Andrei-gheorghe-profm-casca

Ultimele postări ale lui Andrei Gheorghe! A dat share unei ediţii Midnight Killer în care vorbea despre...

Să ne aducem aminte de Andrei Gheorghe este uşor, mult mai greu ne va fi să ne obişnuim că a plecat. Nimic nu anunţa dispariţia sa grăbită. Potrivit membrilor familiei, Andrei nu suferea de nicio boală.

Ultima postare a sa pe Facebook a fost pe 17 martie. Andrei a distribuit o ediţie a emisiunii Midnight Killer pe care a realizat-o la ProFM. 

Emisiunea este din 29 iunie 1997. Andrei a început cu "Salutare, naţiune", care a devenit o marcă în sine. Aşa a fost Andrei. Aspru, direct, în conflict permanent cu prostia. În acea emisiune a vorbit şi despre moarte. "Ce se întâmplă când mori? Când mori, dacă eşti foarte important, statul face funeralii naţionale, se declară o zi de doliu sau trei, dacă eşti şi mai important. Televiziunile şi radiourile dedică tot felul de emisiuni stupide la adresa ta. În ziare îţi apare poza ta cu un chenar negru... Dacă se întâmplă ca în cazul Prinţesei Diana, atunci este o afacere extraordinară".

Pe 19 februarie, Andrei a postat un mesaj la revenirea pe Facebook după o perioadă de o lună în care contul i-a fost suspendat în urma unor raportări. El a scris: "Totul trece.) În cazul de faţă a trecut și ultima interdicţie şi după 30 de zile vă spun iarăși, Salutare! M’am întors și sunt același, cu aceleași ocupații.) voi continua sa trollez demnitari, medici, profesori, popi, îngeri, catedrale, antisemiți, homofobi, legionari, negaționiști și alte asemenea făpturi imbecile. Cu drag, ag."

MAI CITEŞTE: Mesajul transmis de fosta soţie a lui Andrei Gheorghe după decesul acestuia

Comentarii