Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER RARES - JUMATATE (NEW PW)

Jessie J a povestit despre pierderea sarcinii: "Am făcut două ecografii într-o zi. Între prima și a doua, bebelușul murise"

Jessie J
Jessie J a pierdut o sarcină în noiembrie 2021. / Foto: Profimedia

În noiembrie 2021, Jessie J a trecut prin cel mai greu moment al vieții sale, după ce a pierdut o sarcină. Aceasta decisese "să devină mamă pe cont propriu", cu ajutorul medicinei și, deși reușise să rămână însărcinată, bucuria ei a fost de scurtă durată. Acum, la luni bune de la acel moment, artista a povestit despre drama vieții ei.

Invitată la podcastul The Diary of a CEO, Jessie a detaliat clipele trăite în noiembrie 2021 și a povestit cum acea experiență dureroasă a învățat-o mai multe despre dragostea de sine, scrie People.

"Am făcut două ecografii în aceeași zi și, între prima și a doua, bebelușul a murit. Când am ajuns acasă și m-am întins în pat, m-am simțit mai singură ca oricând. Îmi amintesc că stăteam întinsă, știind că sunt acolo, dar de fapt că nu mai eram. Așa am ținut-o o săptămână", a povestit, cu sinceritate, artista britanică.

Citește și: Jessie J are o nouă relație, la câteva luni de când a pierdut o sarcină. Cine este bărbatul cu care a fost fotografiată sărutându-se

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Bruneta a povestit că într-o dimineață a simțit că ceva nu era în regulă: "Încă mai aveam grețuri, dar am știut că nu era același lucru". După prima ecografie făcută în acea zi, Jessie J a primit vestea că bebelușul nu este în regulă și că s-ar putea naște cu o dizabilitate sau o malformație. A plecat plângând de la cabinetul doctorului și s-a decis să meargă să ceară o a doua opinie, însă acolo a aflat că inima bebelușului se oprise.

Jessie J s-a simțit singură după pierderea sarcinii

Cu sufletul greu, dar încă neprocesând ce s-a întâmplat, artista a decis să se țină de programul spectacolelor pe care le avea în perioada următoare și chiar a doua zi a urcat pe scenă. Tot atunci a postat pe Instagram un filmuleț, acum șters, în care le-a povestit tuturor fanilor durerea ei. "L-am pus pentru că nu aveam pe nimeni în brațele căruia să mă arunc", a mărturisit solista, care a spus că după acest prim spectacol a început să realizeze ce se întâmpla cu adevărat.

Citește și: Jessie J, în lacrimi pe scenă, la primul concert după ce a pierdut sarcina: "Nu m-am simțit niciodată mai singură"

jessie j

Jessie J, la primul concert după ce a anunțat că a pierdut o sarcină . /Foto: Profimedia

"După show m-am urcat în mașină, am ajuns acasă, am închis ușa și am căzut în genunchi. Acela a fost cel mai greu moment din întreaga experiență, cel în care am realizat că, pe lângă cariera mea, să fiu mamă era cea mai mare bucurie a vieții mele. Am fost mereu foarte maternă. Iubesc copiii. Am simțit că am primit tot ceea ce mi-aș fi putut dori, iar apoi cineva mi-a zis că nu pot să am asta", a recunoscut Jessie.

În ciuda experienței devastatoare, Jessie J crede că motivul pentru care s-a întâmplat a fost pentru că nu trebuia să devină mamă de una singură. "Ar trebui să găsesc pe cineva care-și dorește asta la fel de mult ca mine. Sunt recunoscătoare că am fost gravidă. Mi-a deschis o ușă spre a mă iubi mai mult. Încă procesez totul. Am momente de tristețe intensă și de durere, dar le am și pe cele de încântare știind că nu voi face asta singură", a mai spus artista cu cinci miliarde de vizualizări pe YouTube.

Galerie foto

Foto: Profimedia

Top citite
01 theo rose
Theo Rose, impresionată de concertul lui Jessie J. Momentul care a marcat-o pe artista româncă: „Plângeam și eu și Anghel”
02 VH1's 3rd Annual "Dear Mama: A Love Letter To Moms" - Arrivals
Jessie J a fost jefuită în timpul festivalului de la The Soho House. Artista a cerut să-i fie returnate imediat accesoriile de valoare
03 Jessie J
Jessie J are o nouă relație, la câteva luni de când a pierdut o sarcină. Cine este bărbatul cu care a fost fotografiată sărutându-se
04 Jessie-J-Splash
Jessie J., dezvăluiri neașteptate despre cel mai nefericit moment din viața ei: ”Mi-a schimbat complet perspectiva asupra vieții!”
05 jessie j (5)
Jessie J, primele declarații după ce s-a despărțit de iubitul ei: ”Nu s-a întâmplat nimic dramatic, suntem prieteni!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Jessie J
Jessie J, selfie în oglindă, în lenjerie intimă. Cât de bine arată fosta iubită a lui Channing Tatum

Jessie J nu are doar una dintre cele mai bune voci din industria muzicală de peste Ocean, ci și un corp superb, pe care îl întreține prin numeroase activități fizice. Acest lucru s-a văzut și într-un selfie în oglindă, în care solista apare doar lenjerie intimă.

Jessie J
Jessie J, despre calvarul trăit din cauza bolii Meniere: "Câteodată cedez. Toată speranța dispare"

Din decembrie 2020, viața cântăreței Jessie J s-a schimbat radical, după ce a fost diagnosticată cu boala Meniere. Aceasta a dezvăluit recent că simte dureri în fiecare zi.

jessie j
Jessie J nu are doar o voce foarte bună, ci și un corp superb. Fosta iubită a lui Channing Tatum, poză îndrăzneață pe Instagram

Se antrenează cu un instructor de arte marțiale și se vede! Jessie J are un corp superb la 33 de ani și 1,75 m înălțime.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O relație complicată. Copiii lui Nicole Kidman din mariajul cu Tom Cruise nu i-au fost alături când a fost onorată cu premiul AFI
O relație complicată. Copiii lui Nicole Kidman din mariajul cu Tom Cruise nu i-au fost alături când a fost onorată cu premiul AFI

O relație complicată. Copiii lui Nicole Kidman din mariajul cu Tom Cruise nu i-au fost alături când a fost onorată cu premiul AFI

FILM NOW Rita Moreno, dezvăluiri despre problemele cu care se confruntă la 92 de ani: „Nu este ușor deloc!” Cine este persoana pe care o sună când are nevoie de ajutor
Rita Moreno, dezvăluiri despre problemele cu care se confruntă la 92 de ani: „Nu este ușor deloc!” Cine este persoana pe care o sună când are nevoie de ajutor

Rita Moreno, dezvăluiri despre problemele cu care se confruntă la 92 de ani: „Nu este ușor deloc!” Cine este persoana pe care o sună când are nevoie de ajutor

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT ”Tatăl meu `a explodat`!” A spus totul după 7 ani: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra
”Tatăl meu `a explodat`!” A spus totul după 7 ani: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra
DIGI FM „Doamna Firea ce o fi spus când l-a auzit pe Ciolacu”.Reacția lui Florin Negruțiu după ce Marcel Ciolacu a spus că „Buzăul nu e în Moldova”
„Doamna Firea ce o fi spus când l-a auzit pe Ciolacu”.Reacția lui Florin Negruțiu după ce Marcel Ciolacu a spus că „Buzăul nu e în Moldova”