Bucuresti | 102,8FM Lost Control cu Marc Rayen TIFFANY ARIS - LOVE ON THE LINE

Inna și iubitul ei, imagini delicioase pe rețelele sociale. Cum au reacționat fanii: „Deliric trebuie să devină tată”

Inna și Deliric
Inna, alături de iubitul ei, Deliric / Instagram

Inna și Deliric au bifat încă o apariție spectaculoasă pe rețelele de socializare. Cei doi artiști se iubesc extrem de mult și demonstrează acest lucru cu fiecare fotografie pe care o postează în mediul online. 

În cea mai recentă postare a Innei, artista apare alături de logodnicul ei, ținându-se în brațe. Cântăreața a purtat un top scurt, decoltat, pe care l-a asortat cu blugi evazați și ochelari de soare, în timp ce Deliric a optat pentru un tricou alb, pantaloni maro și un palton subțire în aceeași nuanță. De asemenea, rapperul și-a completat look-ul cu o pălărie verde. 

Citește și: Inna și Deliric, așa cum nu s-au mai afișat vreodată. Ipostaza în care a fost surprinsă artista: „Inna! Tu faci așa ceva?”

„Berlin m-a făcut să fac asta”, a scris Inna la descrierea fotografiilor postate pe contul său de Instagram. 

Galerie foto

Fanii artistei se bucură de fiecare dată când văd fotografii cu cei doi împreună, iar comentariile au curs la lanț: „Deliric trebuie să devină tată”/ „Cel mai frumos cuplu”/ „Vă potriviți de minune”/ „Sunteți așa frumoși împreună”/ „Cel mai norocos bărbat din lume”/ „Se vede că vă iubiți mult”. 

Inna e convinsă că Deliric va fi tatăl copiilor ei

La începutul anului, Inna le-a dezvăluit fanilor o mare bucurie, aceea că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, rapperul Deliric. Inna și Deliric s-au găsit și se înțeleg de minune, iar relația lor de cuplu e din ce în ce mai sudată. Cei doi artiști s-au îndrăgostit în 2020, după ce s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni și, pe lângă pasiunea pentru muzică, din care au făcut și carieră, împart și iubirea pentru călătorii, pentru sport și pentru mâncarea vegană.

Citește și: Cum se înțelege Inna cu părinții lui Deliric. Artista a vorbit despre gelozia în relația cu rapperul

Inna și Deliric nu au vorbit încă despre momentul propriu-zis al nunții, însă sunt siguri că vor să devină o familie și să aibă copii împreună. "Îl văd tatăl copiilor mei și da, ne dorim să devenim părinți", a recunoscut artista internațională pentru viva.ro.

 La începutul lui 2023, Inna le-a arătat tuturor că e pe cale să îmbrace rochia de mireasă, după ce Deliric i-a pus marea întrebare și ea a devenit, oficial, logodnica lui. Fericită și emoționată, vedeta a făcut publică vestea prin intermediul unor imagini în care apare toată un zâmbet, cu un inel superb pe deget. Bijuteria este unică și are un briliant rar, pe care rapperul l-a comandat din Irlanda și care a costat în jur de 100.000 de euro.

Galerie foto

Top citite
01 crbl
Ce relație are CRBL cu fiica lui, Alessia, după divorțul de Elena: „Nu pot să trec peste cei 7 ani de acasă”
02 lidia buble
De ce nu se afișează Lidia Buble cu iubitul ei, un afacerist de 62 de ani: „Când o să fie să mă mărit, o să anunț”
03 Kanye West/ Profimedia
Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
04 sore
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
05 Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia
Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Inna/ Foto: Instagram
Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”

Inna se află în plin turneu internațional, pregătindu-se să cucerească publicul din America și Canada într-o serie de concerte programate pentru luna aceasta. Cu o carieră solidă și în străinătate, artista româncă se remarcă nu doar prin talentul său muzical, ci și prin succesul financiar, având o avere estimată la peste 23 de milioane de euro.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică formează un cuplu de mai bine de 10 ani. Cei doi s-au căsătorit în Bulgaria și au împreună un fiu, pe Alexandru, în vârstă de opt ani. Deși sunt discreți cu privire la viața personală, Lavinia a oferit recent câteva detalii despre cum gestionează gelozia în relația lor.

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia
Reacția hilară a lui Orlando Bloom când a văzut ținuta extravagantă a lui Katy Perry. Actorul a comparat-o cu o ustensilă pentru gătit

Orlando Bloom și Katy Perry formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood. Cei doi au demonstrat de-a lungul timpului că au o legătură puternică și că se aseamănă foarte mult, mai ales când vine vorba despre umor. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, imagini virale. Utilizatorii de internet au reacționat: „E grozavă, e atât de talenta
Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, imagini virale. Utilizatorii de internet au reacționat: „E grozavă, e atât de talenta

Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, imagini virale. Utilizatorii de internet au reacționat: „E grozavă, e atât de talenta

FILM NOW Orlando Bloom, dezvăluiri despre Johnny Depp la filmările pentru seria „Pirații din Caraibe”. Comportamentul actorului american l-a uimit
Orlando Bloom, dezvăluiri despre Johnny Depp la filmările pentru seria „Pirații din Caraibe”. Comportamentul actorului american l-a uimit

Orlando Bloom, dezvăluiri despre Johnny Depp la filmările pentru seria „Pirații din Caraibe”. Comportamentul actorului american l-a uimit

DIGI WORLD Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor
Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor

Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri care loveau un bărbat cu bâte
VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri care loveau un bărbat cu bâte
DIGI SPORT FOTO Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid
FOTO Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid
DIGI FM Cât costă 1 kg de cireșe în 2024. De ce nu scad prețurile, deși este un an de producție foarte bun
Cât costă 1 kg de cireșe în 2024. De ce nu scad prețurile, deși este un an de producție foarte bun