sylvester-stallone-header

Ce mesaj a postat Sylvester Stallone pe Instagram după farsa privind decesul său

Celebrul actor Sylvester Stallone a fost ţinţa unei glume foarte proaste. Pe reţelele de socializare a apărut informaţia cum că ar fi murit.

Actorul american precizat că este în viaţă şi se simte bine, într-un mesaj publicat pe Instagram. "Vă rog, ignoraţi această prostie... Sunt în viaţă şi mă simt bine şi sunt fericit şi sănătos... încă lovesc cu pumnul".

Aceasta nu este prima dată când Stallone este nevoit să dezmintă o ştire privind decesul său. O informaţie similară a circulat pe reţeaua Facebook în 2016. În prezent, Sylvester Stallone lucrează la un nou lungmetraj, "Creed 2", în care joacă şi pugilistul de origine română Florian Munteanu.

De altfel, luni, Stallone a publicat  un afiş al filmului "Creed 2" pe contul său de Instagram, dar acesta a fost realizat de un fan al seriei. Filmul "Creed 2" este regizat de Steven Caple Jr. Scenariul a fost scris de Sylvester Stallone şi Cheo Hodari Coker, pe baza personajelor din franciza de succes "Rocky". Noul film este programat pentru lansare pe 21 noiembrie anul acesta.

MAI CITEŞTE: Cum arată Sistine Stallone, fiica lui Sylvester Stallone