Bucuresti | 102,8FM JUAN MAGAN - CLARO QUE SI

Iubita lui Pepe a născut un băiețel, al treilea copil al artistului. Ce nume îi vor pune celui mic

pepe și yasmine ody
Pepe și iubita lui, Yasmine Ody, părinți de băiețel. / Foto: arhivă personală

Pepe nu-și mai încape în piele de bucurie! Cântărețul a devenit tată de băiat, după ce iubita lui, Yasmine Ody, a născut marți, 7 iunie, un băiețel. Acesta mai are două fete cu fosta soție, Raluca Pastramă, care la rândul ei este însărcinată și se pregătește să nască.

În timpul unui spectacol ținut de 1 martie, Pepe a dat vestea că iubita lui este gravidă, iar acum, la început de iunie, acesta și-a ținut în brațe băiețelul. Micuțul cântărește 2.7 kilograme și a primit nota 10 de la medici.

Citește și: Andreea Bănică, mărturisiri cu lacrimi în ochi despre tatăl pierdut în urmă cu mulți ani: “Îl iubesc mai mult decât înainte”

pepe

Pepe și Yasmine Ody, părinți de băiat. / Foto: Instagram

În urmă cu două luni, cântărețul anunța și ce nume-i va pune copilului. "Vine și Pepe tare din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui 'Pepe', nu eu?!" .

Pepe are două fete în urma căsniciei cu Raluca Pastramă

pepe

Pepe și Raluca Pastramă s-au despărțit după opt ani de mariaj. / Foto: Facebook

Multă lume a fost surprinsă când Pepe a anunțat, în noiembrie 2020, separarea de femeia cu care a fost căsătorit opt ani, Raluca Pastramă. Cei doi au făcut o nuntă fastuoasă, la care au participat 300 e invitați. Nași le-au fost Andra și Cătălin Măruță. Pepe și Raluca au împreună două fete: Maris (9 ani) și Rosa (6 ani). Divorțul s-a tranșat rapid, la notar, în februarie 2021.

Citește și: Dezvăluiri neașteptate făcute de un jurnalist despre Shakira și Gerard Pique. Cei doi ar fi avut o ”relație deschisă”

Galerie foto

Foto: Facebook

Top citite
01 familie pepe
Pepe, cel mai fericit de când e tată de băiat și le are lângă el și pe fetele din a doua căsnicie: "Nu vin în vizită, locuiesc cu mine"
02 pepe
Pepe s-a căsătorit în secret, acum luni bune, cu mama băiețelului său. Artistul de 43 de ani e la al treilea mariaj
03 pepe și yasmine ody
Pepe, tată pentru a treia oară! E în al nouălea cer de fericire, după ce a aflat că iubita lui e însărcinată: "Voi avea un băiețel"
04 Connect-R, Andra, Pepe
Prima colaborare Pepe & Andra. Cei doi lansează „Inima mea”, un featuring cu Connect-R, chiar de ziua lui Pepe
05 pepe1
Ask Me I'm Famous | 15 lucruri pe care nu le știai despre Pepe
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
cotofana-ramona-pepe-header
Pepe, provocat la Dimineaţa BLANĂ! Variantele astea de piese nu o să le mai auzi niciodată

Pepe a venit la Dimineaţa BLANĂ cu noul single "Rămâne între noi". Piesa este deja în trending pe YouTube şi pentru că în clip sunt câteva imagini mai picante.

liviu-teodorescu-imitatie-blana
Trebuie să vezi asta! Cum îi imită Liviu Teodorescu pe Shakira, Pepe şi Cezar Ouatu | VIDEO

Liviu Teodorescu va cânta la ProFM SuperGirl, care se va desfăşura pe 8 martie, la ParkLake Shopping Center din Bucureşti, începând cu ora 19.00. Până atunci a venit la Dimineaţa BLANĂ unde şi-a făcut încălzirea.

liviu-teodorrscu-mustata
Liviu Teodorescu îl imită pe PEPE? Trebuie să vezi ca să crezi

Dimineata Blana cu Ramona si Cotofana e locul in care se intampla lucruri... well... da-i play si vezi.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială

Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială

FILM NOW Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime
Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime

Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime

DIGI WORLD Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

DIGI ANIMAL WORLD Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă
Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă

Un motan degerat și lihnit de foame a atras simpatia internauților, după ce o femeie a dezvăluit cum i-a bătut în fereastră pentru a cere ajutor. Întreg momentul a fost, evident filmat, iar femeia a mărturisit că l-a luat în casă și l-a dus la veterinar.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
DIGI SPORT Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”
Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”
DIGI FM Soția lui Ilie Năstase are
Soția lui Ilie Năstase are "sufletul încărcat": "Nu mai pot să trăiesc în minciună și să maschez totul"