Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA PUFF DADDY - ILL BE MISSING YOU (1997)

Billy Ray Cyrus s-a logodit cu artista Firerose, la cinci luni după ce soția sa, Tish Cyrus, a cerut divorțul

Billy Ray și Firerose/ Foto: Instagram
Billy Ray și Firerose/ Foto: Instagram

Billy Ray Cyrus, în vârstă de 61 de ani, s-a logodit cu cântăreața Firerose, la cinci luni de când soția lui, Tish Cyrus, a cerut divorțul. Cei doi au fost căsătoriți timp de 30 de ani, iar acum, celebrul interpret și-a refăcut viața cu o femeie mult mai tânără decât el. 

Billy Ray și Firerose s-au cunoscut anul trecut, atunci când au colaborat pentru piesa „New Day”. După ce soția artistului a cerut divorțul în urmă cu aproximativ cinci luni, Billy Ray și Firerose, a cărei vârstă este necunoscută, au început să petreacă cât mai mult timp împreună, iar acest lucru s-a văzut pe conturile lor de pe rețelele de socializare. Potrivit The Sun, recent, Firerose a fost văzută purtând un „inel uriaș cu diamant”. 

Billy Ray și Firerose/ Foto: Instagram

Firerose/ Foto: Instagram

Billy Ray a fost căsătorit cu Tish Cyrus, în vârstă de 55 de ani, iar în urma mariajului lor au rezultat cinci copii, fiicele Brandi, 35 de ani, Miley, 29 de ani, și Noah, 22 de ani, și fiii Trace, 33 de ani, și Braison, 28 de ani. 

Citește și: Divorțul le-a afectat relația. Miley Cyrus și tatăl ei nu-și mai vorbesc: ”Sunt foarte supărați, și-au spus multe cuvinte neplăcute!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În urma relației lui Billy Ray cu Firerose, celebra fiică a artistului, Miley Cyrus a rupt legătura cu tatăl său. Potrivit publicației The US Sun, cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare de la divorțul dintre Billy și Tish, iar acum, tensiunile dintre ei ar putea fi accentuate din cauza logodnei actuale a cântărețului. 

Billy Ray și Firerose/ Foto: Instagram

Billy Ray și Firerose/ Foto: Instagram

„Billy este mai fericit ca niciodată cu Firerose”, a declarat un apropiat al celor doi pentru sursa citată mai sus. „În căsnicia lui au exista probleme de mult timp. El și Tish au fost împreună, însă relația dintre ei se terminase cu mulți ani în urmă, înainte de anunțul divorțului. Totuși, nu toată lumea vede relația lui Billy într-o lumină bună. A existat o oarecare tensiune cu Miley, ceea ce e foarte trist. Din fericire, ceilalți copii ai săi nu au nicio problemă cu el. Tocmai a început o colaborare cu fiul său cel mic, Noah”.

Tish Cyrus și Billy Ray au mai încercat să divorțeze și înainte

Relația dintre Tish și Billy a fost una cu suișuri și coborâșuri, iar în cei 30 de ani de căsnicie, cei doi au mai avut două tentative de divorț, însă ulterior s-au răzgândit. Muzicianul Billy a depus actele de divorț în 2010, însă a renunțat la procedură la puțin timp: ”Am renunțat la divorț. Îmi vreau familia împreună. Lucrurile sunt la fel de bune ca întotdeauna.” De asemenea, în 2013, Tish a depus actele de divorț, însă și ea a renunțat la despărțire. 

Acum, se pare că cei doi vor să meargă pe drumuri separate definitiv. Conform Metro,  cei doi au decis să pună punct căsniciei după aproape trei decenii, iar documentele depuse la tribunal și obținute de TMZ arată că Tish, în vârstă de 54 de ani, a semnat actele de divorț de Billy, în vârstă de 60 de ani, în Tennessee, săptămâna trecută.

Citește și: Tish Cyrus, prima apariție de când a cerut divorțul de Billy Ray Cyrus. Vedeta a renunțat la verighetă

În documentele respective, Tish susține că ea și partenerul ei n-au mai locuit împreună de mai bine de doi ani și a motivat decizia de divorț prin faptul că există ”diferențe ireconciliabile” între ei. Cei doi nu au făcut nicio declarație publică ori pe rețelele sociale.

Galerie foto

Top citite
01 CRBL și elena
Elena s-a reinventat după divorțul de CRBL. Fosta soție a artistului, imagini virale pe TikTok: „Viață nouă, noi începuturi”
02 crbl
Ce relație are CRBL cu fiica lui, Alessia, după divorțul de Elena: „Nu pot să trec peste cei 7 ani de acasă”
03 CRBL
CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare
04 Lady Gaga și Michael Polansky/ Profimedia
Lady Gaga amplifică zvonurile despre logodna cu Michael Polansky. Gestul care le-a dat de gândit fanilor
05 Alexandru Ciucu și Alina Sorescu
Alexandru Ciucu, reacție după imaginile în care apare alături de altă femeie. Alina Sorescu a răbufnit: „Faptele vorbesc de la sine”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
crbl si sotia lui, elena
Noi dezvăluiri despre divorțul dintre CRBL și Elena. Când ar fi apărut ruptura dintre cei doi: „Neînțelegerile au ajuns la o limită!”

Vestea că CRBL și Elena divorțează după 16 ani de căsnicie i-a uimit pe mulți dintre fanii lor, mai ales că cei doi păreau să formeze un cuplu solid. Acum, însă, au ieșit detalii despre momentul în care s-a produs ruptura dintre ei.

Drake/ Profimedia
Drake continuă tradiția de a oferi cadouri fanilor. Artistul s-a oferit să-i plătească divorțul unui fan în mijlocul concertului său

De-a lungul timpului, Drake și-a făcut un obicei să le ofere fanilor cadouri în timpul concertelor sale, precum bani, mașini și genți de lux. Rapperul nu a renunțat la tradiție nici în cadrul turneului „It's All a Blur”, oferindu-i unui fan cel mai neobișnuit cadou. 

Oana Radu și Cătălin Dobrescu / Foto: Instagram
Oana Radu continuă mărturisirile despre fostul soț: "Mie mi-a fost foarte mult timp frică de el după ce ne-am despărțit"

Patru ani a durat relația dintre Oana Radu și antrenorul de fitness Cătălin Dobrescu, dintre care trei au fost căsătoriți. Cei doi au divorțat în decembrie, dar până acum nu au apărut detalii despre despărțire. Lucrurile s-au schimbat după ce cântăreața de 30 de ani a ieșit public să facă dezvăluiri. Deși a mărturisit că nu vrea să spună adevăratele motive din spatele deciziei de a intenta divorț, a făcut câteva declarații despre relația pe care a numit-o toxică și abuzivă.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O fostă spioană rusă, despre strategiile neortodoxe adoptate pentru a-și manipula țintele:
O fostă spioană rusă, despre strategiile neortodoxe adoptate pentru a-și manipula țintele: "Mi-am sacrificat corpul pentru misiuni"

O fostă spioană rusă, despre strategiile neortodoxe adoptate pentru a-și manipula țintele: "Mi-am sacrificat corpul pentru misiuni"

FILM NOW Regizorul
Regizorul "Mad Max", despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți". Ea, "incredibil de disciplinată", el, rănit, dar strălucitor

Regizorul "Mad Max", despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți". Ea, "incredibil de disciplinată", el, rănit, dar strălucitor

DIGI WORLD Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci
Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci

Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți
DIGI SPORT Decizia luată de Anamaria Prodan, după ce a fost sunată de Reghe în ziua în care și-a pus la punct detaliile pentru nuntă
Decizia luată de Anamaria Prodan, după ce a fost sunată de Reghe în ziua în care și-a pus la punct detaliile pentru nuntă
DIGI FM Visul românesc al familiei Darnal. Povestea soților nepalezi mutați în România
Visul românesc al familiei Darnal. Povestea soților nepalezi mutați în România