chirila-moga-vocea-romaniei

EXCLUSIV ProFM! Smiley, DETALII PICANTE despre TĂTICII Moga și Chirilă (VIDEO)

Invitatul lui Greeg și al lui Onuc la matinalul ProFM, Smiley, a vorbit, printre altele, și despre tăticii Marius Moga și Tudor Chirilă, care îi sunt colegi de platou la "Vocea României", dar și prieteni foarte buni.

Cum ambii au devenit părinți recent, evident că discuțiile despre scutece fac deliciul culiselor, spre amuzamentul lui Smiley:
"Moga și Chirilă împart mereu păreri despre copiii lor. Mereu se întreabă reciproc << Dar al tau ce face, a început să vorbească? Al meu a sărit în piscină, al meu nu vrea să stea decât cu părinții >>. Sunt mereu discuții de genul, discuții despre pamperși, despre cât au costat"

Smiley și Moga sunt prieteni de-o veșnicie, însă abia când a aflat că logodnica lui este gravidă, Marius s-a schimbat radical.
"Marius Moga s-a transformat în momentul în care a aflat că va deveni tătic. Doamne, numai despre asta vorbea, abia aștepta să se întâmple! Acum este ceva mai liniștit, dar când se născuse Maria, fetița lui, era cam agitat ce-i drept și ușor irascibil. Însă, când ai o fericire atât de mare, chiar nu mai contează nimic", a mai spus Smiley, la ProFM.

Bineînteles că din discuție nu putea lipsi Pavel Bartoș, colegul de prezentare al lui Smiley. Pavel este tatăl a trei fete, deci știe cum e cu meseria de tată. "Nu prea pot să le zic pe post, dar îmi spune, fă așa și așa...La băieți nu prea se pricepe!"

Mai citește: Smiley, IMPRESIONAT de POVESTEA unui TATĂ care s-a DESTĂINUIT la ProFM. SACRIFICIILE pe care le-a făcut pentru a-și trimite copiii la școală

Comentarii