Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN TATE MCRAE - GREEDY

Câți bani primește Theo Rose pentru un concert. Tariful s-a schimbat după ce a devenit mamă 

theo rose
Theo Rose domină trendingul de pe YouTube. / Foto: Instagram

Theo Rose a devenit mămică anul acesta, în luna iunie, iar de atunci se împarte între viața de familie și carieră. După ce l-a adus pe lume pe Sasha Ioan, fiul ei și al lui Anghel Damian, artista și-a reluat rapid activitatea, însă tânăra artistă și-a schimbat onorariul. 

Cântăreața are mult de muncă, mai ales că joacă și într-un serial TV, astfel că, atunci când este rugată să susțină spectacole live, Theo Rose își dorește să merite plecatul de acasă. Potrivit publicației cancan.ro, suma cerută de artistă pentru 60 de minute este de 6.500 de auro, dar poate poate ajunge și la 10.000 de euro dacă se dorește un show mai complex. 

Citește și: Ce face Anghel Damian acasă, când nu-l vede nimeni. Theo Rose a dat tot din casă

Având în vedere că atât ea, cât și Anghel sunt mai tot timpul ocupați, Theo Rose a mărturisit că a angajat o bonă pentru fiul ei, care să aibă grijă de el atunci când niciunul dintre ei nu poate. 

„Avem o bonă pe care am angajat-o în timpul săptămânii, după un program fix de la 8, până la o oră după amiază. După care, în weekend-uri, atunci când avem de cântat, vine mama și doarme nopțile cu el și pot și eu să mă odihnesc câteodată. (…)”, a mai adăugat Theo Rose.

Cum a fost prima întâlnire dintre Theo Rose și Anghel Damian

În cadrul podcastului lui Horia Brenciu, Theo Rose a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața sa personală, povestind cum l-a cunoscut pe Anghel Damian la castingul pentru serialul „Clanul”, unde a și primit un rol. Potrivit cântăreței, povestea lor de dragoste a început la câteva luni după ce aceasta a fost acceptată să joace în serial.

„La casting. El hotăra dacă iau castingul sau nu. Era în comisia castingului. Ești regizor, ești șmecher”, a afirmat artista. „M-a sunat Marcel (manager la PRO TV). Eu cu Marcel avem o relație foarte funny pentru că, pe măsură ce s-au întâmplat lucruri în televiziune, și el și eu descopeream că se mai poate întâmpla încă o chestie, el mă întreba și eu ziceam «da» la tot. Întâmplarea face că fix cu o zi înainte refuzasem un rol într-un film. M-am sfătuit și eu cu ai mei, cu managerii, am stabilit că poate nu e pentru mine rolul ăla. Dar, în sufletul meu, eu am regretat. Că era șansa mea să joc în ceva. Îmi doream tare. Eram la Alessandra acasă, vorbisem despre asta. Și îmi sună telefonul. Când mă uit, Marcel. Și îmi zice așa: «Fii atentă: anul ăsta ai fost la Vorbește lumea și ai prezentat, ai fost la Masked Singer, ai prezentat și Super Star și acum te fac actriță»”, a povestit Theo Rose, potrivit unica.ro.

Citește și: Theo Rose, dezvăluiri fără precedent de la Penitenciarul Rahova, unde a filmat pentru serial: „Erau locuri de unde se auzeau blesteme”

„Nu am avut nicio așteptare, nu știam ce seriale mai sunt. «Se face un casting, vrei să te duci la el?». Mă duc! Și am stabilit ora și data când trebuie să mă prezint la casting. Am plecat la casting cu Gospodin, am învățat textul pe drum, eu conduceam, el ținea foaia. Am învățat textul, am învățat că am abilitatea asta, fac poză la foaie cu ochii și îl rețin imediat. Și am ajuns la casting. Eu nu l-am luat în serios, așteptau acolo actori de tot felul. M-au chemat, am intrat, și acolo erau Anghel, alți doi regizori ai serialului, și producătoarea noastră, Delia și o cameră. Am intrat ca un soare, mai că am trântit ușa de perete de emoții. Anghel era foarte calm, nici el nu cred că a avut cine știe ce așteptări. Ne-a explicat situația. Eu îl urmăream cu foarte mare atenție, fără să îmi închipui că «ce îmi place mie de omul ăsta». A fost un impact așa, că eu îl mai văzusem în VLAD. Dar nu știam ce face el aici, care e treaba, că el pentru mine era actor. Era foarte calm, foarte blând. Și mă uitam la el cu fascinație că îmi spune după fiecare dublă, «hai să facem, dar hai să schimbăm următoarele lucruri». Și mă uitam la el cum explica și mă vedeam pe mine. A fost de parcă mă vedeam pe mine încercând să fac pe cineva să facă, explicând cu blândețe”, a mai spus artista. 

Galerie foto

Top citite
01 denisa tanase
Cum a început Denisa Tănase afacerea care a făcut-o milionară. De la cine a împrumutat 500 de euro pentru ideea ei
02 theo rose si anghel damian (4)
Cum gestionează Theo Rose și Anghel Damian certurile în cuplu: „Când ne lovim cu vorbe, avem aceeași manieră”
03 Lidia Buble/ Foto: Instagram
Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”
04 andra
Andra, traumatizată de momentul când mama ei a fost operată de urgență: „Am plâns tot drumul. A fost un hop în viața noastră”
05 Ariana Grande releases her music video '34+35'
Câți bani trebuie să-i plătească Ariana Grande fostului soț. Cântăreața a divorțat oficial și deja s-a mutat cu noul iubit
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
theo rose
Theo Rose, așa cum nu pozează des. Cu o privire cuceritoare, în cea mai scurtă fustă din garderobă și un corset cu vedere la abdomen

Cântăreață, vedetă tv, actriță, mamă și iubită, Theo Rose pare că le poate face pe toate la 26 de ani. Însă, un lucru pe care alte colege de breaslă îl adoră, ei i se pare o corvoadă. Artistei nu-i place deloc să pozeze în ipostaze atent studiate sau în ținute sumare. 

Kanye West și Bianca Censori
Bianca Censori, într-o rochie super scurtă, cu un decolteu amplu, în timp ce se afla la cumpărături cu mama ei. Cum arată Alexandra

Bianca Censori, soția lui Kanye West, nu renunță la ținutele nonconformiste nici când iese în oraș cu mama ei, iar dovadă sunt imaginile surprinde de curând.

andreea banica si mama ei
Andreea Bănică, mesaj de dor pentru mama pierdută acum două decenii: "Nu voi uita niciodată că am fost fetița ei cu bucle blonde"

Andreea Bănică și-a pierdut mama acum peste 20 de ani, din cauza unui cancer esofagian, la doi ani de când și tatăl solistei murise. Multe sunt momentele în care Andreea simte lipsa mamei, mai ales de când și ea, la rândul ei, a cunoscut sentimentele aparte ale maternității. În luna martie, când femeile sunt parcă mai apreciate și iubite ca oricând, artista își aduce aminte cu mult dor de cea care i-a dat viață.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Emma Stone mărturisește că i-ar plăcea să i se spună pe numele ei real:
Emma Stone mărturisește că i-ar plăcea să i se spună pe numele ei real: "Asta ar fi așa frumos"

Emma Stone mărturisește că i-ar plăcea să i se spună pe numele ei real: "Asta ar fi așa frumos"

DIGI WORLD Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep
Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

DIGI ANIMAL WORLD Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”
Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”

Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...