Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA REMA - CALM DOWN

Jessie J a fost jefuită în timpul festivalului de la The Soho House. Artista a cerut să-i fie returnate imediat accesoriile de valoare

VH1's 3rd Annual
Jessie J, Foto: Profimedia

Jessie J a fost jefuită în timpul concertului susținut în onoarea antreprenorului britanic Jamal Edwards. Artista a făcut un apel pe rețelele de socializare, cerându-le celor care i-au luat lucrurile să le returneze imediat. 

În timpul unui festival, organizat în onoarea antreprenorului britanic Jamal Edwards, care a murit la vârsta de 31 de ani de aritmie cardiacă după ce a luat mai multe droguri recreative, artistei Jessie J i-au fost furate mănușile și inelele de designer, care făceau parte din ținuta sa. 

Înainte de a urca pe scenă, cântăreața a fost filmată în timp ce oferea interviuri, purtând o ținută impresionantă de la Balenciaga, formată dintr-o pereche de colanți și o rochie de un albastru intens. Jessie J purta la acel moment o pereche de mănuși albastre și un inel prețios. Mai târziu, artista în vârstă de 34 de ani și-a dat jos accesoriile atunci când a urcat pe scenă, iar în momentul acela au dispărut. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Jessie J., dezvăluiri neașteptate despre cel mai nefericit moment din viața ei: ”Mi-a schimbat complet perspectiva asupra vieții!”

Jessie a postat un mesaj pe rețelele de socializare imediat după concert, cerându-le celor care au luat obiectele de valoare să le returneze în siguranță. 

„Dacă ai furat sau ai împrumutat mănușile albastre și inelul de aur de pe scenă sâmbătă la concert, te rugăm să ne contactezi la acest e-mail pentru a te putea ajuta să le returnezi”, a scris Jessie pe rețeaua de socializare. Aceasta susține că intenționează să scoată la licitație ținuta pentru a oferi banii organizației de caritate în numele lui Jamal Edwards și este dornică să recupereze totul. 

„Planul meu este să scot la licitație întregul look Balenciaga pe care l-am purtat, pentru a strânge bani pentru @jesbtrust și mi-ar plăcea să-mi recuperez mănușile și inelul pentru a completa aspectul. Și vă rog să nu trimiteți e-mail-uri lui Marks despre nimic altceva decât dacă nu are legătură cu acest subiect”, a adăugat aceasta. 

Incidentul vine la puțin timp după ce Jessie J a anunțat că a pierdut sarcina. Invitată la podcastul The Diary of a CEO, artista a vorbit despre trăite în noiembrie 2021 și a povestit cum acea experiență dureroasă a învățat-o mai multe despre dragostea de sine, scrie People.

Citește și: Jessie J are o nouă relație, la câteva luni de când a pierdut o sarcină. Cine este bărbatul cu care a fost fotografiată sărutându-se

„Am făcut două ecografii în aceeași zi și, între prima și a doua, bebelușul a murit. Când am ajuns acasă și m-am întins în pat, m-am simțit mai singură ca oricând. Îmi amintesc că stăteam întinsă, știind că sunt acolo, dar de fapt că nu mai eram. Așa am ținut-o o săptămână”, a povestit, cu sinceritate, artista britanică.

Bruneta a povestit că într-o dimineață a simțit că ceva nu era în regulă: "Încă mai aveam grețuri, dar am știut că nu era același lucru". După prima ecografie făcută în acea zi, Jessie J a primit vestea că bebelușul nu este în regulă și că s-ar putea naște cu o dizabilitate sau o malformație. A plecat plângând de la cabinetul doctorului și s-a decis să meargă să ceară o a doua opinie, însă acolo a aflat că inima bebelușului se oprise.

Galerie foto

Top citite
01 Dua Lipa la Gala TIME100/ Profimedia
Dua Lipa, într-o rochie cu un decolteu generos la Gala TIME100. Artista a fost fotografiată din toate unghiurile pe covorul roșu 
02 Beyonce și Jay-Z/ Foto: Instagram
Beyonce și Jay-Z, ca doi oameni obișnuiți în Japonia. S-au îmbrăcat elegant și au vizitat obiectivele turistice cu trenul
03 Jon Bon Jovi/ Profimedia
Metoda ciudată la care a apelat Jon Bon Jovi pentru a evita operația chirurgicală a corzilor vocale: „Am încercat totul”
04 Bianca Censori și Kanye West
Noi detalii despre escapada lui Kanye West din Italia. A închiriat vila lui Sting din Toscana și a organizat „petreceri sălbatice” 
05 Drake/ Profimedia
Drake continuă tradiția de a oferi cadouri fanilor. Artistul s-a oferit să-i plătească divorțul unui fan în mijlocul concertului său
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
EXCLUSIVE: Justin Bieber and Hailey Bieber Head to Dinner in New York City.
Justin și Hailey Bieber, adevărul despre problemele din căsnicie. Un apropiat al celor doi a rupt tăcerea

În ultima perioadă, căsnicia lui Justin Bieber cu Hailey a fost pusă sub semnul întrebării. Mai mulți utilizatori de pe rețelele de socializare au susținut că relația celebrului artist, în vârstă de 30 de ani, cu modelul în vârstă de 27 de ani este pe punctul de a se termina, zvonindu-se că fostul iubit al Selenei Gomez s-a folosit de Hailey pentru a primit viza pentru State. 

Rihanna/ Profimedia
Rihanna, protagonista unui pictorial îndrăzneț. După două nașteri, artista arată fabulos: „Nu eram pregătiți pentru asta!”

Rihanna și-a cucerit din nou fanii cu un pictorial incendiar pentru noua sa colecție de lenjerie intimă Fenty „Savage Signature Script”, demonstrând că frumusețea și sex-appealul ei sunt de necontestat.

Mariah Carey
Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Mariah Carey a împlinit miercuri 55 de ani și a sărbătorit evenimentul, pe care superstarul pop îl numește „Aniversarea”, într-un mare stil. Artista a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram mai multe imagini în care apare într-o rochie albastră strălucitoare.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”
Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”

Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”

FILM NOW Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit
Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
DIGI SPORT ”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului
”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului
DIGI FM Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”
Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”