Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA ADI ISTRATE - REGRETI (M2)

Femeia care a crescut-o pe Gina Pistol, după ce vedeta a fost abandonată de mama ei, a rupt tăcerea: „A lăsat-o la mine și a plecat”

Gina Pistol
Gina Pistol s-a fotografiat într-o rochie hanorac/ Instagram

Gina Pistol se bucură acum de o familie minunată împreună cu Smiley. Cei doi au o fetiță, pe Josephine, iar prezentatoarea TV trăiește o viață desprinsă parcă din filme. Însă nu a fost mereu așa. În trecut, vedeta a suferit mult după ce a fost abandonată de mama ei, când avea doar trei zile. Femeia care a crescut-o a fost bunica ei, care acum mărturisește emoționanta povestea de viață a nepoatei sale. 

Bunica Ginei Pistol a dezvăluit că a crescut-o pe celebra prezentatoare de când aceasta avea trei zile, după ce mama sa a decis să o abandoneze.Copilăria ei nu a fost deloc ușoară, fiind nevoită ca de la vârsta de șase ani să se ocupe de treburi gospodărești și de îngrijirea fratelui Paul, cu cinci ani mai mic decât ea. 

Citește și: Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu Josephine. Unde s-au cazat și cât costă un sejur la complexul de lux: „Este fix pe plajă”

„Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o şi toată lumea din sat (n.r. – Trivale) ştie asta. După ce l-a făcut şi pe frate-su a început să o ceară pe fată la ea. Şi eu m-am gândit că nu e bine să-i ţinem despărţiţi. Am lăsat-o să plece şi la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani”, a declarat bunica Ginei Pistol în urmă cu mai mulți ani pentru Libertatea.

Gina Pistol, adevărul despre relația cu părinții ei: „S-a rupt legătura noastră emoțională”

Gina a dezvăluit că a plecat cu foarte multe răni nevindecate din copilărie, care au condus mai târziu la o ruptură emoțională între ea și părinții ei. În cadrul podcastului lui Damian Drăghici, Gina Pistol a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu părinții ei, divorțați de pe vremea când ea avea doar șapte ani. Soția lui Smiley a mărturisit că a apelat la ajutorul unui terapeut pentru a-și rezolva problemele emoționale pe care le-a dobândit din relația defectuoasă cu părinții ei. 

Citește și: Gina Pistol a vrut să se despartă de Smiley. Soția artistului a dezvăluit totul: „Îmi venea să mă duc mâncând pământul”

După de au decis să divorțeze, părinții Ginei s-au luptat o lungă perioadă prin tribunale pentru custodia ei. Prezentatoarea TV a dezvăluit că ea a fost lăsată în grija unei femei, moment în care s-a simțit abandonată și singură. Deși au trecut ani de zile de atunci, Gina recunoaște că nici în prezent nu a reușit să se apropie emoțional de părinții ei.

„Relația mea cu părinții mei nu e cea mai frumoasă. Pentru că tatăl meu s-a despărțit de mama când eu aveam 6-7 ani. El și-a refăcut viața, are o altă familie. Iar cu mama… o iubesc, doar că nu avem o relație de prietenie. Pentru că, undeva, la un moment dat, s-a rupt legătura noastră emoțională. Ei se judecau și, tata ca să nu mă găsească mama, m-am trezit la o femeie pe care nu o cunoșteam, neexplicându-mi nimeni ce caut eu la femeia aia, fără tată, fără mamă. Iar eu atunci, ca și copil, am zis ok, înseamnă că sunt singură și trebuie să mă descurc singură. Și de atunci, de la 7 ani, îmi aparțin doar mie. Și nu am nicio legătură emoțională. O iubesc, vorbesc cu ea, avem o relație, doar că nu suntem prietene. Și îmi declanșează ea mie niște triggere, nevindecate de altfel”, a povestit prezentatoarea TV în podcastul lui Damian Drăghici.

Galerie foto

Top citite
01 andra
Andra, traumatizată de momentul când mama ei a fost operată de urgență: „Am plâns tot drumul. A fost un hop în viața noastră”
02 Kanye West și Bianca Censori
Bianca Censori, într-o rochie super scurtă, cu un decolteu amplu, în timp ce se afla la cumpărături cu mama ei. Cum arată Alexandra
03 andreea banica si mama ei
Andreea Bănică, mesaj de dor pentru mama pierdută acum două decenii: "Nu voi uita niciodată că am fost fetița ei cu bucle blonde"
04 PREMIUM EXCLUSIVE Jennifer Lopez Gives Wedding Day Vibes By Rocking Gorgeous White Dress To Visit Ben On Set [NO SIPA]
Ce părere au gemenii lui Jennifer Lopez despre muzica mamei lor: „M-a durut când mi-au spus”
05 Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu Josephine/ Foto: Instagram
Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu Josephine. Unde s-au cazat și cât costă un sejur la complexul de lux: „Este fix pe plajă”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
theo rose
Câți bani primește Theo Rose pentru un concert. Tariful s-a schimbat după ce a devenit mamă 

Theo Rose a devenit mămică anul acesta, în luna iunie, iar de atunci se împarte între viața de familie și carieră. După ce l-a adus pe lume pe Sasha Ioan, fiul ei și al lui Anghel Damian, artista și-a reluat rapid activitatea, însă tânăra artistă și-a schimbat onorariul. 

andreea bănică
Andreea Bănică, despre experiențele traumatizante prin care a trecut din cauza tatălui alcoolic: „Auzeam cum ne înjură”

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală din România și, deși este mereu cu zâmbetul pe buze, cântăreața în vârstă de 45 de ani ascunde o mulțime de traume din copilărie, cauzate de tatăl să alcoolic. 

Gina Pistol
Gina Pistol, adevărul despre relația cu părinții ei: „S-a rupt legătura noastră emoțională”

Gina Pistol este foarte fericită cu viața pe care o are în prezent. Fosta prezentatoare TV a luat o pauză de la cariera sa în televiziune și s-a axat pe viața de familie, după ce s-a căsătorit cu Smiley și a devenit mama unei fetițe. Cu toate acestea, Gina a dezvăluit că a plecat cu foarte multe răni nevindecate din copilărie, care au condus mai târziu la o ruptură emoțională între ea și părinții ei. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”
Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”

Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”

FILM NOW Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit
Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
DIGI SPORT ”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului
”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului
DIGI FM Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”
Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”