Bucuresti | 102,8FM SMILEY - OAMENI

Gina Pistol, pictorial inedit la câteva luni de când a început un program de slăbit. Partenera lui Smiley e într-o formă de invidiat

Gina Pistol
Gina Pistol / Instagram

A trecut mai bine de un an de zile de când a devenit mama unei fetițe, iar acum, la câteva luni de când a dezvăluit că a început un program de slăbit, Gina Pistol pare să-și fi recuperat silueta de invidiat.

Partenera lui Smiley a fost protagonista unui pictorial cu totul și cu totul inedit, iar imagini inedite au fost publicate pe pagina de Facebook The Storyalist.

Gina Pistol, pentru prima dată într-o rochie mulată după ce a devenit mamă. Atitudinea de femeie fatală i se potrivește mănușă

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Dacă într-o fotografie prezentatoarea TV apare purtând un sacou cambrat, pus în valoare de un decolteu imposibil de ignorat, într-o altă fotografie, ea apare îmbrăcată tot într-un sacou pe care l-a asortaat cu o bustieră, lăsându-și astfel la vedere decolteul.

Citește și: Gina Pistol, imagini needitate în costum de baie, la două luni după ce a născut. “Așa arăt neretușată și împăcată”

Totodată, într-o altă fotografie prezentatoarea TV apare sprijinindu-se de un zid, în timp ce privește pierdut în zare. Îmbrăcată într-un sacou pe care l-a asortat cu o beretă, ea a arătat, evident, perfect.

Gina Pistol a început un program de slăbit la începutul anului

Citește și: Gina Pistol a stârnit amuzament printre fani cu cea mai nouă imagine pusă pe Instagram. Cum a pozat-o Smiley în vacanța exotică

La începutul anului, Gina le-a povestit fanilor că s-a apucat de sport și dietă, mai ales că nu mai făcuse mișcare la modul serios de trei ani.

”Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. Sport n-am mai făcut de vreo 3 ani. În luna a noua de sarcină îmi arăta cântarul 80 de kg. Acum, la 10 luni distanță, atât îmi arată cântarul. Nu sunt în cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac ceva. Adevărul este că mă simt muuuult mai bine când fac sport, când mănânc sănătos. Practicarea sportului îmi oferă și un tonus psihic”, a scris Gina în dreptul imaginii imaginii în care cântarul îi arăta 65,1 kg, în ianuarie 2022. Prezentatoarea s-a ținut bine de programul de slăbit, iar acum este mândră să-și arate silueta pe care o avea și înainte de a deveni mămică.

Galerie foto

Top citite
01 oana radu
Oana Radu, dezvăluiri despre transformarea ei fizică: „I-am cerut mamei să vândă casa!” Artista își dorea să slăbească cu orice preț
02 The 2022 Met Gala Celebrating "In America: An Anthology of Fashion" - Arrivals
Gwen Stefani, siluetă de puștoaică într-o salopetă ultra mulată, la 54 de ani. Ce spune despre „miracolul” care i-a repornit viața
03 Tudor Ionescu/ Foto: Instagram
Cum a reușit să slăbească Tudor Ionescu de la Fly Project, după oscilații mari de greutate: „Am început cu analize”
04 Gina Pistol
Femeia care a crescut-o pe Gina Pistol, după ce vedeta a fost abandonată de mama ei, a rupt tăcerea: „A lăsat-o la mine și a plecat”
05 Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu Josephine/ Foto: Instagram
Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu Josephine. Unde s-au cazat și cât costă un sejur la complexul de lux: „Este fix pe plajă”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Gina Pistol
Gina Pistol, adevărul despre relația cu părinții ei: „S-a rupt legătura noastră emoțională”

Gina Pistol este foarte fericită cu viața pe care o are în prezent. Fosta prezentatoare TV a luat o pauză de la cariera sa în televiziune și s-a axat pe viața de familie, după ce s-a căsătorit cu Smiley și a devenit mama unei fetițe. Cu toate acestea, Gina a dezvăluit că a plecat cu foarte multe răni nevindecate din copilărie, care au condus mai târziu la o ruptură emoțională între ea și părinții ei. 

gina pistol, smiley, josephine
"Noi suntem familia care dansează oriunde, chiar dacă toată lumea stă jos". Smiley, Gina Pistol și fiica lor, vacanță de vis în Grecia

Smiley și Gina Pistol au ales să plece în vacanța "de vară" la jumătatea lui septembrie. Cei doi, căsătoriți de doar câteva luni, au luat-o pe fiica lor, Josephine, și s-au distrat în Grecia. 

Smiley, Gina Pistol și fiica lor, Josephine/ Foto: Instagram
Smiley și Gina Pistol, vacanță în Grecia cu micuța Josephine. Imagini adorabile cu fiica celor doi la mare

Smiley și Gina Pistol au plecat într-o vacanță în Grecia, însă de data aceasta nu au mai fost singuri, ci împreună cu micuța lor Josephine. Cei trei au petrecut clipe ca o familie pe insula Creta, unde s-au bucurat de mese copioase și vreme însorită. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ „Iubitul meu m-a părăsit ca să se întoarcă la fosta lui!” Cum s-a răzbunat o tânără e incredibil: „Ai nevoie de un terapeut bun”
„Iubitul meu m-a părăsit ca să se întoarcă la fosta lui!” Cum s-a răzbunat o tânără e incredibil: „Ai nevoie de un terapeut bun”

„Iubitul meu m-a părăsit ca să se întoarcă la fosta lui!” Cum s-a răzbunat o tânără e incredibil: „Ai nevoie de un terapeut bun”

FILM NOW Christian Bale, o nouă transformare radicală. Actorul, de nerecunoscut pe platourile de filmare de la „The Bride”
Christian Bale, o nouă transformare radicală. Actorul, de nerecunoscut pe platourile de filmare de la „The Bride”

Christian Bale, o nouă transformare radicală. Actorul, de nerecunoscut pe platourile de filmare de la „The Bride”

DIGI WORLD O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
DIGI SPORT Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil
Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”