Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT cu LIZA si IONUT LOST FREQUENCIES - THE FEELING

Ruby a ajuns la spital după ce și-a injectat o substanță pentru a obține un bronz perfect: ”Mi-a amorțit tot corpul!”

ruby
Ruby / Foto: Instagram

La doar o zi de când a făcut publică o fotografie în care apărea pe un pat de spital, Ruby a explicat și ce i s-a întâmplat, mărturisind că a făcut o greșeală pe care o regretă acum.

Din dorința de a avea un bronz perfect însă fără a se expune la soare, Ruby a ales să-și injecteze acasă, singură, o substanță folosită de culturiști. Evident, la scurt timp, efectele adverse au apărut, iar artista a fost nevoită să ceară ajutorul medicilor.

În cadrul unui interviu pentru un ziar monden, artista a povestit că și-a injectat o doză mai mare, fără să-și dea seama însă, ceea ce a dus la apariția efectelor adverse.

Citește și: Ruby, electrizantă într-o rochie scurtă, ultra mulată pe corp. Cântăreața se menține într-o formă fizică de invidiat

”M-a dărâmat un pic, un pic mai tare. Mi-a amorțit tot corpul. Inițial, când mi-am injectat substanța, că mi-am făcut injecția singură, m-a luat amețeala. Am zis că e normal și mi-am făcut treaba în continuare, după care am zis să mă întind puțin.

M-a luat somnul și când m-am trezit nu mai puteam să-mi țin telefonul în mână. Am început să am fibrilații, ba să-mi fie foarte cald, ba foarte rece, să tremur. M-am speriat un pic. Când a venit ambulanța aveam pulsul 42, 43, 44.

Asta i-a făcut pe doctorii de pe ambulanță să insiste să merg la spital pentru investigații. Am stat la Urgență, în Camera de Gardă, 3-4 ore. Mi-am făcut toate investigațiile. Eu oricum am pulsul mai jos decât este normal, dar ieri a fost mai jos decât normalul meu”, a declarat cântăreața, conform SpyNews.ro.

Citește și: Ruby, electrizantă într-o rochie scurtă, ultra mulată pe corp. Cântăreața se menține într-o formă fizică de invidiat

Ce compromisuri a făcut Ruby pentru celebritate

Ruby se bucură de succes, însă de-a lungul timpului a făcut numeroase sacrificii și nu se teme să recunoască acest lucru. În cadrul unui interviu, ea a vorbit despre lucrurile la care a renunțat pentru a se dedica carierei.

Citește și: Ruby s-a pozat doar în prosop, pe terasa apartamentului ei de 200.000 de euro. Tot acolo face și plajă, și sport

„Compromisuri care țin de timpul meu și viața mea personală, da, dar altfel de compromisuri, nu. Tot ce am obținut în viață, am obținut prin forțe proprii, prin munca mea și determinarea mea. Iar faptul că-mi place să mă simt bine, frumoasă și sexy mi se pare că nu ar trebui să fie judecat și blamat. Îmi place să mă folosesc de feminitatea mea și să mă bucur de ea și cred că asta ar trebui să facă orice fată tânără”, a declarat Ruby pentru un ziar monden.

Galerie foto

Top citite
01 rubymain
Ruby și-a pus cea mai provocatoare rochie și a dansat lasciv în piscină. Cum au reacționat fanii când au văzut-o: „Ce femeie!”
02 ruby
Ruby, adevărul despre motivul pentru care nu mai postează poze cu iubitul ei. Ce spune despre nuntă
03 ruby
Ruby forțează vara cu poze din Grecia. Relaxată și seducătoare, s-a arătat într-un costum de baie peste care "a aruncat" o fustă plasă
04 Ruby/ Foto: Instagram
Ruby, adevărul despre operațiile estetice. Artista regretă că și-a făcut implanturi mamare: „Am ascuns asta de toată lumea”
05 Ruby
Ruby, fabuloasă într-un corset cu un decolteu imposibil de ignorat, după ce a fost acuzată de fani că e însărcinată: „Ești divină!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
theo rose
Theo Rose, două luni de încercări cu fiul ei. Micuțul Sasha, probleme de sănătate pe bandă rulantă: "Ți se rupe inima"

Theo Rose a trecut prin două luni grele. Pe lângă faptul că are un program foarte încărcat, viața de mămică i-a oferit o serie de provocări cu care nu ar fi vrut să se confrunte.

Adele reunited with former teacher and childhood inspiration during 'An Audience with Adele'
Adele a amânat zece concerte în Las Vegas din motive de sănătate: „Nu am avut şansa de a mă reface complet”

Cântăreaţa Adele, în vârstă de 35 de ani, a anunţat pe reţelele de socializare amânarea a zece date de concert, programate iniţial pentru următoarele cinci weekenduri, în Las Vegas. Decizia vine din partea medicului ei, care i-a recomandat să "ia o pauză şi să-şi întrerupă rezidenţa" pentru a se odihni complet. Spectacolele vor fi amânate, dar datele nu au fost încă anunţate.

Madonna
Madonna, despre problemele de sănătate din vară. Cine a salvat-o după ce a leșinat în baie. A petrecut 48 de ore în comă indusă

În luna iunie a acestui an, Madonna a trecut printr-o mare cumpănă. Aceasta a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, fiind internată inclusiv la Terapie Intensivă din cauza unei infecții bacteriene. A fost la un pas să moară, așa cum a spus chiar și managerul ei. Acum, solista de 65 de ani a făcut propriile dezvăluiri, scrie People.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ 61 de ani? Demi Moore le face
61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

FILM NOW În 2006 a adoptat o fetiță, iar 3 ani mai târziu se retrăgea temporar de la Hollywood. Meg Ryan, la 62 de ani: Nu mai încerc să-i fac pe toți fericiți
În 2006 a adoptat o fetiță, iar 3 ani mai târziu se retrăgea temporar de la Hollywood. Meg Ryan, la 62 de ani: Nu mai încerc să-i fac pe toți fericiți

În 2006 a adoptat o fetiță, iar 3 ani mai târziu se retrăgea temporar de la Hollywood. Meg Ryan, la 62 de ani: Nu mai încerc să-i fac pe toți fericiți

DIGI WORLD Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
DIGI SPORT Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”
Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”