damina-brothers-profm

Damian & Brothers vin la matinalul ProFM, luni, 27 martie! Cântă și ne arată Discul de Aur

ProFM începe săptămâna cu Damian & Brothers, cei care au primit recent Discul de Aur pentru albumul "Gypsy Rock (Change Or Die)”. Ei vor veni la matinalul ProFM, realizat de GreeG și Onuc.

Unul dintre cele mai bune albume româneşti ale anului trecut a fost recompensat cu Discul de Aur. Este vorba de “Gypsy Rock (Change Or Die)”,  semnat de Damian & Brothers. Materialul discografic conţine colaborari, cu artisti precum Smiley, Delia, Loredana, Dan Bittman, Alina Eremia şi Lora. Albumul  “Gypsy Rock (Change Or Die)” contine 16 piese, iar primul single extras   este “În  staţie la Lizeanu (Domnişoară, Domnişoară)”,  alături  de Smiley. Piesa depăşeşte 16 milioane de vizualizări pe YouTube şi  se află în TOP 10 difuzări  pe radio şi TV. Melodia se  aude  și la ProFM, pentru că hiturile se aud prima dată la Profm.

Pe acest material discografic, Damian & Brothers introduce, printre instrumentele tradiţionale lautăreşti, elemente de rock, ritmuri dubstep, reggae sau gypsy blues. Discul de aur a fost acordat de casa de discuri Universal Music.

Comentarii