Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE JASON DERULO - SPICY MARGARITA (NEW PW)

Știri

Post Malone/ Profimedia

Post Malone adevărul despre consumul de droguri. Artistul a oferit cel mai sincer interviu: „Nu ar trebui să justific nimic nimănui”

Post Malone este unul dintre cei mai în vogă artiști ai momentului. Cântărețul în vârstă de 28 de ani, care a devenit tată de curând, s-a deschis în cadrul unui interviu și a vorbit sincer despre toate curiozitățile fanilor despre ele. 

Mama cântăreței Beyonce divorțează

Mama cântăreței Beyonce divorțează de al doilea soț la 69 de ani. Ea și actorul Richard Lawson au fost căsătoriți opt ani

Mama cântăreței Beyonce, Tina Knowles-Lawson, divorțează de al doilea ei soț, actorul Richard Lawson, după opt ani de căsnicie, scrie People.

selly

Selly și-a cumpărat un apartament în Mamaia, dar alege să locuiască în chirie. Cum a motivat vloggerul investiția 

Selly este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România, reușind să-și construiască un adevărat imperiu în mediul online de la o vârstă foarte fragedă. Tânărul originar din Craiova s-a mutat în București imediat după ce a terminat liceul, locuind, în prezent, în chirie. 

Loredana Groza apariție

Loredana Groza, o adevărată păpușă Barbie la 53 de ani, după ce a îmbrăcat o ținută roz din cap până în picioare: „Cea mai frumoasă!”

Loredana Groza a stârnit numeroase reacții din partea prietenilor virtuali după ce a făcut publică o fotografie inedită, în cadrul căreia poartă o ținută roz, fiind inspirată de stilul Barbie.

sinead-oconnor-concert

Val de reacții după moartea cântăreței Sinéad O’Connor. Irlandezul McGregor: „Ești acasă cu fiul tău, sunt sigur!”

Sinéad O’Connor, cântăreața care a cucerit inimile oamenilor din toate colțurile lumii cu piesa „Nothing Compares 2 U”, s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani, iar numeroase vedete de la Hollywood, sportivi și lideri politici din Irlanda au transmis mesaje de condoleanțe.

Sinead O’Connor

Cântăreața Sinead O'Connor a murit la vârsta de 56 de ani. Artista era devastată după ce fiul ei de 17 ani s-a sinucis

Sinead O’Connor, legendara cântăreață cunoscută pentru piesa compusă de Prince - Nothing Compares 2 U - a murit noaptea trecută, la vârsta de 56 de ani, scrie Daily Mail.

ruby

Ruby, într-o ținută care i-a contrariat pe fani. Artista a renunțat complet la inhibiții: „Doar eu am văzut că s-a îngrășat?”

Ruby a acaparat din nou atenția în mediul online după ce a postat un videoclip cel puțin îndrăzneț. Celebra cântăreață este recunoscută pentru stilul său senzual și pentru faptul că se îmbracă mereu sexy, însă de data aceasta a renunțat complet la inhibiții. 

Ultimele știri

Bed Chic! Doja Cat Wears Just A Thong And Bed Sheet For Shopping Spree With New Boyfriend Guram Gvasalia In New York - 5 May 2024

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov / Profimedia Images

Mădălina Ghenea s-a despărțit de Grigor Dimitrov. Românca a rupt tăcerea în ziua de Paște „A fost cea mai bună variantă!”

Loredana Groza

Loredana Groza, fabuloasă într-o salopetă ultra mulată, la 52 de ani. Fanii: „Te-ai născut să fii grozavă!”

Shakira and Lucien Laviscount step out for a dinner date after big Times Square performance

Lucien Laviscount, la o lună după ce s-a afișat public cu Shakira: Este una dintre cele mai frumoase persoane pe care le-am întâlnit

Rita Ora

„Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!