Bucuresti | 102,8FM OPEN WeekEnd cu FLORIN GOLDIC RAY DALTON - DO IT AGAIN

Mai multe persoane au fost transportate la spital în timpul unui concert susţinut de Ed Sheeran în Pittsburgh

Ed Sheeran a devenit tată încă o dată/ Profimedia
Ed Sheeran. Profimedia

Concertul susţinut de Ed Sheeran sâmbăta trecută la Pittsbugh (Pennsylvania) a fost scena mai multor incidente. 17 spectatori au fost transportaţi la spital în timpul concertului, dintre care doi au suferit stop cardiac, potrivit unui comunicat emis duminică de serviciile de urgenţă din oraş.

"Aceste transporturi s-au datorat unor probleme legate de căldură, leşinuri, o criză şi două stopuri cardiace", se arată în comunicat, preluat de CNN, potrivit News.ro

USA Today relatează că temperaturile nu au fost excesive în acea zi, variind între 22°C în timpul zilei şi 16°C seara. În total, serviciile lor au primit 37 de apeluri de urgenţă pentru a interveni la locul de desfăşurare a concertului, care a fost Acrisure Stadium, o sală care poate găzdui până la 68.400 de persoane.

Citește și: Lucrul care i-a legat pe Ed Sheeran și pe soția lui, Cherry Seaborn, pe viață. Artistul a dat tot din casă: „Avem o apropiere reală”

Serviciile de urgenţă au anunţat că primul stop cardiac a fost suferit de un tehnician în timp ce demonta echipamentul montat pentru concert. O a doua victimă a beneficiat de prim-ajutor, după ce inima i s-a oprit după ce a părăsit sala de spectacole. În ambele cazuri, paramedicii au intervenit rapid pentru a-i resuscita şi a-i transporta la Allegheny General Hospital.

Ed Sheeran concerta la Pittsburgh în cadrul turneului său +-==÷× Tour (sau Mathematics Tour), un turneu internaţional care a început în aprilie 2022 şi se va încheia în septembrie anul viitor în Inglewood, California, după 88 de concerte. Interpretul piesei Thinking Out Loud a făcut o escală în Franţa în iulie 2022, în timpul căreia a vândut de două ori Stade de France.

Citește și: Ed Sheeran a spus că se lasă de muzică dacă va fi găsit vinovat în procesul de plagiat: „Dacă se întâmplă asta, am terminat”

Cântăreţul britanic a publicat un mesaj despre concertul de la Pittsburgh la câteva ore după terminarea spectacolului. "M-am simţit foarte bine aseară la Pittsburgh, cel mai mare concert pe care l-am susţinut acolo", a scris el. "Chiar m-am bucurat de toate momentele de dans şi de emoţie".

Top citite
01 Drake/ Profimedia
Drake continuă tradiția de a oferi cadouri fanilor. Artistul s-a oferit să-i plătească divorțul unui fan în mijlocul concertului său
02 Puya/ Foto: Instagram
Puya, adevărul despre concertul din Vama Veche care s-a terminat cu scandal: „Au dat cu sticle cu nisip, cu vodcă”
03 Vizual_PROFM_Super Girl
PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor
04 Ed Sheeran și John Sheeran/ Profimedia
Ed Sheeran i-a făcut un cadou extravagant tatălui său. John a rămas fără cuvinte: „A fost o experiență de neuitat”
05 Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert/ Profimedia
Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert. Artista a continuat să cânte pe burtă
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
stire PROFM SUPERGIRL
AMI, Andia, MIRA, Nicole Cherry, Mario Fresh și VESCAN pe 7 martie la PROFM SuperGirl!

PROFM Super Girl REVINE!

Christina Aguilera
Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Christina Aguilera este foarte mândră de silueta ei după ce a slăbit considerabil. Artista, care a pierdut 18 kilograme, a urcat pe scena din Las Vegas și a făcut spectacol într-o ținută provocatoare. 

Reacția neașteptată a lui Ed Sheeran când Taylor Swift a primit premiul Grammy/ Profimedia
Reacția neașteptată a lui Ed Sheeran când Taylor Swift a primit premiul Grammy: „L-a primit pentru mine”

Taylor Swift a câștigat în acest an premiul pentru cel mai bun album la premiile Grammy, însă reacția prietenului său Ed Sheeran nu a fost una la care se așteptau fanii. Artistul nu părea să se bucure de realizarea artistei. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ileana Lazariuc, răsfățată cu pupici și îmbrățișări de fiii ei. Băiatul cel mare e leit tatăl și bunicul, mezinul a moștenit ochii ei
Ileana Lazariuc, răsfățată cu pupici și îmbrățișări de fiii ei. Băiatul cel mare e leit tatăl și bunicul, mezinul a moștenit ochii ei

Ileana Lazariuc, răsfățată cu pupici și îmbrățișări de fiii ei. Băiatul cel mare e leit tatăl și bunicul, mezinul a moștenit ochii ei

FILM NOW Cum a reacționat văduva lui Patrick Swayze când starul din „Dirty Dancing” a fost diagnosticat cu cancer: „A fost cea mai grea noapte din viața mea!”
Cum a reacționat văduva lui Patrick Swayze când starul din „Dirty Dancing” a fost diagnosticat cu cancer: „A fost cea mai grea noapte din viața mea!”

Cum a reacționat văduva lui Patrick Swayze când starul din „Dirty Dancing” a fost diagnosticat cu cancer: „A fost cea mai grea noapte din viața mea!”

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru o sumă record. Cine era John Jacob Astor
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru o sumă record. Cine era John Jacob Astor
DIGI SPORT Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica
Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica
DIGI FM Blonda Rihanna, maestră în priviri seducătoare. Rochie decoltată și un joc al cuceririi în fața fotografilor
Blonda Rihanna, maestră în priviri seducătoare. Rochie decoltată și un joc al cuceririi în fața fotografilor