Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan ARMIN VAN BUUREN - FOREVER (NEW PW)

Știri

Vizual Digi Communications (1)

Digi Communications NV raportează venituri consolidate de 1,7 miliarde de euro, EBITDA ajustată (excluzând IFRS 16) de 509 de milioane

Digi Communications NV, unul dintre liderii la nivel european în domeniul telecomunicațiilor, listat la Bursa de Valori București, raportează venituri consolidate in T4 (incluzând venituri și alte câștiguri) de 455,6 milioane euro, o creștere de 14% față de 2022. EBITDA ajustată pentru T4 a crescut cu 21% comparativ cu rezultatul din 2022, ajungând la 162,4 milioane euro, iar EBITDA ajustată, excluzând impactul IFRS 16, a fost de 141,4 milioane euro (+24% față de 2022).

Andreea Bălan/ Foto: Instagram

Cum și-a petrecut Andreea Bălan ultima zi în Rio de Janeiro. Artista a profitat din plin de soare: „Swipe ca să vedeți pătrățele”

Victor Cornea a fost prezent la Rio de Janeiro, unde a participat la un turneu de tenis la dublu, însoțit de frumoasa sa iubită, cântăreața Andreea Bălan. Artista nu a ratat ocazia și a realizat câteva fotografii spectaculoase în ultima sa zi petrecută în Brazilia, purtând un costum de baie îndrăzneț. 

Loredana Groza

Loredana Groza, imaginile care i-au adus critici acide: „Operațiile au schimbat-o, parcă e altă femeie!”

Vârsta pare să fie doar un număr pentru Loredana Groza, celebra cântăreață care este recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, apariții care stârnesc deseori numeroase reacții din partea fanilor.

66th GRAMMY Awards - Show

Cel mai bine vândut single din 2023. Miley Cyrus a dat lovitura cu această piesă

Hitul "Flowers" al lui Miley Cyrus a fost desemnat luni cântecul cu cele mai mari vânzări în anul 2023, o performanţă reuşită pentru prima dată de artista americană în acest clasament anual întocmit de Federaţia Internaţională a Industriei Fonografice (IFPI).

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Sean 'Diddy' Combs appears downcast as he  relaxes by the water in Miami with  woman believed to be his longtime assisitant after settling the rape and abuse case with Cassie

Sean 'Diddy' Combs, acuzat de agresiune sexuală de un producător muzical. Prima reacție a avocaților rapperului

Sean Combs, cunoscut sub numele de Diddy, a fost dat în judecată, luni, de un producător muzical care l-a acuzat pe mogulul hip-hop că l-a agresat sexual.

taylor swift (5)

Tatăl lui Taylor Swift, în vizorul unei anchete în Australia, acuzat de agresiune. „A fost un şoc”

O anchetă a fost deschisă marţi în Australia după ce un fotograf s-a plâns că ar fi fost agresat de tatăl cântăreţei americane Taylor Swift, a anunţat poliţia.

Mădălina Ghenea/ Foto: Instagram

Mădălina Ghenea, pictorial îndrăzneț pe un iaht în Insula Capri. Actrița și-a etalat silueta într-un costum de baie spectaculos

Mădălina Ghenea a făcut furori cu noile fotografii publicate pe contul său de Instagram. Actrița originară din Slatina și-a etalat silueta de invidiat într-un costum de baie spectaculos, în timp ce se relaxa pe un iaht din Insula Capri. 

Ultimele știri

Katy Perry and Orlando Bloom Attend American Idol Season Finale After Party as Katy Bids Farewell After 7 Years as Judge!

Katy Perry, într-o ținută aurie, transparentă, de mână cu Orlando Bloom. Artista, în lacrimi la ultima ediție Idol în calitate de jurat

cassie si sean combs diddy (1)

Diddy a recunoscut că a bătut-o pe fosta lui iubită, Cassie, după ce imagini șocante au apărut public: "Sunt dezgustat și acum"

Theo Rose, Anghel Damian și fiul lor, Sasha/ Foto: Instagram

Anghel Damian, adevărul despre începutul relației cu Theo Rose, după despărțirea de Lia Bugnar: „Am fost bulversat la început”

Celine Dion

Celine Dion are 13 frați și surori. Cum arată familia ei, care i-a insuflat dragostea pentru muzică

anoniamain

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Concursuri

PROFM_FOLLOW24_KV copy

PROFM și Procredit Bank te trimit la concert în Lisabona

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!