Bucuresti | 102,8FM The Official 40 cu VENGER DAN BALAN - OFF40 - ORIUNDE AI FI

#FOLLOWPROFM München, un vis devenit realitate pentru Briana și Delia

Alături de Miruna și Alexandra, câștigătoarele au trăit experiența completă pe care o oferă #FOLLOWPROFM și pe care, de data aceasta, am pregătit-o alături de Doritos Tortilla Chips.

Împreună cu prietenii noștri de la Doritos Tortilla Chips am căutat cel mai tare line-up de concert. În München, pe 3 septembrie, gașca #FOLLOWPROFM a luat parte la un super concert, cu super artiști: Ava Max, Imagine Dragons, Aurora, Jason Derulo, Zara Larsson și Lost Frequencies.

Încă de la plecare, fetele au făcut o super gașcă și s-au distrat la maxim. Au făcut outfit-uri cool, s-au bucurat de fiecare corner din festival, au dansat și au cântat și în ultima zi s-au bucurat de oraș și au vizitat.

„Pentru noi experiența #FOLLOWPROFM a fost la superlativ. Aceasta ne-a dat șansa să vizităm un oraș nou, să cunoaștem oameni minunați și să simțim emoțiile pe care le-au transmis prin melodiile lor unii dintre artiștii noștri preferați. Ne-am creat foarte multe amintiri care vor rămâne întipărite în mintea noastră pentru tot restul vieții și chiar dacă la început am avut emoții cu această plecare, s-a dovedit cel mai frumos început de toamnă din toate timpurile”, ne-au spus gemenele la întoarcerea din München.

Fetele au avut un mesaj și pentru cititori: „să fie încrezători în ei și să se lase duși de val. Credem că fiecare om este înzestrat cu noroc și că are șansa să câștige acest concurs . Această experiență ne-a dat ocazia să cunoaștem oameni cool care au făcut aventura #FOLLOWPROFM mult mai distractivă. Este o experiență pe care nu ai vrea să o ratezi și în care trebuie să crezi. Visele pot deveni realitate datorită aventurii FOLLOW PROFM”.

#FOLLOWPROFM îți aduce cea mai bună muzică, amintiri de neuitat, locuri numai bune de pus pe Instagram și multă emoție. Toata vara vrem nu vrem, am dat #FOLLOWPROFM. Stay tuned and listen PROFM for more adventures!

Top citite
01 A7301725 - Copy
PROFM SuperGirl 2024: cel mai tare concert cadou pentru super fete!
02 Vizual_PROFM_Super Girl
PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor
03 Adele Along With Boyfriend Rich Paul And Actress Nia Long Are Seen At Game 3 Of The NBA Playoffs Between The Los Angeles Lakers And The Golden State Warriors At Crypto.com Arena In Los Angeles, Ca
Adele va susţine patru concerte în Munchen: „N-am mai cântat în Europa din 2016!”
04 dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!
05 more than 100
More Then 100 - Cele mai bune piese din 2023 la PROFM
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
postare 1080x1080 garsoniera profm SIBIU v2
Garsoniera PROFM ajunge în Liquid Club din Sibiu

Pe 4 noiembrie, începând cu ora 23:00, mutăm Garsoniera PROFM direct în Liquid Club din Sibiu și dăm un super party.

slider profm general
PROFM, DigiFM, Digi24 și DigiSport, printre cele mai citate canale media în luna august

Clasamentul celor mai citate surse media în luna august în România, realizat de compania de monitorizare mediaTRUST, arată că Digi24, DigiSport, DigiFM și PROFM dau ora exactă în materie de știri și informații de interes național.

Cover site TEASE (FARA text)
Toată vara ascultăm PROFM și vizităm! #FOLLOWPROFM se întoarce

PROFM te duce la cele mai tari evenimente, festivaluri și concerte din Europa.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Privirea dragostei. Salma Hayek, 15 ani de la nuntă și poze prețioase din arhiva familiei:
Privirea dragostei. Salma Hayek, 15 ani de la nuntă și poze prețioase din arhiva familiei: "Felul în care se uită la tine"

Privirea dragostei. Salma Hayek, 15 ani de la nuntă și poze prețioase din arhiva familiei: "Felul în care se uită la tine"

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale
Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT FOTO Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani
FOTO Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...