Bucuresti | 102,8FM ProFM Party Mix cu DJ Dark TEDDY SWIMS - THE DOOR

La o lună și jumătate de când fosta soție s-a recăsătorit, tatăl lui Miley Cyrus a făcut nuntă cu o femeie cu 27 de ani mai tânără

firerose si billy ray cyrus
Tatăl lui Miley Cyrus s-a recăsătorit. / Foto: Instagram

În urmă cu o lună și jumătate, Tish, mama lui Miley Cyrus, s-a căsătorit cu actorul Dominic Purcell, după mai puțin de un an de relație. Iată că acum, și tatăl solistei, Billy Ray Cyrus, și logodnica lui, Firerose, și-au unit destinele.

Tish și Billy Ray Cyrus au divorțat în aprilie 2022, după un mariaj de aproape trei decenii. Iată că rapid, fiecare dintre ei și-a găsit un nou partener de viață și a ajuns din nou la altar.

Billy Ray și cântăreața Firerose, cu 27 de ani mai tânără decât tatăl lui Miley, s-au logodit la cinci luni de la divorțul lui, iar zilele trecute s-au căsătorit. 

Citește și: Cum a fost surprinsă Miley Cyrus în luna de miere a mamei sale. Artista a renunțat la inhibiții și a purtat un costum de baie minuscul 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"10.10. 2023 va fi mereu ziua frumoasă și fericită în care cele două suflete ale noastre s-au unit într-unul singur, într-o căsătorie sfântă. A fost o celebrare perfectă a iubirii noastre. Pentru amândoi, să-l auzim pe preot spunând că suntem soț și soție a fost momentul sacru al noii noastre eternități", au scris pe Instagram, într-o declarație comună, cei doi proaspăt căsătoriți. Aceștia au împărtășit și câteva imagini din ziua cea mare. Mireasa a îmbrăcat o rochie albă, din dantelă, cu trenă, iar mirele a ales un costum clasic și nu a renunțat nici la cele două codițe împletite pe care le poartă deseori.

Nu se știe facă vreunul dintre copiii lui Billy Ray i-a fost alături în ziua cea mare. Se știe însă că Miley s-a distanțat de tatăl ei de când părinții s-au despărțit.

Citește și: Miley Cyrus, în lenjerie intimă, pe marginea piscinei, la două zile după ce s-a filmat sub duș pentru a-și promova noul single

Galerie foto

Top citite
01 nuntă Celine Dion
Celine Dion, săptămâni de tratament din cauza accesoriului de 3 kg purtat în ziua nunții: "Aveam o rană cât un ou în mijlocul frunții"
02 dana marijuana
Dana Marijuana a anulat nunta cu iubitul ei: „E mai bine că s-a întâmplat înainte. E greu totuși să divorțezi!”
03 andreea balan si victor cornea
Andreea Bălan, despre căsătoria cu Victor Cornea. Cum și-ar dori artista să arate nunta: „Aș vrea foarte restrâns”
04 Tish Cyrus și Dominic Purcell/ Profimedia
Tish Cyrus ar fi angajat agenți de securitate pentru a o împiedica pe Noah să participe la nunta ei: „Nu și-a dorit-o acolo”
05 Miley Cyrus
Miley Cyrus, senzațională într-o rochie nude, decoltată și în față, și în spate, care i-a lăsat la vedere tatuajele
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
What's UP
What's UP s-a căsătorit în mare secret. De ce i-a anunțat pe invitați cu doar o seară înainte de eveniment: "Credeau că-i iau la mișto"

În 2019, What's UP și soția lui de la acea vreme, Simina, se despărțeau după nouă ani de relație. Artistul a mai bifat și o logodnă, în 2020, dar acum, solistul devenit celebru grație hitului "Taxi" s-a recăsătorit în mare secret. 

Rihanna
Rihanna, plătită regește pentru a cânta la o petrecere în India. Suma amețitoare pe care o va încasa diva pentru un concert privat

Rihanna a fost pozată imediat după ce a ajuns în orașul Jamnagar, unde este invitată de onoare la petrecerea de dinaintea nunții fiului celui mai bogat bărbat din India. Deși nunta este programată în iulie, evenimentul a început deja să fie celebrat.

tish cyrus si dominic purcell
O nouă dramă în familia lui Miley Cyrus. Motivul pentru care mama artistei și cealaltă fiică a ei, Noah, nu și-ar mai vorbi

Tish Cyrus a fost văzută pentru prima oară în public de când a fost acuzată că i l-ar fi „furat” pe Dominic Purcell (54 de ani), actualmente soțul ei, chiar fiicei sale, Noah Cyrus.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 
Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

FILM NOW Orlando Bloom, adevărul despre singurul rol pe care nu a vrut să-l joace: „Mi-am șters filmul din minte”
Orlando Bloom, adevărul despre singurul rol pe care nu a vrut să-l joace: „Mi-am șters filmul din minte”

Orlando Bloom, adevărul despre singurul rol pe care nu a vrut să-l joace: „Mi-am șters filmul din minte”

DIGI WORLD Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer
Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
DIGI SPORT Ion Țiriac și-a făcut testamentul: ”Am 33 de copii!” Ce se va întâmpla cu miliardele sale
Ion Țiriac și-a făcut testamentul: ”Am 33 de copii!” Ce se va întâmpla cu miliardele sale
DIGI FM Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea
Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea