liviu-teodorescu-imitatie-blana

Trebuie să vezi asta! Cum îi imită Liviu Teodorescu pe Shakira, Pepe şi Cezar Ouatu | VIDEO

Liviu Teodorescu va cânta la ProFM SuperGirl, care se va desfăşura pe 8 martie, la ParkLake Shopping Center din Bucureşti, începând cu ora 19.00. Până atunci a venit la Dimineaţa BLANĂ unde şi-a făcut încălzirea.

Şi-a încălzit vocea cu piese foarte grele din repertoriul Shakirei, lui Pepe şi Cezar Ouatu. Matinalii ProFM le-au cerut ascultătorilor care nu urmăreau live-ul de pe Facebook-ul ProFM să ghicească cine cântă?

Adevărul e că dacă nu-l vedeai pe Liviu Teodorescu cu greu ţi-ai fi dat seama. Ascultătorii şi-au încercat norocul şi au dat câteva variante: Cristi din Banat, Dorian Popa sau Pepe.

Pentru că a auzit aceste nume, Liviu chiar a imitat o parte dintre ele, dar şi altele. Adică, Shakira şi Cezar Ouatu. Dă-i un play pe video să vezi cam la ce nivel vocal este Liviu Teodorescu. 

După această sesiune de imitaţie la superlativ, Liviu Teodorescu s-a întors la hiturile sale. El a cântat în LIVE Session la ProFM piesele "Cine m-a pus" şi "Gelos". Şi apropo de melodia "Gelos", Ramona şi Coţofană au fost curioşi să afle cum se comportă Liviu când este gelos.

"Piesa asta am scris-o într-un moment când eram super gelos. Am pus toţi nervii...Câteodată îi mai iau telefonul iubitei şi mă prefac că mă uit în el." Continuarea o poţi vedea în video. Dă-i un play!

Comentarii