Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA THE MOTANS - INAPOI IN VIITOR

Rihanna, extrem de fericită după ce a adus pe lume al doilea copil: „Și-a găsit un nou sens în viață!”

Rihanna
Rihanna/ Getty Images

Rihanna a adus pe lume al doilea copil la începutul acestei luni, iar cântăreața este extrem de fericită, considerând că „familia ei este completă acum”.

Potrivit unor surse citate de jurnaliștii de la Mirror, cântăreața, în vârstă de 35 de ani, și-a dorit întotdeauna să fie mamă și a visat să aibă mai mult de un copil, potrivit expertei în relații Louella Alderson.

Citește și: Rihanna, într-un pictorial spectaculos alături de A$AP Rocky și fiul lor: „Suntem cei mai buni prieteni cu un copil”

„În primul rând, un al doilea copil îți poate îndeplini dorința de a-ți extinde familia și de a experimenta bucuria de a crește mai mulți copii. Să ai un al doilea copil înseamnă și să-ți mărești capacitatea de a iubi”, a spus aceasta.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Rihanna and ASAP Rocky reveal their 6-month-old baby boy for the first time during a photoshoot in Malibu

Rihanna, ASAP Rocky și băiețelul lor participă la o ședință foto, pe plajă în Malibu. Profimedia

Citește și: Motivul pentru care Rihanna nu va primi bani pentru spectacolul de la Super Bowl: „Nu plătim artiștii”

„Rihanna poate să resimtă o iubire uriașă și o legătură uimitoare cu ambii copii, această iubire îi poate întări ideea că familia ei este completă”, a mai dezvăluit specialista, adăugând: „Iubirea pe care o simte pentru copii îi poate aduce împlinire, un sens în viață și o bucurie absolută”.

Rihanna a adus pe lume al doilea copil la începutul lunii august

Superstarul a adus pe lume al doilea copil la începutul acestei luni, însă până acum nu a oferit nicio declarație.

Potrivit TMZ, însă, surse apropiate acesteia au dezvăluit că artista, în vârstă de 35 de ani, a născut un băiețel pe 3 august, la Los Angeles, iar numele lui începe cu „R”.

Citește și: Rihanna și A$AP Rocky nu au o bonă care să îi ajute în creșterea fiului lor: „Suntem doar noi doi”

Cântăreaţa melodiilor „Diamonds” şi „Umbrella” a dat naştere primului ei fiu în mai 2022, acesta purtând numele RZA Athelston.

Ea a făcut senzaţie la ediţia din acest an a Super Bowl din Arizona, etalându-şi sarcina pe scenă.

Cântăreaţa, pe numele real Robyn Rihanna Fenty, nu a mai lansat un album din 2016. În ultimii ani, ea a devenit miliardară folosindu-şi faima pentru a crea branduri de succes de machiaj, lenjerie şi haute couture.

Citește și: Howard Stern: Rihanna a făcut playback mai tot show-ul, la Super Bowl. Nu știu de ce s-a deranjat să mai vină

Recent, ea a avut o apariţie pe coloana sonoră a filmului „Black Panther: Wakanda Forever”, cu piesa „Lift Me Up”.

Galerie foto

Top citite
01 Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia
Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”
02 Rihanna
Blonda Rihanna, într-o fustă minusculă din piele. A încercat să se acopere parțial cu o blană imensă cu animal print
03 Amy Winehouse / Profimedia Images
Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”
04 Rihanna
Rihanna, criticată pentru că a pozat senzual într-un veșmânt de călugăriță, cu decolteul la vedere: "Nu e asta blasfemie?"
05 Rihanna/ Profimedia
Rihanna, protagonista unui pictorial îndrăzneț. După două nașteri, artista arată fabulos: „Nu eram pregătiți pentru asta!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
randi (2)
Declarația surprinzătoare a lui Randi: "Nu am iubit niciodată. Nu e greu să trăiesc așa". Religia și căsătoria i se par inutile

E unul dintre cei mai populari și admirați soliști de la noi, dar Randi a făcut o declarație surprinzătoare zilele trecute: nu a iubit niciodată cu adevărat. 

rihanna (6)
Rihanna, toată un zâmbet și un nou look. Artista, fotografiată cu părul blond și foarte scurt

Rihanna a încercat un nou look. Artista din Barbados a fost fotografiată cu părul blond și foarte scurt. Superstarul în vârstă de 36 de ani a apărut în public cu o coafură pixie, în timpul unei ieșiri în Santa Monica.

rihanna (1)
Rihanna vinde penthouse-ul în care a locuit inclusiv Matthew Perry, cândva unul dintre cele mai scumpe apartamente din LA

Rihanna vinde penthouse-ul deținut cândva de Matthew Perry, la mai puțin de un an de când artista a achiziționat această locuință de lux din Los Angeles. Cântăreața în vârstă de 36 de ani vrea 25 de milioane de dolari pentru uriașul apartament de la etajul 40 al clădirii The Century, potrivit Robb Report, arată Daily Mail.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”
Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”

Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”

FILM NOW Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit
Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
DIGI SPORT ”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului
”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului
DIGI FM Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”
Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”