andrei-gheorghe-profm

Mesajul transmis de fosta soţie a lui Andrei Gheorghe după decesul acestuia

Vestea morţii lui Andrei Gheorghe i-a îndurerat pe cei care l-au cunoscut şi nu numai. Reţelele sociale s-au umplut de mesaje de condoleanţe, de amintiri legate de Andrei, iar foarte mulţi au apreciat rolul pe care l-a avut acesta în promovarea libertăţii de gândire şi exprimare.

Printre cei care şi-au exprimat regretul dispariţiei lui Andrei Gheorghe a fost şi fosta lui soţie. "Iubitul meu care nu mai eşti aici... rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că eşti extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit şi greşit şi făcut lucruri extraordinare. Aşa erai tu, extraordinar.. Aşa o să rămâi în memoria şi inimile noastre", a scris Petruţa Gheorghe pe pagina de Facebook a lui Andrei. 

De altfel, contul fostului realizator radio şi TV este plin de mesaje de la cei care l-au cunoscut sau a căror viaţă le-a fost marcată de Andrei Gheorghe. 

“România e ţara în care nimic niciodată nu se termină!” - Andrei Gheorghe. Drum bun... prieten drag...

"Offfffffff,mama ei de viata! Ii ascultam si asteptam cu sufletul la gura emisiunile noaptea tarziu la radio in anii mei de liceu..."

"Până acum, Andrei era prea mult pentru noi. De acum, o să ne lipsească."

"Mereu am crezut ca cei iubiti de Zei,se duc mult prea devreme,la fel cum cred si ca el poate a fost ,,prea mult" pentru o natiune ca a noastra!"

"Incredibil! Parca o replica de-a lui Adrian Pintea suna asa: "Trăiți băi, trăiți...că, să muriți nu-i nici o scofala!"

"Multumim, Andrei Gheorghe, pentru resuscitarile constiintei morale ale acestui popor, pentru zbuciumul tau, pentru arta de a grava cuvantul si curajul! Nici eu „nu inteleg“... Ma inclin, Domnule!"

"Un om usturator (dar necesar) de sincer. Păcat"

"Ce-ai mai face mișto de noi că ni se-nnoadă lacrimile în bărbie și zicem chestii siropoase. Ce i-ai mai înjura pe ăia de-ți urează odihni cu sfinți și dumnezei. Ce ți s-ar mai umple inima și cum ai râde pe dinăuntru că ai știi că facem toate astea de drag ce ne e de tine și de sufletul ăla al tău, mare și bun și pufos. Fir-ar al naibii, mă, Andrei, că și în moarte a trebuit să fii crâncen și grăbit. Ne-ai schimbat pe mulți, dar ai reușit să nu te schimbi pe tine. Ne-ai deschis mințile și inimile când aveam nevoie mai mult. Și-acum? Salutare, națiune!"

MAI CITEŞTE: "Pa, Andrei. Ai făcut un show bun pe scena asta prăpădită a vieţilor noastre...!"

Comentarii