Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE CHARLIE PUTH - DONE FOR ME

Știri

Dua Lipa și Callum Turner

Dua Lipa și iubitul ei, Callum Turner, fotografiați pe străzile din New York. Cei doi nu-și pot ține mâinile departe unul de celălalt

Dua Lipa și iubitul ei, Callum Turner, par extrem de fericiți împreună, iar de curând au fost fotografiați pe străzile din New York, Statele Unite ale Americii, aceștia atrăgând privirile celor din jur.

Vizual comunicat_FilmNOW_Recomandările lunii mai

La Film Now, luna mai aduce o „colecție” de lecții de viață

În luna mai, Film Now ține publicul cu sufletul la gură cu o selecție captivantă de pelicule, de la aventuri epice în epoci îndepărtate până la drame contemporane antrenante.

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Din ce câștigă Lidia Buble cei mai mulți bani: „Îmi doresc foarte mult ca piesele mele să fie difuzate pe radio”

Cu o carieră muzicală de aproape un deceniu, Lidia Buble susține că viața de artist vine atât cu avantaje, cât și cu dezavantaje. Cu toate că are parte de o situație financiară care o mulțumește, artista în vârstă de 30 de ani mărturisește că celebritatea i-a cam răpit din intimitate și timpul petrecut cu cei dragi. 

Mariah Carey stuns at 'Celebration of Mimi' in Las Vegas

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Mariah Carey și-a încheiat cea mai recentă rezidență muzicală din Las Vegas, cu un spectacol nebun. Artista în vârstă de 55 de ani și-a încântat fanii cu abilitățile ei vocale de neegalat, dar și cu dansurile sale electrizante, pe scena Park MGM din Sin City.

Loredana Groza și fiica ei, Elena Boncea/ Foto: Instagram

Loredana Groza nu-și dorește ca fiica ei să urmeze cu carieră în muzică. Ce ocupație are Elena Boncea la vârsta de 25 de ani

Cu o carieră muzicală impresionantă care se întinde pe aproape patru decenii, Loredana Groza este o prezență constantă în lumea artistică românească, bucurându-se de un succes remarcabil. Cu toate acestea, artista a dezvăluit că nu și-a încurajat fiica să urmeze aceeași cale, temându-se de greutățile și provocările pe care le implică faima și expunerea publică.

oana radu

Oana Radu, dezvăluiri despre transformarea ei fizică: „I-am cerut mamei să vândă casa!” Artista își dorea să slăbească cu orice preț

Oana Radu este cunoscută pentru transformarea spectaculoasă pe care a avut-o de-a lungul timpului, când a slăbit mai multe kilograme. Acum, ea a rupt tăcerea, dezvăluind că și-a dorit atât de mult să slăbească încât și-a rugat mama să vândă casa.

*EXCLUSIVE* Date Night! Justin & Hailey Bieber are fashionable as they step out to dinner in Beverly Hills

Justin Bieber, în lacrimi, într-o poză pe Instagram. Fanii au reacționat imediat: „Ce s-a întâmplat, frate?” Reacția lui Hailey Bieber

Justin Bieber și-a îngrijorat prietenii virtuali după ce a făcut publică o fotografie în care apare plângând, dar Hailey, soția sa, a încercat să-i liniștească.

Ultimele știri

Inna/ Foto: Instagram

Inna, în cel mai minuscul top din garderobă. Artista știe cum să-și pună în evidență silueta

Vizual comunicat de presă_Noaptea Muzeelor

Digi World prezintă „Ținutul Buzăului” - o trilogie documentară remarcabilă, proiectată în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor

Lidia Buble, despre viața sentimentală

Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Vizual Digi Communications (3)

Acțiunile Digi Communications N.V. vor fi incluse în indicii MSCI începând cu 31 mai 2024

*EXCLUSIVE* Italian tenor Andrea Bocelli enjoys a little fun in the sun with a thrill seeking jet skiing ride during his sun soaked holidays with his wife Veronica Berti in Forte dei Marmi, Italy.

Andrea Bocelli, vacanță pe un iaht de lux în Italia. Artistul, însoțit de Veronica Berti, soția sa, și de mai mulți prieteni

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!