grozavă, e atât de talenta

Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, imagini virale. Utilizatorii de internet au reacționat: „E grozavă, e atât de talenta

FILM NOW Orlando Bloom, dezvăluiri despre Johnny Depp la filmările pentru seria „Pirații din Caraibe”. Comportamentul actorului american l-a uimit
Orlando Bloom, dezvăluiri despre Johnny Depp la filmările pentru seria „Pirații din Caraibe”. Comportamentul actorului american l-a uimit

Orlando Bloom, dezvăluiri despre Johnny Depp la filmările pentru seria „Pirații din Caraibe”. Comportamentul actorului american l-a uimit

DIGI WORLD Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor
Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor

Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri care loveau un bărbat cu bâte
VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri care loveau un bărbat cu bâte
DIGI SPORT FOTO Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid
FOTO Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid
DIGI FM Cât costă 1 kg de cireșe în 2024. De ce nu scad prețurile, deși este un an de producție foarte bun
Cât costă 1 kg de cireșe în 2024. De ce nu scad prețurile, deși este un an de producție foarte bun