dua-lipa-copil

Ea este cea mai tânără cântăreaţă care a depăşit un miliard de vizualizări pe YouTube

"New Rules" a devenit al 100-lea clip muzical din istorie care depăşeşte un miliard de vizualizări. Piesa a ajuns la acest număr de vizualizări miercuri, 15 februarie.

Artista britanică Dua Lipa a devenit cea mai tânără cântăreaţă al cărei hit a depăşit un miliard de vizualizări pe platforma online YouTube. Cântăreaţa în vârstă de 22 de ani, născută la Londra, din părinţi albanezi, a anunţat această realizare pe platforma Instagram, unde a publicat şi o fotografie cu ea de când era bebeluş.

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

Dua Lipa a povestit cum a reacţionat când s-a auzit pentru prima dată la radio

Lansat în iunie 2017 şi devenit lider de clasament la mijlocul lunii august a aceluiaşi an, single-ul "New Rules" a fost vândut în Marea Britanie în 1,25 de milioane de copii, potrivit Official Charts Company. Luna trecută, Dua Lipa a devenit şi cântăreaţa cu cele mai multe nominalizări la o ediţie Brit Awards, premiile industriei muzicale britanice. Astfel, Dua Lipa a obţinut cinci nominalizări, în categoriile "cea mai bună cântăreaţă britanică", "cel mai bun videoclip al unui artist britanic", "cel mai bun debut britanic", "cel mai bun single britanic" şi "cel mai bun album britanic".

Gala Brit Awards va avea loc la O2 Arena din Londra, pe 21 februarie.

MAI CITEŞTE: Dua Lipa s-a despărţit de iubit după un schimb dur de mesaje! S-a întos la fostul iubit model

Comentarii