Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN EMAA - IN ALTE VIETI

Ce a răspuns Shakira când a fost întrebată de ce și-a lansat un album după șapte ani. Nu încetează să arunce „săgeți” spre Pique

Shakira, în emisiunea lui Jimmy Fallon
Shakira, în emisiunea lui Jimmy Fallon / Profimedia Images

Chiar dacă au trecut aproape doi ani de când a anunțat despărțirea de Gerard Pique, Shakira nu se oprește din aruncat „săgeți” către fostul partener, despre care spune că a „tras-o în jos”.

Prezentă în emisiunea lui Jimmy Fallon, artista a fost întrebată de ce a avut nevoie de atât de mult timp pentru a lansa un nou album. Evident, răspunsul ei nu a întârziat să apară.

Citește și: Shakira, mișcări senzuale în fața camerei, în haine mulate, pe piesa în care-l “înțeapă” pe Pique. “Câți ani ai? 25?”, i-au scris fanii

„Am lansat câteva melodii din când în când, dar mi-a fost extrem de greu să lucrez la un album, să fac ceva coerent”, a spus Shakira, care a adăugat: „Era soțul. Acum sunt fără soț. Da, el mă trăgea în jos. Acum sunt liberă, pot lucra cu adevărat”, a spus artista care a lansat „Las Mujeres Ya No Llloren”, primul album după o pauză de șapte ani.

Shakira, în emisiunea lui Jimmy Fallon

Shakira, în emisiunea lui Jimmy Fallon / Profimedia Images

Femeile nu plâng, este rândul bărbaților acum”, a mai glumit artista, care a strălucit în cadrul emisiunii, unde a purtat o rochie scurtă, fără mâneci, pe care a combinat-o cu botine cu tocuri înalte.

Shakira, în emisiunea lui Jimmy Fallon

Shakira, în emisiunea lui Jimmy Fallon / Profimedia Images

De asemenea, artista le-a încurajat pe femei să-și exprime durerea, pentru a se vindeca, fără să se teamă de criticile aduse de societate.

Citește și: Shakira, despre eforturile făcute în timpul relației cu Pique: “Mi-am pus cariera pe pauză. Au fost multe sacrificii pentru iubire”

„Trebuie să ne ascundem durerea în fața copiilor noștri, în fața societății, trebuie să ne vindecăm într-un anumit mod și nu cred că cineva ar trebui să ne spună cum să ne vindecăm. Nimeni nu ar trebui să îi spună unei lupoaice cum să își lingă rănile”, a mai spus aceasta.

Cariera Shakirei a avut de suferit cât a locuit în Spania

În urmă cu câteva luni, artista columbiană a mai mărturisit că i-a fost greu să se concentreze pe cariera ei cât timp a trăit în Barcelona cu fostul fotbalist. "Eram dedicată lui, familiei. A fost dificil să am grijă de cariera mea cât am fost în Barcelona. Logistic era complicat să am un colaborator acolo. Trebuia să aștept ca agendele să coincidă sau ca cineva să vină acolo. Nu puteam să-mi las copiii și să merg altundeva în afara casei mele să fac muzică. A fost greu să mențin ritmul". De când cu mutarea ei în SUA, și pașii făcuți de Shakira în industria muzicală au fost din ce în ce mai mari, iar piesele în care-și exprimă durerea despărțirii au readus-o din nou în prim-planul lumii întregi. Mai mult, plănuiește să înceapă un turneu mondial în 2024. 

Citește și: Shakira a aflat că a fost înșelată de Pique în timp ce tatăl ei era la Terapie Intensivă: “Toate mi se întâmplau în același timp”

Citește și: „Lacrimile mele s-au transformat în diamante”. Shakira, irezistibilă pe plajă într-o ședință foto plină de senzualitate

Galerie foto

Top citite
01 shakira (24)
Shakira, show electrizant la Coachella. A apărut pe scenă într-o rochie scurtă, în culorile focului
02 Shakira releases 'Puntería' music video featuring Cardi B and stars former Coronation Street star Lucien Laviscount
Shakira și Lucien Laviscount, cel mai nou cuplu din lumea vedetelor. Prietenii artistei își fac griji pentru ea
03 Lady Gaga
Vestea pe care o așteptau toți fanii. Ce spune Lady Gaga despre lansarea unui nou album: „Lucrez să-l termin cât mai repede!”
04 shakira
Shakira, dezvăluiri neașteptate despre cei doi băieți ai ei: „Au detestat acest film!” Motivul pentru care nici ea nu a fost „mare fan”
05 Shakira, în videoclipul piesei Punteria / Profimedia Images
Shakira, imaginea perfecțiunii în cel mai nou videoclip. Artista, fabuloasă în ținute nonconformiste, ce-i lasă la vedere multă piele
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Shakira
Shakira are mai mult succes în carieră de când e singură: "Într-un fel e mai bine că nu am un soț. Mă trăgea în jos"

Într-un nou interviu, Shakira a povestit despre viața ei de când e mamă singură și cum a ajutat-o în cariera muzicală mutarea din Barcelona. 

Shakira si pique
Shakira, despre eforturile făcute în timpul relației cu Pique: "Mi-am pus cariera pe pauză. Au fost multe sacrificii pentru iubire"

Despre relația dintre Shakira și Gerard Pique, încheiată în 2022, după 11 ani de iubire, se vorbește și acum. Felul în care fostul fotbalist a decis să părăsească viața de familie pe care o avea cu artista columbiană i-a atras o mulțime de critici. Și Shakira și-a plâns și cântat dezamăgirea în piese care au adus-o pe primele loc în topuri.

shakira si gerard pique
La asta nu se aștepta nimeni. Ce declarații a făcut unchiul Shakirei despre Pique, fostul partener al nepoatei sale

Unchiul celebrei cântărețe Shakira, Guillermo Ripoll, a rupt tăcerea despre nepoata sa și despre relația ei cu fostul partener, Gerard Pique.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Emma Stone mărturisește că i-ar plăcea să i se spună pe numele ei real:
Emma Stone mărturisește că i-ar plăcea să i se spună pe numele ei real: "Asta ar fi așa frumos"

Emma Stone mărturisește că i-ar plăcea să i se spună pe numele ei real: "Asta ar fi așa frumos"

DIGI WORLD Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep
Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

DIGI ANIMAL WORLD Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”
Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”

Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...