Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan CYRIL - THE SOUND OF SILENCE (CYRIL REMIX PRO FM EDIT V3)

Mihai Onilă de la AXXA, dezvăluiri despre cel mai greu moment din viața lui: „Am vrut să „plec” și eu!” Fiica sa a murit la doar 10 ani

Mihai Onilă
Mihai Onilă / Facebook

Au trecut șapte ani de când fiica lui Mihai Onilă s-a stins din viață. Micuța avea doar zece ani și când a fost diagnosticată cu o boală în stadiu terminal, iar artistul a mărturisit că a suferit teribil și nu și-a mai dorit să trăiască.

În cadrul unui podcast, Mihai Onilă, solistul trupei AXXA, a vorbit despre cel mai greu moment din viața lui, explicând că nu și-a mai dorit să trăiască după ce fiica lui, Oana Emily Hope, a murit la vârsta de zece ani, răpusă de cancer.

„Ne-am trezit într-o zi că i s-a închis mânuța și că a început să șchiopăteze cu piciorul stâng. Am sunat la doctor, iar el a zis acum, direct, la spital. Ne-a zis să-i dăm voie să investigheze și să lăsăm copilul o noapte. A doua zi m-a sunat doctorul și mi-a zis să vin să discutăm. Copilul va pleca în șase luni. Și așa a fost, cu o zi înainte de șase luni s-a stins.

Citește și: Drama neștiută din viața lui Adele. Tatăl artistei a murit la 57 de ani, după o luptă crâncenă cu o boală necruțătoare

Atunci am zis gata, pentru că eu am transferat sufletul meu în copilul meu, am considerat că dacă a plecat copilul meu, trebuie să plec și eu. Și m-am hotărât să ies de aici. Săteam acasă, foarte afectat, nu mai puteam să merg pe picioare, îmi căzuse părul, am făcut diabet, nu mai puteam să mănânc nimic, luam două-trei pastile pe zi. Doar că nu s-a făcut voia mea”, a spus el, potrivit Viva!.

În ceea ce privește relația cu fosta soție, acesta a mărturisit că ruptura a venit după moartea fiicei lor.

Citește și: Cât câștigă Theo Rose dintr-o postare pe Instagram! Solista nu s-a sfiit să dea tarifele exacte: “O grămadă de bani”

„Relația cu fosta nu a mai funcționat, pur și simplu. Eu voiam, sunt un om pozitiv, hai să facem treaba aia, hai să fie bine… Ea era în suferința ei, eu în a mea. Nu aveam cum să mai… Se adâncinese prăpastia. Și am hotărât să ne eliberăm unul de celălalt ca să nu mai suferim. Nu ne mai puteam susține unul pe celălalt. Nu știam ce să fac… Dar cumva a apărut Laura, care este acum partenera mea. S-a format o legătura între noi, fără controlul meu. La rândul ei, și ea avea o relație atunci. Am început să vorbim, să comunicăm pe mesaje”, a mai precizat artistul pentru sursa citată.

Cum a devenit cunoscut Mihai Onilă

Născut la data de 30 ianuarie 1971, Mihai Onilă provine dintr-o familie de lăutari celebri în România. El a început studiile muzicale la vârsta de 11 ani, la pian și acordeon, continuând până în anul 1989, când le-a finalizat sub îndrumarea directă a profesoarei de muzică ușoară și jazz, Aura Urziceanu, la Universitatea Populară de Artă.

În perioada 1992-1997 Mihai Onilă a participat la majoritatea concursurilor naționale de muzică ușoară interpretare și a câștigat numeroase premii, potrivit Gândul.ro.

În 1999, Mihai Onilă, Dinu Maxer, Adrian Filip și Sorin Raia au înființat trupa AXXA.

Mihai Onilă s-a mutat din 2014 în Belgia, unde a lucrat ca șofer la o firmă de livrări, iar în 2016 avea să trăiască drama vieții, când fiica sa, Oana Emily Hope (în vârstă de 10 ani), a murit răpusă de cancer.

Top citite
01 Feli Donose
Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”
02 Andreea, fiica lui Nick de la N&D/ Foto: Instagram
Cum arată fiica lui Nick de la N&D. Are 17 ani, iar artistul i-a cunoscut deja iubitul: „A crescut prea repede”
03 misha si connect-r
Motivul pentru care Misha nu i-ar ierta infidelitatea lui Connect-R, la șase ani de la divorț: „Mă vede că m-am schimbat, sunt alt om”
04 Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani/ Foto: Instagram
Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani. Artista i-a pregătit o petrecere inedită, la care a participat și Victor Cornea
05 Paula Seling, despre întâlnirea cu fiica ei
Paula Seling, mesaj emoționant dedicat fiicei ei, care tocmai a împlinit zece ani: „Îți mulțumim că ne-ai ales să îți fim părinți”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Moni Bordeianu a murit/ Foto: Facebook
Moni Bordeianu, unul dintre fondatorii Phoenix, a murit la 75 de ani: „A plecat să deschidă alt drum”

Moni Bordeianu a murit cu doar câteva zile înainte de a sărbători a 76-a aniversare. Vestea tristă a fost comunicată pe platforma Facebook de către Nicu Covaci, coleg cu Bordeianu în formula inițială a grupului Phoenix în anii '60.

North West în noul videoclip al lui Kanye West/ Profimedia
North West, vedetă în noul videoclip al lui Kanye West. Puștoaica de doar 10 ani a făcut furori cu versurile sale

North West a demonstrat că a moștenit talentul tatălui său celebru, făcându-și debutul în industria muzicală în cadrul celui mai recent videoclip lansat de Kanye West. Puștoaica de doar 10 ani și-a cântat versurile cu patos și a cucerit publicul din mediul online. 

Snoop Dogg și fiica lui, Cori Broadus/ Profimedia
Fiica lui Snoop Dogg a suferit un accident vascular cerebral sever la doar 24 de ani: „Ce am făcut să merit asta?”

Fiica rapperului Snoop Dogg, Cori Broadus, în vârstă de 24 de ani, le-a dezvăluit fanilor săi de pe Instagram că a suferit un accident vascular cerebral grav. Ea se afla pe patul de spital în timp ce le povestea celor 650.000 de urmăritori cum a fost întreaga experiență traumatizantă. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa
Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa

Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa

FILM NOW Tom Cruise a spus pas majoratului fiicei sale, a fost în Londra la petrecerea Victoriei Beckham, acum e deja în Paris, unde face cascadorii pentru
Tom Cruise a spus pas majoratului fiicei sale, a fost în Londra la petrecerea Victoriei Beckham, acum e deja în Paris, unde face cascadorii pentru "Misiune Imposibilă 8"

Tom Cruise a spus pas majoratului fiicei sale, a fost în Londra la petrecerea Victoriei Beckham, acum e deja în Paris, unde face cascadorii pentru "Misiune Imposibilă 8"

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
DIGI SPORT Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect” VIDEO
Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect” VIDEO
DIGI FM Cum ar vota bucureștenii dacă săptămâna viitoare și-ar alege primarul general. Cetățenii par deciși
Cum ar vota bucureștenii dacă săptămâna viitoare și-ar alege primarul general. Cetățenii par deciși