rooney-laura-simpson-header

Cu ce legendă a fotbalului s-a sfătuit Rooney după scandalul în care şi-a înşelat soţia

Wayne Rooney este în mijlocul unui scandal imens. Jucătorul lui Everton a fost prins băut la volan, alături de el fiind Laura Simpson, o femeie care spune că nu doreşte să-i strice căsnicia fotbalistului.

Rooney a fost arestat, după ce politiştii l-au prins băut la volan. În momentul în care a fost oprit de poliţie, jucătorul lui Everton nu era singur, ci alături de o femeie, a cărei maşină o conducea şi care a făcut o serie de dezvăluiri în presa engleză."Îmi admira permanent sânii şi mă întreba cât de mari sunt şi dacă sunt naturali. Ne-am sărutat puţin, ne-am îmbrăţişat şi am făcut câteva glume nevinovate. Nu sunt o femeie care distruge căsnicii", a povestit Laura Simpson, pentru MailOnline.

După aceste evenimente, soţia lui Rooney, Coleen, care este însărcinată cu al patrulea copil al cuplului, a revenit de urgenţă în Marea Britanie, ea fiind în vacanţă în Spania. După ce a petrecut câteva ore în arest, Rooney a fost eliberat şi urmează să apară în faţa unui judecător pe 18 septembrie. El a plătit o cauţiune de 230.000 de lire sterline.

Rooney a revenit la antrenamentele sale şi chiar el conducea maşina. Primul om cu care a vorbit la baza de pregătire a lui Everton, Halewood, a fost chiar antrenorul său, legendarul Ronald Koeman. Cei doi au vorbit îndelung despre scanfalul în care este implicat Rooney.

 

Koeman este cunoscut pentru faptul că nu tolerează niciun act de indisciplină. Tehnicianul este conştient că acest scandal ăi poate afecta randamentul lui Rooney, atât la antrenamente cât şi în meciurile oficiale din Premier League. Momentan, clubul Everton nu a luat nicio măsură cu privire la Wayne Rooney, asta şi pentru că escapada jucătorului s-a petrecut în timpul său liber şi ţine de viaţa sa privată.

Comentarii