Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT BECKY G - SIN PIJAMA

Lidia Buble, apariție neobișnuită pe TikTok. Motivul pentru care un fan a taxat-o: ”De ce te prostești așa?”

lidia buble

Lidia Buble a recunoscut că în ultima perioadă n-a mai fost activă pe TikTok, însă s-a revanșat față de fanii ei. Ea a făcut publice mai multe imagini inedite.

Cântăreața a dat în mintea copiilor și s-a filmat în pijama, având părul prins în codițe și imitând diferite replici ce sunt virale.

@lidiabubletok

Dacă vă mai luați de nasul meu... POOOC??? ##foryou ##fyp ##funny

♬ sunet original - ??

Citește și: Lidia Buble, apariție neobișnuită pe Instagram. Motivul pentru care a fost criticată de fani

Evident, clipurile postate au făcut furori printre internauți, iar comentariile n-au întârziat să apară: ”Gata, mor aici dulceață.”, ”Ești minunată!”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de fani.

@lidiabubletok

Spam cu ? și tag unei prietene frumoase??? ##foryou ##fyp ##funny ##beauty

♬ original sound - Gp_blaze

Un alt fan, însă, n-a fost încântat de reprezentația ei: ”De ce te prostești așa?”

Lidia Buble s-a despărțit de Răzvan Simion în luna iunie

De cinci ani de zile, Lidia Buble si Razvan Simion formau unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbizul românesc, iar mulți dintre fanii artistei se așteptau ca aceasta să îmbrace rochia de mireasă. Cei doi, însă, au anunțat separarea în luna iunie, când matinalul de la Antena 1 a făcut public un mesaj emoționant.

Citește și: Lidia Buble, primele declarații despre relația pe care o are cu solistul Cornel Ilie: ”Sunt foarte transparentă!”

"Astăzi, Lidia nu mai e fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert pe mine pentru că nu am avut ce să ofer când, poate, ar fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Suntem în continuare o echipă și construim proiecte muzicale. Și în rest, doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni", a scris Razvan.

Galerie foto

Top citite
01 Lidia Buble/ Foto: Instagram
Lidia Buble, într-un top extrem de decoltat. Val de reacții în mediul online: „Cea mai frumoasă femeie”
02 Loredana Groza
Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”
03 lidia buble
De ce nu se afișează Lidia Buble cu iubitul ei, un afacerist de 62 de ani: „Când o să fie să mă mărit, o să anunț”
04 Lidia Buble/ Foto: Instagram
Din ce câștigă Lidia Buble cei mai mulți bani: „Îmi doresc foarte mult ca piesele mele să fie difuzate pe radio”
05 Raluka
Raluka, trup de zeiță într-o ținută nonconformistă. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Paris Jackson
Paris, fiica lui Michael Jackson, gata să-și spună povestea prin muzică. De ce spune că piesele ei ar putea fi greu de ascultat

Paris, fiica lui Michael Jackson, este pregătită să-și spună povestea întregii lumi. Artista de 26 de ani urmează să lanseze noi piese, fapt pentru care a făcut dezvăluiri neașteptate.

bebe
Bebe Rexha, fabuloasă într-un corset cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii au reacționat: „Arăți atât de bine!”

Recunoscută pentru aparițiile spectaculoase, Bebe Rexha a reușit să-și impresioneze prietenii virtuali, întrucât s-a fotografiat într-o ținută ce-i subliniază silueta.

Delia/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Delia a anulat concertul din Miami. Fanii au răbufnit după ce s-au trezit cu ușile închise: „Sunteți de toată jena”

Delia, una dintre cele mai iubite artiste din România, a ajuns pentru prima dată în Statele Unite ale Americii pentru a promova cel mai recent album al său, intitulat „Flex”. După concerte în orașe precum New York, Chicago și Montreal, artista urma să cânte și în Miami pe 7 aprilie, însă spectacolul nu a mai avut loc.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, imagini virale. Utilizatorii de internet au reacționat: „E grozavă, e atât de talenta
Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, imagini virale. Utilizatorii de internet au reacționat: „E grozavă, e atât de talenta

Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, imagini virale. Utilizatorii de internet au reacționat: „E grozavă, e atât de talenta

FILM NOW Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu au reușit să facă lucrurile să funcționeze între ei!”
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu au reușit să facă lucrurile să funcționeze între ei!”

Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu au reușit să facă lucrurile să funcționeze între ei!”

DIGI WORLD Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor
Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor

Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
DIGI SPORT Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei:
Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"
DIGI FM Cât costă 1 kg de cireșe în 2024. De ce nu scad prețurile, deși este un an de producție foarte bun
Cât costă 1 kg de cireșe în 2024. De ce nu scad prețurile, deși este un an de producție foarte bun